אני אולי רעה וקיצונית ומגעילה אבל..

את לא צודקת בכלל

לקנדי אחד יש דעה קדומה על ישראל ומזה את רוצה להרוס עם שלם? זה מזכיר לי גרמני אחד (בשם אדולף היטלר) שהיה לו דעה קדומה על היהודים ומזה הוא רצה להרוג עם שלם ... תתחברי למציאות , ישראל זה מדינה שתמיד "תרכוש" לה אויבים , אפילו במדינות חברות כמו ארה"ב . אל תתרגזי ואל תעשי מדעה של איש אחד הרס של עמו . אני מכיר 2 קנדים באופן אישי , ועוד אחד שאני מעריץ (לוני , סלינה , וברט הארט - לפי הסדר) וכולם אנשים למופת . ואם כל אדם שהיה לו דעה קדומה עלינו היית רוצה לעשות שם פיגוע - אז הייתי מביא לך את כל העולם... קחי את זה כחומר למחשבה .

מוזר איך לכל הטיפשים יש אותן תגובות

בהתחלה מקשרים לשואה, בלי שום סיבה נראית לעין, ובכוח אם צריך. טיעונים כמו "אתה מדבר כמו היטלר" או "אז במה אנחנו שונים מהנאצים?" תמיד מתאימים בקטע הזה. אח"כ זורקים עוד כמה שטויות, ובסוף מקנחים ב"קח את זה כחומר למחשבה" או "ותחשבו על זה". תהיה בריא, מותק. מזל שלא כתבת "כנסו דחוףףףףף!!!!!" בכותרת (למרות שהיא דבילית למדי גם ככה).

אתה רוצה שאצטער?

אני דור שני לניצול שואה שכעת הוא לא איתנו בחיים. אז סלח לי שכל דבר מתקשר לי להווה שאני חי אותו ... ואם אתה מצדיק את האימרה שבגלל שהקנדי הזה קילל אותה או את היהודים צריך לעשות פיגוע בכל הקנדים , אתה לא פחות טוב ממנה . תתבייש !

לא, אני מתנגד ל"פיגוע לצורך הסברה"

אבל עדיין יש הבדל בין פיגוע שהורג עשרות אנשים, ובין השמדת עם של עשרות מיליונים, לא? היא הרי לא דיברה על רצח העם הקנדי, ולכן אין שום קשר בין הרצון האווילי שלה ב"פיגוע שיסביר" ובין הקישור האוטומטי שלך של "את כמו היטלר". ולגבי היותך דור שני לשואה- השואה, מבחינתי, מחייבת אותנו לעשות שני דברים מרכזיים: א. למנוע מקרים נוספים של רצח עם. למשל: רצח העם שמתחולל בשנים האחרונות בחבל דארפור שבסודן ואנחנו יכולים למנוע, אבל מעדיפים לעצור פליטים סודנים שמגיעים לישראל דרך סיני במקום להתערב צבאית (סודן זה פה קרוב, מדרום למצרים). ב. לשמור על ביטחונם של יהודי העולם. את זה עושים באמצעות שמירה על ישראל כמדינה יהודית, ומלחמה בלתי מתפשרת באויבים שלנו, אפילו אם הם נושאים תעודת זהות ישראלית.

את ממש קצונית

קודם כל אם בא לך להרוג אנשים חפים מפשע בקנדא אז לכי את לעשות פיגוע שמה. הם רואים את האמת ואיך שארץ והחיילים הורגישם אנשים חפים מפשע כל יום ואין להם רחמה. את ממש מגעילה ודוחה הדברים שלך ממש גרועות הלוואי שהקנדאים יראו מה שכתבת שידעו עד איך אתם עם אכזרי ורוצים שהעולם יהיה לצדכם ואם לא היה חחח אז אתם פשוט רוצים להרוג אותו. תראי את עצמך לפחות איך את מדברת ועד אז תראי מי זה הקיצוני והטרורסטי. וגם עוד דבר אל תדברי על מוסלמים כי הם לא אנשי טרור שהורגים לסתם כמוכם. אתם ממש אכזרים ובלי ללב ורחמה

Alon XD

New member
את סתם מתרגשת..

לא מזמן הייתי בקנדה - עם קבוצה גדולה מהארץ. היינו בהרבה מקומות, ואנשים נורא התעניינו בעובדה שאנחנו ישראלים והיו נורא נחמדים ונראו מתעניינים בנוגע למלחמה שהלכה בצפון. בקנדה לפי קרובי המשפחה שלי חיים הרבה לבנונים, אז אני מאמין שנתקלת באחד כזה.. אין מה להתרגש. חוץ מזה, באותה מידה שיש על ישראלים דעות רעות אותו דבר לערבים מוסלמים. את חושבת שכיף להם להבדק כמה וכמה פעמים בשדות תעופה למשל, רק בגלל הסטריאוטיפ של הערבי המתפוצץ? וכן, יש גם "ערבים טובים" מה שנקרא.

izik79

New member
יש בזה משהו

קנדה של השנים האחרונות לדעתי היא לא בדיוק חובבת ציון גדולה. יתכן שזה התחיל באותה פרשה שבה אנשי מוסד השתמשו בדרכונים קנדיים במשימתם לחסל את חאלד משעל בירדן. ולא מזמן התבשרנו על חרם גדול נגד ישראל שאורגן ע"י ארגון העובדים הארצי של קנדה. בקיצור, לא ממש ירח דבש...

Looovely Girl

New member
תראי..

קנדה היא ארץ ממש נחמדה. הם מקבלים ישראלים ושאר המהגרים ממש יפה. אני לא אומרת לך סתם אלא אני, בתור אחת שכרגע גרה פה כבר שנתיים, יודעת על מה אני מדברת. אנשים עם דעות קדומות חיים בכל מקום. אפילו קנדה תמכה בישראל במלחמה עם לבנון כמו שהזכירו לפניי. אבל גם בישראל יש אנשים שמקללים וגם בקנדה יש. אי אפשר להתחמק מי זה. אבל אף אחד לא הכריח אותך לשחק עם אנשים כאלה. את פשוט יכולה לצאת. שיהיה לך יום טוב קרן.

בנדן1

New member
חמודה את ובגלל מטורף שיפגעו כולם?

אולי הוא קנדי מוסלמי, מאל קאידה? או אולי נפלת לידי סתם חולה נפש? מה גם שתמיד חובה שלנו להסביר, במיוחד של מי שגר בחו"ל, כי ישראל, ממש לא עושה כלום בתחום ההסברה ובעוד נושאים חשובים, אבל את רוצה שיפגעו גם טובים?חבל מאד, אינני מאחל לאיש להפגע, רק תקווה שיהייה עולם טוב יותר.

פ ו ר ס ט

New member
קיצונית יקרה

לא ידעת שאגו הוא זה שמביא לכול המן האנושי את הצרות שלהם? העניים שלהם הקנדים לא סגורות, הם פשוט לא צריכים משהו מישראל כמו ארצות הברית,כל מה שהם צריכים זה חופש ואפשרות לחיות בשקט. לפחות מדינה אחת שיש בה שקט יחסי ולמה את חושבת שכל מדינה צריכה לעזור בדיוק?? רוצה שיפוצצו עוד אנשים? לכי תביטי קצת במראה ותחשבי לפני שאת פותחת את הפה

K C

New member
לא מנסה לפגוע, אבל זה דוחה

לאחל פיגוע, במיוחד את צריכה להבין את זה, כאדם שחי במדינה מוכת פיגועים וטרור. תחשבי שאת מאחלת לאנשים חפים מפשע מוות

Breakable Sound

New member
מממ....

אני לא אתנפל עלייך, אבל גם לא אגיד שאני חושבת שאת צודקת. פיגוע הוא לא תשובה לכלום. פיגועים מבוצעים ע"י טרוריסטים ולא צריך לאחל לאף אחד שיקרה לו משהו כזה. יש הרבה קנדים שלא חושבים כמו אותו בור ועם הארץ שקילל אותך ואם ככה הוא חושב אז אין מה לעשות. להכריח אותו לחשוב אחרת בטח שאי אפשר. תאמיני לי, שגם באמריקה, שכבר ידעה פיגוע (אסון התאומים), גם שם עדיין קיימים אנשים שחשים כלפינו שנאה. גם באירופה יש המון שחשים אלינו שנאה ועם זאת יש גם את אלה שלא. לאחל להם פיגוע כדי שיבינו? אני בספק. מי שעיוור מלידה לא בהכרח שניתוח יגרום לו לראות שוב. תדעי לך את זה. אולי זו לא הדוגמא הכי טובה, אבל מל גיבסון? הוא הרי גדל בבית עם חינוך נאצי מאביו שהתכחש לשואה ושנא יהודים וככה גם מל גיבסון. לא יעזור בדין כמה כתבות של סליחות הוא יפרסם בעיתון, השנאה היא דבר טהור כמו אהבה וכשהיא שם קשה מאוד להיפתר ממנה.

nayr2

New member
תקשיבי

אני באמת מבין אותך, ודעתי היא שאף אחד לא באמת אוהב אותנו, היהודים. אבל אני לא הייתי מאחל לחפים מפשע שימותו, אבל לא הייתי מצטער אם היה קורה דבר כזה, כי באמת שזה יכול לעזור להם להבין את זה. אבל מצד שני יכול להיות באמת שהוא לבנוני, כי יש שם הרבה. בקיצור אני בכלל לא כועס עליך, דווקה מחבב אותך. ביי בינתיים

m i s t e r T B

New member
צודקת 100%

כי עד ה-11.9 האמירקאים לא הבינו אותנו. מאז הם מבינים. פשוט צריך שבכל מדינה זה יקרה ואז יבינו עם מי אנחנו מתעסקים

NorthernStar

New member
אני מתגוררת בקנדה

ואני שמחה שאנשים נוטפי שנאה וגזענים כמוך, שמייחלים למוות וסבל של אחרים הם לא חלק מהחברה הרב תרבותית שלנו.

רב תרבותית עד לרוב מוסלמי

אפילו עכשיו, לפני הגעה לרוב מוסלמי, המדינה הזאת כבר נהרסת. עם סטודנטים ערבים שמאמצים את המודל האנטישמי האירופאי ומציקים לסטודנטים יהודים באוניברסיטאות. "פציפיסט הוא פשיסט שטרם נשדד"/וודי אלן. אני שמח שאוטו-אנטישמים כמוך לא נמצאים בישראל, גם ה-3000 שיש פה הם יותר מדי.

NorthernStar

New member
מי שמציק זה היהודים למוסלמים

ולא ההפך. עם אגודת "הלל", שחייבת להתסיס ולעורר מהומות ולהסית. אני שמחה שיש אנשים כמוני עוד שם, שנאבקים בפשיסטים גזעניים כמוך. אבל לא לדאוג, אני מדי פעם קופצת לעזור.

את צריכה טיפול תרופתי, מותק

שנאה עצמית יהודית היא מחלה קשה, אך עתיקה כמעט כיהדות עצמה. בואי, חטפי קצת מכות ממג"בניקים, וחזרי לך לארץ המייפל המתאסלמת. אני אשמח.

"רב תרבותיות" עלק... - התאסלמות

זה מה שקורה גםן באירופה, תחת הסובלנות, ה"נאורות", ה"ליברליות" התרבות המערבית ההגמונית הופכת לוואקום, רכיחה עלובה וחסרת דרך ומי תופסת את המקום במקום, כמובן המיעוט הגדול ביותר, הבולט ביותר והקולני ביותר, זה שיש לו דרך ברורה.

למעלה