אני אומנם לא שמנה...

אני אומנם לא שמנה...

אבל יש לי להוריד כמה ק"ג שתקועים עמוק ולא רוצים לרדת.... הורדתי 17 ק"ג לפני שנה ומאז אני לא מצליחה להוריד גרם........ וזה מתסכל אותי במיוחד שכבר כמעט הגעתי לבאר אבל רק כמעט...... חשבתי אולי שהתמיכה פה תעזור לי.... אבל... אני מתחילה רק ביום ראשון כי כל פעם שאני מתחילה בשבת אני נשברת ארוחת שבת עם כולם הג´חנון הידוע לשימצה וכל שאר מיני מאכלי שבת.... תקבלו אותי לביקור פה??? מי יודע אולי אני אשתקע....

ארינה

New member
בשמחה

רק מה יש לשלם שכר דירה או להביא גרין קארד..... בהצלחה מתוקה ארינה

קישטא! קישטא!

לא רוצים אותך כאן!!! החוצה - מיד!!!!!!! סתאאאאאאאאאם...
(כן, כן, זה היה צפוי, אני יודעת)...
ברוכה הבאה, יקירתי ו... אני בטוחה ש"תשתקעי" כאן יפה מאוד!!!!!
עדי

ארינה

New member
עדי, מה קרה היום??

הרוח החברתית שלך הלכה לאיבוד הבחורה עוד תיבהל ובאמת תברח. מה חדש אצלך ספרי לי? LOVE YOU ארינה

נעלבתי!!! ../images/Emo7.gif

הרוח החברתית שלי הלכה לאיבוד? (היא היתה קיימת בכלל?!)
סתאאאם... מבינה צחוקים, יקירתי, אל תדאגי... אגב, פושפושית, אל תיבהלי! לא באמת התכוונתי לזה...
אז מה איתי, את שואלת? איתי הכל בסיידר... :) תקראי את מה שכתבית לס.ש למטה ותביני... אוהבת מאוד - כתמיד!!!
עדי

היי פושפושית ../images/Emo13.gif

כל הכבוד על ה-17 ק"ג שהורדת! זה הישג עצום, ואל תזלזלי בו לרגע
. אני בטוחה שאם הצלחת ככה, תוכלי גם להוריד את המעט שאת עוד רוצה. (מותר לשאול עוד כמה את רוצה להוריד? רק סקרנות
). אנחנו מקבלים אותך בזרועות פתוחות לביקור, אבל נשמח אפילו יותר אם תהיי דיירת קבועה
. ברוכה הבאה!
שלך, ס.ש.

צפרדעית

New member
פושפושית

ראשית את בכלל לא שמנה!!! ושנית.... ברוכה הבאה
המשפט "יום ראשון..." מוכר לכולנו אז יאללה יום ראשון מפסיקים לזלול צפרדעית

צפרדעית קודם כל היה כיף לראות

אותך ביום שישי... נהנתי כמו שמזמן לא נהנתי........ לכל השאר.... תודה על הברכות ואני מתכוונת להישאר פה עד שתחליטו להעיף אותי
והנה מגיע יום ראשון תעזרו לי להוווווווריד 10 ק"ג זהו אני צנועה בדרישותיי לא רוצה יותר...... טוף אני הולכת לישון נפגש מחר על הבוקר מבטיחה....

למעלה