אני אומר לכם מתי נדע שניצחנו.

evglev1

Well-known member
מנהל
לפני כמה חודשים הוא רצה לחסל ערבים עכשיו עבר ליהודים.
הוא כנראה לא מבקר את חבריו במיאמי בביתם, אילו ידע כמה אוכלי חמץ ומחללי שבת שכמוהו תומכים בטראמפ ומתנגדים למדינה פלסטינית יש. למעשה סביר מאוד שהוא מציע להוציא להורג את אריה אלדד ובטוח את נדב העצני.

גם אתה תומך בזה?
לדעתי הוא ציני אבל זה או השמאל או הימין. אין מצב ששמאל וימין יחיו יחד במדינה אחת. זה כמו אש ומים. אש ומים לא ידורו בכפיפה אחת. לא ידורו ביחד.
לעם היהודי יש ריבוי אויבים. יש את האויבים החיצונים ויש את האויבים הפנימיים. הגייס החמישי ערביי ישמעאל והגייס השישי השמאל שהם משתפים פעולה עם האויבים מבחוץ והאויבים מבפנים.

evglev1

Well-known member
מנהל
כשאנשי שמאל יתפסו בפסח אוכלים או אוגרים חמץ ואוכלים חזיר הם יכלאו יועמדו לדין ויקבלו גזר דין מוות. אחרי ההרוג הראשון ביריה בעורף השמאלנים יעדיפו להגר ממדינת ישמעאל ולאט לאט נוכל להחזיר למדינת ישמעאל את השם ציון .
השם ציון יהיה אצבע בעיין של ערביי ציון כי אם ישאלו אותם איזה אזרח אתה? אתה אזרח ציוני שזה בשביל ערבי סכין בלב והם יעדיפו לעזוב את ציון . הם לא יוכלו לסבול את העובדה שבתעודת הזהות שלהם יהיה כתוב לאום ערבי אזרחות ציונית חחחחחחחחחחחחחחחחחח
אל תחשבו שאני צוחק כשאני אומר שכל יהודי שיתפס אוכל בפסח או אוגר מזון לא כשר לפסח יוצא להורג ביריה בעורף כי אחד היסודות לקיומו של העם היהודי והישרדותו בשואה באינקויזיציה הספרדית ובכל מקום על הגלוב היא העובדה שהעם שמר על המנהגים היהודים שלהם גם אם זה היה קשור בחירוף נפש .
לצערי הרב כמו ביציאת מצרים מעבדות לחירות הקדוש ברוך הוא לא היה מוכן שעובדי האלילים שהקימו את עגל הזהב יגיעו לארץ כנען לכן הוא הוליך אותם 40 שנה במדבר כדי שהערלים ימותו במדבר ולארץ ישראל יגיעו הדורות שאחריהם שכבר לא מכירים בסיפור עגל הזהב.
עכשיו העם היהודי כבר יושב בארץ כנען ושוב פעם אנחנו נתקלים בעובדי האלילים והקמיעות השמאלנים אבל הפעם זה בידיים שלנו .
זה לא ניצחון של הימין על השמאל אלא של הדתיים על החילוניים, אתה רוצה שישראל תהיה כמו איראן ולא מתבייש להודות בכך.

זה לא ניצחון של הימין על השמאל אלא של הדתיים על החילוניים, אתה רוצה שישראל תהיה כמו איראן ולא מתבייש להודות בכך.
אני מעדיף שישראל תהיה מדינה יהודית ללא שמאל. תגדיר את זה איך שאתה רוצה להגדיר את זה. אני מעדיף דיקטטורה ימנית יהודית ציונית על פני דיקטטורה אנטישמית אנטי יהודית שמאלנית.

Banshee2012

Well-known member
ניצחנו שכולם יתאחדו פה.
אני לא מפחד לא מאיראן, חמאס, חיזבאללה או חות'ים, רק בקרע הנוראי בעם פה.

ניצחנו שכולם יתאחדו פה.
אני לא מפחד לא מאיראן, חמאס, חיזבאללה או חות'ים, רק בקרע הנוראי בעם פה.
להתאחד סביב מה?

סביב לכסח את הערבים?

עדיף לחזור לגבולות שלנו ולא לשחק במשחק של אמריקה.

אם הם יורים לירות חזרה(על באמת ולא הבלוף שהיה קודם) ולא לפלוש ולהחליף משטרים.

ארה"ב יזמה את 7/10 יחד עם ביבי,קיסינג'ר ,מי שצריך במערכת הפוליטית,בתקשורת במשפט ומערכת הביטחון.
רוצים להקים רכבת וקווי גז ונפט מהודו וסעודיה
דרך ירדן וישראל לאירופה.
חייבים שכל המשטרים במזרח התיכון יהיו ניטרליים או פרו אמריקאים אחרת התשתיות האלה יפגעו.
רוצים לגייס חרדים כי חסר פראיירים שמוכנים למות.

למעלה