אני אומר לכם שבחירות הבאות שינוי...

Secular

New member
אני אומר לכם שבחירות הבאות שינוי...

תקבל 20 מנדטים, הרי מפלגת העבודה הנלוזה פשטה את הרגל מכל הבחינות וממזמן,ותשמעו סקופ: שני שליש מהמתפקדים של המפלגה לא יצביעו לה בבחירות הבאות,תחשבו כמה מהקולות הולכים למפלגה שלנו. גם מר"צ-מפלגת צבועים,אשר מכילה ברובה יפי נפש תקטן בהרבה כי הרי אנשים לא טיפשים,וכבר שלושה שכנים שלי שהצביעו מרצ בבחירות הקודמות אמרו שהם הולכים להצביע שינוי בבחירות הבאות,וכך עוד רבים וטובים אחרים. כך שלמדינתו יש בכל זאת עתיד ורוד כאשר המפלגה השניה בגודלה תהיה המפלגה שמייצגת את הרוב השפוי והציוני במדינה,וזה יבוא לידי ביטוי גם בשטח,מה שבטוח השינוי יבוא,תרתי משמע!!

אני אומר לכם שבבחירות הבאות מולדת..

תקבל 30 מנדטים...! כי רק ל"מולדת" יש פתרון לסיום הסכסוך הישראלי-ערבי: טרנספר! וכיום אחרי שאוסלו נכשל והביא עלינו מלחמה - אנחנו רואים כי אין פתרון אחר - מלבד הטרנספר! רק הטרנספר יביא בטחון - רק הטרנספר יביא שלום! ארץ ישראל - לעם ישראל ורק לעם ישראל!

Secular

New member
אני מסכים שצריך לטרנספר,אבל...

את המוסלמים,הערבים הנוצרים הם אנשים נורמלים בדיוק כמוני וכמוך,והם נופלים קורבן לשפטים של המוסלמים,לכן צריך לזרוק מפה את המוסלמים לים, אבל לא לעשות דבר לבי בריתנו הנוצרים!

אנדרי ז

New member
רק הטרנספר יביא עלינו את השלום...

תגיד תומר, פורום מולדת כל כך שומם שאתה חייב למצוא את הפורקן שלך פה? אתה מקווה שאנשי שינוי יחליטו לערוק ובכך להציל את מולדת מאימת אחוז החסימה?

בנזו

New member
החוצה ../images/Emo70.gif

אני רואה שעשית לך מנהג קבוע - לסלק אנשים שדעתם אינה נוחה לך, מן הפורום בולשביק אמיתי אם אתה רוצה פורום נקי לתיאום מועדי הפגנה וכ´ תצטרך למצוא דרך אחרת לכך כאן אנחנו מברברים באופן חופשי ומנסים להגיע לחקר האמת

מונו

New member
אל תגיד בולשביק - תגיד פשיסט

אבל לעצמך, לא לאנדרי.

אנדרי ז

New member
אתה כבר החלטת מהי האמת

וכיאה לכל חוליגן ראוי לשמו אתה גם לא אוהב שאנשים חולקים עליך. יש סיבה שאתה פה חוץ מבשביל להפריע ולהשמיע קללות שמתאימות ללאומנים פנאטים כמוך?

Truth

New member
הוא הבולשביק??

תאר לך שבגלל משהו ששכן שלך עשה יעיפו אותך מהבית שלך, דעות כאלה שנוגדות את זכויות האדם הבסיסיות לא ראויות להישמע.

Secular

New member
באמת?!!?!?!?!??!

מה הטפה הזאת על זכויות אדם?? אם מישהו בא להרוג אותך,אתה תארח אותו בביתך,תספק לו חשמל ומים על חשבונך,תתן לו להכות אותך יום ויום ועוד להתלונן על יחס. הפלסטינים המוסלמים הם עם של רוצחים שמתנהג כפצצה מתקתקת,ומה בד"כ עושים עם פצצה כזאת,זורקים אותה,לא?!

אנדרי ז

New member
אם לא הבנת

אני תקפתי פה את בנזו. בכלל, יש לי הרגשה שאתה עוד לא מבין טוב את מימשק הפורומים מבחינה טכנית. אשמח לעזור אם תרצה.

למעלה