אבל הקומונה כבר לא קיימת, אז איך?חורזת נשארה בקומונה, ואותנו הובילה לפורם.
אגב, שמתם לב לזה שבכותרת הכתומה יש את המילה "בלוגים" אבל אי אפשר להגיע אליהם, לא קיים.אבל הקומונה כבר לא קיימת, אז איך?
הבלוג שלי גם ז"ל.אגב, שמתם לב לזה שבכותרת הכתומה יש את המילה "בלוגים" אבל אי אפשר להגיע אליהם, לא קיים.
לך תדע מה זוממים שם בפרדס.
לך תדעהבלוג שלי גם ז"ל.
גם לי היה בלוג של השירים שלי, שכמה מהם קיבלו את בחירת העורך.... והבלוג נהרס...הבלוג שלי גם ז"ל.
צביוש, מאמינה שיעברו לכאן את הבלטג שלך.גם לי היה בלוג של השירים שלי, שכמה מהם קיבלו את בחירת העורך.... והבלוג נהרס...
אולי בהמשך יעבירו לכאן את הבלוגים שנשארו על כנםאגב, שמתם לב לזה שבכותרת הכתומה יש את המילה "בלוגים" אבל אי אפשר להגיע אליהם, לא קיים.
היו לי מספר רשומות שזכו ל"בחירת העורך", הבלוג שלי אמור להיות בין הראשונים לעבור.אולי בהמשך יעבירו לכאן את הבלוגים שנשארו על כנם
השאלה אם רואים את הבלוג שלך? או הבאג התנחל עליו?היו לי מספר רשומות שזכו ל"בחירת העורך", הבלוג שלי אמור להיות בין הראשונים לעבור.
אין גישה אליו כלל.השאלה אם רואים את הבלוג שלך? או הבאג התנחל עליו?
אצל חורזת הכול אפשרי, ראתי את הניק חורזים וכותבים, בקומונה פתוחה.אבל הקומונה כבר לא קיימת, אז איך?
היא צודקת. מדוע שתרצה חברלך כמוך לידה ?חורזת נשארה בקומונה, ואותנו הובילה לפורם.
אולי בהמשך יעבירו לכאן את הבלוגים שנשארו על כנםאגב, שמתם לב לזה שבכותרת הכתומה יש את המילה "בלוגים" אבל אי אפשר להגיע אליהם, לא קיים.
מי צריך קרציה כמוך? לך לדרכך!היא צודקת. מדוע שתרצה חברלך כמוך לידה ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.