"אני אחד מאותם מתנחלים חסרי בושה"

נצמט

New member
"אני אחד מאותם מתנחלים חסרי בושה"

וחשוב לי להבהיר! שאף אחד מאיתנו לא מתכוון להשוות לשואה הידועה אבל בהחלט מתכוונים, שזו שואה במובן של תהליך מאוד קשה שעובר עלינו, שהוא מין שואה מסוג אחר ולא שואה של רצח, ומשרפות, ורכבות המוות וכו`... אני בטוח שהרבה ממכם לא מסכימים איתי בכלל. אבל לדעתי, אולי רק מי שעובר את זה יהיה מסוגל להסכים לדברים האלו...

אין "שואה אחרת"

המונח "שואה" עבור העם היהודי הוא אחד ויחיד ואין בלתו. בכל ההסטוריה האנושית לא היה לשואה היהודית אח ורע ולכן אסור בכל איסור להשתמש במונח הזה בכל קונוטציה אחרת!!!!!!!!!!!!!!
אין, לא תהיה ולא יכולה להיות לכך מחילה!!!!!!!!!!!

דבר אחד..

אסור לתת לערבים את ההרגשה של ניצחון תיצאו בראש שקט משם אל תיתנו להם לראות את האלימות בין צה"ל אליכם הרי זה מה שהם רוצים הם שמחים לראות את זה צריכים להראות להם את אהבה בינינו כי תזכרו רק אהבה בינינו תנצח אל תתנו להם להתלהב ולהשיג את אחד המטרות שלהם שנריב אחד עם השני אנחנו צריכים להיות עם מגובש כמו עד היום אל תתנו להם את התענוג ישר כוח לכם! ובקשר לשואה זה לא שואה או משהו כזה וזה בכלל לא דומה אז מספיק להשוואות הרי מי שסובל מהדבר הזה זה אנחנו שכל העולם יצחק עלינו אחר כך לא ולא אנחנו נראה מפסידים אז מספיק להשוואות בבקשה!

feel6

New member
אני מבינה אותך...

אומנם גם לא ממש מסכימה עם ההשוואה לשואה בכל זאת... אבל שוב כל דבר שתעשו לעולם לא אוכל לשפוט את כאבכם ליבי איתכם ואתה לא חסר בושה אתה אחד מאותם גיבורים שאני ועוד רבים גאים בהם!! הייתי אמורה לעשות את השירות הלאומי שלי בגוש קטיף החלום שלי היה תמיד לגור שם להיות חלק מהעשייה המבורכת הזאת וממצוות יישוב הארץ אנחנו נשוב לאדמות הקודש בע"ה!

kobik15

New member
עצם הישמוש במונח שואה

נוא הכחשת השואה. בעולם המונחים היהודיט המונח שואה מתייחס רק לשואת יהודי אירופה. כל שימוש אחרי מהווה הכחשת שואה. אתם תזכרו לדיראון עולם. בתןר נצר לניצולי שואה אני מבטיח לכם שאצלי תהיו צרובים לנצח בתור האנטישמים הגרועים ביותר. לא בשביל אנשים כמוכם סבי וסבתי עלו לישראל שנה אחרי שכל משפחתם הומתה בתאי הגזים. אתם לא חלק מהעם שלי.

למעלה