אני אחחחררייייי הוידוי לאהובי!!!!!

dominogrose

New member
אני אחחחררייייי הוידוי לאהובי!!!!!

זהו - הוא עכשיו יודע בידיוק מה אני מרגישה!!!!! אני לא יודעת אם זה גרם לי להרגיש טוב , אבל אני יודעת שמה שאני רוצה עכשיו זה לבכות! אני כבר יכולה להגיד לכם בוודאות שלא יהיה בנינו כלום. את השאר - אני אגיד לכם מחר!

מיכל לב

New member
בוקר טוב, טוב, טוב ../images/Emo20.gif

אני מקווה שאת מרגישה פחות או יותר בסדר למרות הבלגן הזמני, גם אם לא כמו שאמרתי - זמני. לדעתי אין טעם להצטער על כך שסיפרת, האמת בסופו של דבר היא החשובה. הידיעה מפנה מקום למשהו חדש (גם אם כרגע קשה לך לראות זאת), ועוזרת לך להתמקד וליצור חוויות חדשות שאין לי ספק שתגענה. תגידי תודה שאין לך ממנו ילד

תם-תם

New member
קבלי- ../images/Emo25.gif וגם- ../images/Emo24.gif

יקירתי!!!! כל הכבוד! עכשיו תקשיבי, אני לא יודעת מה הוא אמר ואני לא יודעת אם זה טוב או רע, אבל אני רק יכולה להציע לך לקחת יום יומיים לפני שאת עושה משהו, ולא משנה מה. תני גם לו כמה ימים לאכל... בואי נצ´וטט מתי שהוא. תגידי מתי. תם-תם

פלג^ר

New member
היי מתוקה שלי.לפעמים זה טוב לבכות

הלוואי עליי.אל תרימי ידיים ותראי שהכל יסתדר.אוהבת

מכשפה

New member
טוב שזה מאחורייך, קחי הכל כהתנסות

הוא לא האחרון, אנחנו הבנות תמיד נופלות ומתאהבות במי שלא רוצה אותנו... אבל אל תדאגי- או שהוא יתחרט, או שיבוא אחר יותר מתאים. ועד אז- תתאפסי.

פלג^ר

New member
הוו הלוואי ואני ואני יכולתי להתאהב

מה שלומך שושלה?התגעגעתי.אוהבת

dominogrose

New member
תודה לכולכן על התמיכה והעידוד ../images/Emo39.gif

אני מרגישה מצד אחד הקלה , שסוף סוף סיפרתי לו.... אבל מצד שני אני מרגישה קצת מבויישת כי בעצם הוא יודע שאני אוהבת אותו. וכל פעם שהוא יראה אותי הוא בטח יחשוב "הנה זאת שאוהבת אותי" או משהו כזה! אני לא ארגיש נוח לידו. אני מקווה שאני טועה , וזה יעבור...

למעלה