אני אחרי הזרעה , גם הרופא הסכים

לימי5

New member
אני אחרי הזרעה , גם הרופא הסכים

איתי שהסיכויים קטנים אך עדיין קיימים גם עם הזקיק הבודד שיש לי בצד ימין (שם החצוצרה סתומה). הוא סיפר לי על מקרים כמו שלי בכל זאת הצליחו וכדאי לנסות. אם לא נצליח נקווה שבחודש הבא הצד יהיה שמאל. מחר יש לי עוד הזרעה. בטיפול הקודם כשקיבלתי 2 אמפולות ליום אז היה לי גירוי יתר ו-10 זקיקים. עשינו חודש הפסקה ועכשיו הורדנו מינון ל1 אמפולה והתגובה קיצונית לצד השני . מעט מידי לטענתו נמצא את האמצע משהו כמו אמפולה וחצי או יום 1 יום 2. את זה נראה בחודש הבא אם לא נצליח. והכי מעצבן דווקא היום ספירת הזרע התנועות היה מצויין! ממש מתחילת הטיפולים או שהצד אצלי דפוק ואצל בעלי טוב ולהיפך מתי ניפגש?
ושאלה נוספת : כמה זמן אתן שוכבות אחרי ההזרעה ?

מיכל ק-ש

New member
לימי,

מה כבר צריך הבנאדם? סיכוי קטן. אז אני מחזיקה לך אצבעות שאולי בכל זאת הסיכוי ימומש ותפתיעי אותנו. לגבי זמן השכיבה לאחר הזרעה: עברתי 2 הזרעות אצל 2 רופאים שונים ושניהם אמרו ש-10 דקות מספיקות. בהצלחה, מיכל

נוג

New member
לימי

הי, אחרי הזרעה אני בד"כ שוכבת רבע שעה. יש עוד סיכוי וגם עם הוא קטן המשהו טוב יצא תנסי להשאר אופטימית ולחשוב חיובי אולי תהיה הפתעה אני מאמינה שלפעמים יש ניסים קטנים למרות כל הסיכויים. מקווה מאוד בשבילך מחזיקה חזק חזק את האצבעות.
נוג

iris2210

New member
הזרעה

בהזרעה הראשונה שעברתי שכבתי לאחר הטיפול 10 דקות עד רבע שעה. הרופאה שביצעה בי אמרה לי לשכב כמה דקות של מנוחה. אחרי זה מתלבשים וחוזרים לחיים רגילים. הזרעה הזו לא הצליחה.

מיכל @

New member
לא שכבתי בכלל.

אחרי ההזרעות שאלתי את הרופא כמה זמן לשכב והוא הסתכל עלי ככה מהצד ואמר שאני יכולה לשכב כמה שניות אם זה עושה לי טוב בלב. מבחינתו, איך שזה נגמר אפשר לקום. זה לא נופל חזרה. גם בבית אין צורך לשכב. אמנם זה לא הזמן להתאמן לקראת אליפות העולם בהנפת משקולות, אבל אפשר לתפקד כרגיל.

רוני@30

New member
לימי - הרופא שלי שולח אותי הביתה

בלי לשכב בכלל. עם סיום ההזרעה הוא תמיד לוחץ לי את יד, אומר שמבחינתו אני בהריון ושיאללה, להתלבש וללכת. אני יודעת שזו הגישה הכללית באיכילוב, ושבמקומות שונים הגישות שונות. בהצלחה לך מכל הצדדים. רוני

אולה *

New member
לימי לימי!

בואי נראה לכולם מה זקיק אחד מסוגל לעשות! אני מאמינה בכוחות שלך, ומקווה שתצליחו (את והזקיק
)
אולה

yaelhul

New member
את רואה מותק, לא הכל שחור ../images/Emo42.gif

אני שמחה שהרופא שלך אופטימי ועוד יותר שמחה שהוא החליט על שתי הזרעות כדי לתת את מקסימום הסיכויים לטיפול הזה, ומקווה שחלק מזה ידבק גם בך. נשמע לי מצויין שלך יש זקיק אחד שמצפה בכליון עיניים להמוני הזרעים (המתנועעים נפלא לקול תרועת החצוצרות) של בעלך. הרי אחד זה כל מה שאת צריכה... בעניין המינונים - גם הרופאים מסכימים שתחילת הטיפולים היא ניסוי וטעיה עד שמגיעים לפרוטוקול המוצלח והנכון לכל אחת. גם אצלי היה בהתחלה יותר מדי (הרופאים אמרו - "תגובה היסטרית"
) ואח"כ פחות מדי, ועוד לא ממש הגענו לאמצע . אני מקווה שלא אאלץ למצוא את הטיפול המושלם עבורי כמו שאני מקווה בשבילך שטיפול עקום או לא - יהיה לך ממנו את ההריון הכי עגול והילד הכי בונבון בעולם. ב ה צ ל ח ה יעל

yaelhul

New member
ושכיבה - 10 דקות ואומרים שגם זה

ממש לא נחוץ. הזרעים לא חשים בכוח הכבידה. הם שוחים לאן שצריך (בשביל זה יש להם מנוע) ומה שנוזל אלה רק נוזלי הזרע. אל דאגה. יעל

למעלה