אני אחרי החזרה ועם שאלה

מצב
הנושא נעול.

לימי5

New member
אני אחרי החזרה ועם שאלה../images/Emo186.gif

אני אחרי החזרה ועם שאלה

קיבלתי ביפסטון לתמיכה ונאמר לי לקחת היום 1 בצהרים ו1 בערב. הבעיה עש שהשגתי את הכדורים ולקחתי כבר היה השעה 17:00. אני מתלבטת האם לקחת עוד אחד היום והאם זה קריטי אם לא אקח? הוחזרו 3 עוברים בני 8 תאים ועכשיו נשאר להחזיק אצבעות. הבעיה שנראה שהתקררתי מותר לקחת כדור? ההתקררות תשפיע על ההשתרשות? אוף...

לימי, קודם כל תרגעי

אני אחרי החזרה ועם שאלה

קיבלתי ביפסטון לתמיכה ונאמר לי לקחת היום 1 בצהרים ו1 בערב. הבעיה עש שהשגתי את הכדורים ולקחתי כבר היה השעה 17:00. אני מתלבטת האם לקחת עוד אחד היום והאם זה קריטי אם לא אקח? הוחזרו 3 עוברים בני 8 תאים ועכשיו נשאר להחזיק אצבעות. הבעיה שנראה שהתקררתי מותר לקחת כדור? ההתקררות תשפיע על ההשתרשות? אוף...
לימי, קודם כל תרגעי
לגבי הכדור, בטח זה כבר לא משנה עכשיו. לגבי ההתקררות, לא ממש נראה לי רלוונטי להשתרשות, מה שכן רלוונטי זה שתרגעי ותנוחי קצת מתחת לפוך, זה בטח יעזור גם להתקררות ולא יזיק להשתרשות. מחזיקה לך אצבעות להצלחה המיוחלת

לימי חומד- לכי לנוח

אני אחרי החזרה ועם שאלה

לימי חומד- לכי לנוח
קחי כדור להתקררות, נוחי (עם רגליים למעלה- זה בודאי טוב להשרשה
) וזהו !!! בקשר לכדור הביפסטון- מצטערת, לא יודעת ביי ובהצלחה, ה-
של נועה

לימי5

New member
תודה נרגעתי! בסוף לקחתי כדור בלילה

אני אחרי החזרה ועם שאלה

והבוקר קמתי במצב טוב יותר הודות לטיפות נגד התקררות שקיבלתי לפני שנה מהומאופט. לקחתי 4 ימי מנוחה כך שזה מתאים. כנראה שהכל הצטברות של מתח מסופשבוע שהיה מטורף. חגגנו לשירי יום הולדת 3 בגן ובבית וזה יצא ככה: יום חמישי בבוקר להכין עוגה לגן, לרוף למספרה וסידורים בצום , שאיבה בצהריים וכשחזרתי בערב עם הכאבים עד 24:00 לקשט את העוגה לגן. יום שישי בבוקר מסיבה בגן, צהרים אפיית עוגה לשבת אחה"צ מסיבה אצל חברים בלילה תכננתי לקשט את העוגות אבל נפלתי שדודה. שבת בבוקר קמתי בשעה 5 לקשט את עוגת הברבי ששירי רצתה והאורחים הגיעו בשעה 11. בקיצור היה קשה. יום א´ החזרה מטורף לא? אבל העיקר לראות את שירי מאושרת...אנשים אמרו לי את לא נורמלית איזו השקעה אבל איך אומרים מי שלא סובל כמונו כדי להביא ילדים לא מבין מה זה יום הולדת לילד היחיד שיש לך ואת הרצון לעשות ולהגן. אני מצרפת תמונה של שירי שאף פעם לא צרפתי , ו2 תמונות של העוגות שהכנתי לה.

לימי5

New member
לא הצלחתי להעביר את התמונות

והבוקר קמתי במצב טוב יותר הודות לטיפות נגד התקררות שקיבלתי לפני שנה מהומאופט. לקחתי 4 ימי מנוחה כך שזה מתאים. כנראה שהכל הצטברות של מתח מסופשבוע שהיה מטורף. חגגנו לשירי יום הולדת 3 בגן ובבית וזה יצא ככה: יום חמישי בבוקר להכין עוגה לגן, לרוף למספרה וסידורים בצום , שאיבה בצהריים וכשחזרתי בערב עם הכאבים עד 24:00 לקשט את העוגה לגן. יום שישי בבוקר מסיבה בגן, צהרים אפיית עוגה לשבת אחה"צ מסיבה אצל חברים בלילה תכננתי לקשט את העוגות אבל נפלתי שדודה. שבת בבוקר קמתי בשעה 5 לקשט את עוגת הברבי ששירי רצתה והאורחים הגיעו בשעה 11. בקיצור היה קשה. יום א´ החזרה מטורף לא? אבל העיקר לראות את שירי מאושרת...אנשים אמרו לי את לא נורמלית איזו השקעה אבל איך אומרים מי שלא סובל כמונו כדי להביא ילדים לא מבין מה זה יום הולדת לילד היחיד שיש לך ואת הרצון לעשות ולהגן. אני מצרפת תמונה של שירי שאף פעם לא צרפתי , ו2 תמונות של העוגות שהכנתי לה.
לא הצלחתי להעביר את התמונות
מה לא בסדר? אני לוחצת למטה והתמונה עוברת לשם ואני שולחת וכלום. התמונות ב JPG

אמאלה2

New member
לימי מחזיקה לך את כל האצבעות!

לימי מחזיקה לך את כל האצבעות!
מאחלת בטא גבוהה בעוד פחות משבועיים. והמון מזל טוב גם ליומולדת של שירי -בלון- -בלון-

מחזיקה את כל האצבעות, לימי../images/Emo45.gif

אני אחרי החזרה ועם שאלה

מחזיקה את כל האצבעות, לימי

מצטערת על ההתקררות, אבל אין סיבה שהיא תשפיע על ההשתרשות. עד כמה שאני זוכרת, את יכולה לקחת כדור, אבל לטעמי עדיף משהו טבעי כמו "פרוטק" (פרופולים+אכינציאה - לטפטף 20 טיפול לתוך רבע כוס מים ולקחת אפילו כל שעה - יש לזה טעם מזעזע אבל זה לפ]עמים ממש עוזר!). אז יש לך באמת כל הסיבות לשכב במיטה ולנוח. שיהיה המון בהצלחה עם שלושת המופלאים שלך!!!!!!

אםל2

New member
מצטרפת לאיחולי ההצלחה, לימי!!!

אני אחרי החזרה ועם שאלה

לימי5

New member
נראה שאני מפתחת דלקת וזה מציק |עזרה

הכוונה לדלקת חיצונית יש לכן רעיונות טבעיים??? מישהי מכם לקחה כדורי ביפסטאן לתמיכה???

עד כמה שאני יודעת, בעת הריון

הכוונה לדלקת חיצונית יש לכן רעיונות טבעיים??? מישהי מכם לקחה כדורי ביפסטאן לתמיכה???
(ואת בהריון עד שיוכח אחרת, יקירתי) מותר להשתמש במשחות כמו פוליקוטן/אגיסטן/דקטרין וכדומה, רק שרובן דורשות מרשם רופא (בדקתי שוב בספר של ד"ר בר וזה מה שאכן כתוב שם). אפשר לנסות לקבל מרשם מרופא/ת משפחה או לנסות לשכנע את הרוקח/ת. תקפידי להחליף פדים לעיתים קרובות יותר מהרגיל. מקווה שגם הטרדה המעצבנת הזו תחלוף מהר. מצטערת, לא נתקלתי בביפסטאן. זה עוד סוג של פרוגסטרון?

לימי5

New member
תודה . ביפסטאן זה סוג של פרוגרסטרון

(ואת בהריון עד שיוכח אחרת, יקירתי) מותר להשתמש במשחות כמו פוליקוטן/אגיסטן/דקטרין וכדומה, רק שרובן דורשות מרשם רופא (בדקתי שוב בספר של ד"ר בר וזה מה שאכן כתוב שם). אפשר לנסות לקבל מרשם מרופא/ת משפחה או לנסות לשכנע את הרוקח/ת. תקפידי להחליף פדים לעיתים קרובות יותר מהרגיל. מקווה שגם הטרדה המעצבנת הזו תחלוף מהר. מצטערת, לא נתקלתי בביפסטאן. זה עוד סוג של פרוגסטרון?
תודה . ביפסטאן זה סוג של פרוגרסטרון
ואני לוקחת כדור שלוש פעמים ביום. אני חושבת שיש לי בבית משהו מהמשחות שציינת השאלה אם לא כדאי לשאול את הרופא?

קייצית

New member
לאכול תמיד בריא../images/Emo80.gifאבל

מה לאכול? לשטוף? ...
יודעת מה אני אומר לבעלי: בעלי היקר: לך לסופר תביא 20 יוגורט ביו"...
לאכול תמיד בריא
אבל
הכוונה היא למרוח כמו קרם- רצוי קר מהמקרר- זה מאוד מאוד מרגיע וגם עוזר. אותי זה תמיד מחזיק עד המרשם.

לימי5

New member
תודה! הכל נרגע הודות לקרם שהרופא

לאכול תמיד בריא
אבל
הכוונה היא למרוח כמו קרם- רצוי קר מהמקרר- זה מאוד מאוד מרגיע וגם עוזר. אותי זה תמיד מחזיק עד המרשם.
אמר לי לקנות. תודה רבה!

גלי גם לנו את שם הקרם

אמר לי לקנות. תודה רבה!
גלי גם לנו את שם הקרם
כדי שנדע מה יכול לעזור במקרים כאלה. אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב (מקווה שגם ההצטנננות עברה לגמרי). ממשיכה להחזיק אצבעות. גם אני לא מצליחה לצרף את התמונות ששלחת לי של שירי המקסימה, והעוגות המהממות שהכנת ליומ הולדתה. אני מקווה שאצליח בכל זאת להעלות אותן לגלריה.

לימי5

New member
אחד הקרמים שהוזכר פה

גלי גם לנו את שם הקרם
כדי שנדע מה יכול לעזור במקרים כאלה. אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב (מקווה שגם ההצטנננות עברה לגמרי). ממשיכה להחזיק אצבעות. גם אני לא מצליחה לצרף את התמונות ששלחת לי של שירי המקסימה, והעוגות המהממות שהכנת ליומ הולדתה. אני מקווה שאצליח בכל זאת להעלות אותן לגלריה.
אחד הקרמים שהוזכר פה
שיכלתי לקנות ללא מרשם-אגיסטן. תגידו, אפשר לעשות מחזור מוקפאים מיד לאחר כשלון או שגם מחכים עוד מחזור??? ושלא תבינו לא נכון אני עדיין בהמתנה....

ללימי בהצלחה ולשאלתך

אני אחרי החזרה ועם שאלה

ללימי בהצלחה ולשאלתך
אני דווקא נקלטתי כשהתקררתי אז ככה שאין חוקים לזה המון בהצלחה לילך

מצב
הנושא נעול.
למעלה