אני אחרי החזרה

מצב
הנושא נעול.

לימי5

New member
אני אחרי החזרה ../images/Emo57.gif

אני אחרי החזרה

היו לי 5 מוקפאים ולצערי שרדו רק 2 שהמשיכו להתחלק שעות לפני ההחזרה. אז החזירו לי אחד בן 5 תאים והשני בן 6 תאים. נקווה לטוב. מה הסיכויים???

מספיק אחד טוב

אני אחרי החזרה

היו לי 5 מוקפאים ולצערי שרדו רק 2 שהמשיכו להתחלק שעות לפני ההחזרה. אז החזירו לי אחד בן 5 תאים והשני בן 6 תאים. נקווה לטוב. מה הסיכויים???
מספיק אחד טוב
שיקלט ויצא עוד 9 חודשים ויעשה אותך אמא מאושרת המון הצלחה תחשבי על זה לי יש החזרה ביום חמישי אנחנו יכולות להיות ביחד תפנטזי איתי שאת כל הבדיקות אנחנו עושות ביחד ונפגשות בחדר לידה כיף לפנטז על זה לא?

מחזיקה אצבעות!

אני אחרי החזרה

מחזיקה אצבעות!
כמובן שיש סיכוי! מאחלת שהזמן במשך השבועיים הבאים יעבור מהר ושבעוד כ-12 ימים תבשרי לנו חדשות נפלאות!

po2

New member
לימי

מחזיקה אצבעות!
כמובן שיש סיכוי! מאחלת שהזמן במשך השבועיים הבאים יעבור מהר ושבעוד כ-12 ימים תבשרי לנו חדשות נפלאות!
לימי
יש סיכוי!!! לי החזירו 3 עוברים מוקפאים כשאחד ככה ככה
ושניים בני 6 תאים ומאחד מהם יש לי היום בונבונה מקסימה בת שנה וחצי
אז תמיד יש סיכוי, מחזיקה לך אצבעות.

העין ה 3

New member
מחזיקה לך אצבעות

אני אחרי החזרה

מחזיקה לך אצבעות
פעם קודמת היינו ביחד, ומסתבר שגם בפעם שלפניה (16/10), אבל אז עוד לא הייתי בפורום. לי אין מוקפאים כך שהחודש נאלצנו להסתפק בשיטה של רוב האנשים... סקס (נזכרת מה זה?) ורדה

לימי5

New member
נזכרתי , זה היה קצר ../images/Emo3.gif

מחזיקה לך אצבעות
פעם קודמת היינו ביחד, ומסתבר שגם בפעם שלפניה (16/10), אבל אז עוד לא הייתי בפורום. לי אין מוקפאים כך שהחודש נאלצנו להסתפק בשיטה של רוב האנשים... סקס (נזכרת מה זה?) ורדה
נזכרתי , זה היה קצר

מה את עושה בשבועיים אחרי ההחזרה? מה דעת הרופא שלך?

העין ה 3

New member
שבועיים אני מתפנקת...

נזכרתי , זה היה קצר

מה את עושה בשבועיים אחרי ההחזרה? מה דעת הרופא שלך?
שבועיים אני מתפנקת...
לדעת הרופא שלי צריך לנוח 3 ימים אבל אפשר לקום מהמיטה. לא ללכת לעבודה, ובוודאי שלא לצאת בערב. (תמיד נופלת לי איזה מסיבה, חתונה או משהו שאני מפסידה). בימים שאחרי כן, לדעת הרופא שלי, אפשר לעשות הכל, כולל כביסה וכו´ אבל אל תספרו לבעלי... את עידן (בן שנה וארבעה חודשים) אני משתדלת לא להרים אבל זה לא כל כך מצליח לי. מזל שיש לי את עומר לעזרה, כי בעלי חוזר מאוד מאוחר הביתה. ההבדלים הגדולים בין הרופאים הם לגבי השכיבה מיד לאחר ההחזרה (בבי"ח). אצלנו (בהרצליה) נהוג לשכב על הכיסא 5 דקות ואח"כ ללכת הביתה!!! ורדה

לימי5

New member
מה זה בהרצליה היכן את מטופלת

שבועיים אני מתפנקת...
לדעת הרופא שלי צריך לנוח 3 ימים אבל אפשר לקום מהמיטה. לא ללכת לעבודה, ובוודאי שלא לצאת בערב. (תמיד נופלת לי איזה מסיבה, חתונה או משהו שאני מפסידה). בימים שאחרי כן, לדעת הרופא שלי, אפשר לעשות הכל, כולל כביסה וכו´ אבל אל תספרו לבעלי... את עידן (בן שנה וארבעה חודשים) אני משתדלת לא להרים אבל זה לא כל כך מצליח לי. מזל שיש לי את עומר לעזרה, כי בעלי חוזר מאוד מאוחר הביתה. ההבדלים הגדולים בין הרופאים הם לגבי השכיבה מיד לאחר ההחזרה (בבי"ח). אצלנו (בהרצליה) נהוג לשכב על הכיסא 5 דקות ואח"כ ללכת הביתה!!! ורדה
ומי הרופא?

העין ה 3

New member
הרצליה מדיקל סנטר

ומי הרופא?
הרצליה מדיקל סנטר
הרופא שלי זה ד"ר ברקוביץ´ ואנחנו עושים מיון מורפולוגי אצל פרופ´ ברטוב בבר אילן. זו הסיבה שאנחנו חייבים להיות בהרצליה מדיקל סנטר, כי הם היחידים בארץ שמוכנים לקבל זרע מבר אילן. משום מה כל בתי החולים בארץ חושבים שהשיטה הזו היא סתם שרלטנות אבל אני הריתי פעמיים מתוך פעמיים (הפעם השניה הסתיימה בהפלה) בשיטה הזו לאחר 9 מחזורי IVF רגילים!!! וכמובן שבשתי הפעמים שכבתי על הכיסא 5 דקות והלכתי הביתה. ורדה

לימי5

New member
אני מטופלת שם ../images/Emo13.gif לכן שאלתי ואני

הרצליה מדיקל סנטר
הרופא שלי זה ד"ר ברקוביץ´ ואנחנו עושים מיון מורפולוגי אצל פרופ´ ברטוב בבר אילן. זו הסיבה שאנחנו חייבים להיות בהרצליה מדיקל סנטר, כי הם היחידים בארץ שמוכנים לקבל זרע מבר אילן. משום מה כל בתי החולים בארץ חושבים שהשיטה הזו היא סתם שרלטנות אבל אני הריתי פעמיים מתוך פעמיים (הפעם השניה הסתיימה בהפלה) בשיטה הזו לאחר 9 מחזורי IVF רגילים!!! וכמובן שבשתי הפעמים שכבתי על הכיסא 5 דקות והלכתי הביתה. ורדה
אני מטופלת שם
לכן שאלתי ואני
מאד מרוצה מהיחס של הצוות. יצא לי לראות שם את ד"ר ברקוביץ עם מטופלות אולי ראיתי אותך...

לימי5

New member
אני מתחילה להרגיש את כל הסימניים

אני אחרי החזרה

אני מתחילה להרגיש את כל הסימניים
האופיינים לי כמו כאב ראש עיקש שנשאר תמיד עד המחזור. הבטא ביום שישי ואין לי כח יותר לפנינים האלה... ציפיות כבר אין לי והאמת שזה מתחיל להימאס עלי

מצב
הנושא נעול.
למעלה