מספיק אחד טובאני אחרי החזרה
היו לי 5 מוקפאים ולצערי שרדו רק 2 שהמשיכו להתחלק שעות לפני ההחזרה. אז החזירו לי אחד בן 5 תאים והשני בן 6 תאים. נקווה לטוב. מה הסיכויים???
מחזיקה אצבעות!אני אחרי החזרה
היו לי 5 מוקפאים ולצערי שרדו רק 2 שהמשיכו להתחלק שעות לפני ההחזרה. אז החזירו לי אחד בן 5 תאים והשני בן 6 תאים. נקווה לטוב. מה הסיכויים???
לימימחזיקה אצבעות!
כמובן שיש סיכוי! מאחלת שהזמן במשך השבועיים הבאים יעבור מהר ושבעוד כ-12 ימים תבשרי לנו חדשות נפלאות!
מחזיקה לך אצבעותאני אחרי החזרה
נזכרתי , זה היה קצרמחזיקה לך אצבעות
פעם קודמת היינו ביחד, ומסתבר שגם בפעם שלפניה (16/10), אבל אז עוד לא הייתי בפורום. לי אין מוקפאים כך שהחודש נאלצנו להסתפק בשיטה של רוב האנשים... סקס (נזכרת מה זה?) ורדה
שבועיים אני מתפנקת...נזכרתי , זה היה קצר
מה את עושה בשבועיים אחרי ההחזרה? מה דעת הרופא שלך?
מה זה בהרצליה היכן את מטופלתשבועיים אני מתפנקת...
לדעת הרופא שלי צריך לנוח 3 ימים אבל אפשר לקום מהמיטה. לא ללכת לעבודה, ובוודאי שלא לצאת בערב. (תמיד נופלת לי איזה מסיבה, חתונה או משהו שאני מפסידה). בימים שאחרי כן, לדעת הרופא שלי, אפשר לעשות הכל, כולל כביסה וכו´ אבל אל תספרו לבעלי... את עידן (בן שנה וארבעה חודשים) אני משתדלת לא להרים אבל זה לא כל כך מצליח לי. מזל שיש לי את עומר לעזרה, כי בעלי חוזר מאוד מאוחר הביתה. ההבדלים הגדולים בין הרופאים הם לגבי השכיבה מיד לאחר ההחזרה (בבי"ח). אצלנו (בהרצליה) נהוג לשכב על הכיסא 5 דקות ואח"כ ללכת הביתה!!! ורדה
הרצליה מדיקל סנטרמה זה בהרצליה היכן את מטופלת
ומי הרופא?
אני מטופלת שםהרצליה מדיקל סנטר
הרופא שלי זה ד"ר ברקוביץ´ ואנחנו עושים מיון מורפולוגי אצל פרופ´ ברטוב בבר אילן. זו הסיבה שאנחנו חייבים להיות בהרצליה מדיקל סנטר, כי הם היחידים בארץ שמוכנים לקבל זרע מבר אילן. משום מה כל בתי החולים בארץ חושבים שהשיטה הזו היא סתם שרלטנות אבל אני הריתי פעמיים מתוך פעמיים (הפעם השניה הסתיימה בהפלה) בשיטה הזו לאחר 9 מחזורי IVF רגילים!!! וכמובן שבשתי הפעמים שכבתי על הכיסא 5 דקות והלכתי הביתה. ורדה
אני מתחילה להרגיש את כל הסימנייםאני אחרי החזרה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.