אני אחרי הניתוח. מודה על כך שאני חיה. פשוט כך

secondtime82

New member
נהנית מחסדיו של אופטלגין לווריד

מקווה שמחר יהיה טוב יותר. נשארה חצוצרה אחת, הוא בדק לי אותה והיא אמורה להיות תקינה. נקווה לטוב. כרגע זה עוד לא ממש העניין. מרעישה, ד״ר גיא רופא המהמם ניתח אותי. לשמחתי. הרגיע לדעת שאני בידיים טובות.

שמחה שאת אחרי, שמחה שאת עם אופטלגין וממש שמחה שנותחת על ידו.
מאחלת לך אשפוז קצר והתאוששות מהירה בבית.

כיף לקרוא שאת אחרי.
אכן היית בידיים טובות, שמו רץ לפניו ואני אישית זוכרת אותו מאיכילוב (בזמנו הייתי מאושפזת שם לפני הלידה השקטה).
מאחלת לך התאוששות קלה וחזרה בקרוב הביתה ��

secondtime82

New member
חלמתי בלילה לפני הניתוח

שאני רצה אחריו ... אמרו לי שאני השלישית בתור והרי פה זה גם תלוי בכל הקיסריים הדחופים וכו׳, אז הייתי מודאגת שזה לא יתעכב מדי. חלמתי בלילה לפני הניתוח שאני לפנות בוקר ופתאום אוכלת, שוכחת שאני צריכה לצום ואז אני מבינה שחייבים לדחות את הניתוח ואני מתחילה לחפש את ד״ר רופא בכל מקום כדי לוודא שהוא ינתח אותי, ואז הוא מציע לי רופא אחר (ד״ר חמו, אין לי מושג מאיפה המצאתי את זה) ... בקיצור, זה היה מדאיג. בסוף נכנסתי בזמן שאמרו לי.

הרסת אותי עם החלום

משתפת שגם אני מודאגת לפני כל פרוצדורה שבטעות אשתה או אוכל משהו בזמן שאמורה להיות בצום.

secondtime82

New member
אכלתי בחלום אז כנראה ששבעתי

כי הצום לא הפריע לי לפני. ואז היו עוד כמה שעות אחרי, שאז כבר התחשק לי משהו. האיש החמוד שלי השאיר לי שייק ענקי במקרר (לבקשתי) לפני שהלך, להספיק להיות קצת עם הילד לפני השינה. וזהו, אני משתחררת היום. חוזרת לנוח בבית!

למעלה