אני אחרי....ואני מרגישה לא רע

anati4

New member
אני אחרי....ואני מרגישה לא רע

הי לכולן-ם אתמול עברתי את הניתוח...תוך יום אני בבית עבר בסדר להפתעתי ואני מרגישה די בסדר אם כי קצת כואב מפנקים אותי בלי סוף והלילה ליל הסדר נחגוג יחד את יציאת מצרים...אני לא יודעת אם עבורי זה מעבדות לחירות או מחירות לעבדות אבל ימים יגידו... תודה למי מיכן-ם שהיו איתי... אני בטוחה שנשתמע חג שמח ענתי

מזי א

New member
חג שמח

יקירה חג שמח לך ולכל משפחתך מקווה שהכול בסדר מחזיקה אצבעות לקבלת התשובה תהיי בקשר

../images/Emo25.gif יחי הדואליות

מעבדות לחירות ומחירות לעבדות. נהדר את בדרך הנכונה!!!!!!! לוחמת, נמרה. ביי.

נאן

New member
../images/Emo23.gifחג שמח לעניתי לכולם../images/Emo24.gif

חג שמח ענתי היום חגגת את פסח מעבדות לחירות וכל פסח את תספרי... יש ספירה לפני ויש ספירה אחרי. בפסח הזה אני אהיה בת חצי שנה ואת רק נולדת עכשו... מושיטה לך יד וחיבוק ובהצלחה. וכן כן מותר להתפנק. נאנוש שבזמן האחרון בין טיפול לטיפול(כל יומיים ועיסוי לימפטי) התאפסנה בין הסירים והמחבתות..... בסוף אני אחשוב שאני איזה סיר....למה לובסטר אני עדין לולו תשמרי 8 עינים בהקרנות... חג שמח אולי מאוחר אבל חג שמח והרבה אהבה נאנוש

../images/Emo8.gif אני מתחילה להיות לובסטר

זה מתרחש בהדרגה אצלי, מדהים איך השיזוף הוא בדיוק בין הקעקועים

נאן

New member
אחותי הלובסטרית....

לולו תתמרחי כל הזמן במשחה שנתנו לך וכמה פעמים ביום. זה יקל עליך מאוד. מחזיקה לך אצבעות אחותי הלובסטרית....... אני כבר חודש וחצי אחרי וזה עדין פעיל. לא להתיאש חיבוק נאנוש

anati4

New member
מתי מתחילים עיסוי לימפטי?

איך זה קורה האם אני מבקשת או שבמסגרת הטיפול נותנים לי את זה? מה דעתך על נהיגה? לא נותנים לי לנהוג שבועיים אחרי הניתוח האם זה מוצדק? זה מעצבן ומגביל אותי נורא.. אני ממש הטיפוס המורד...למרוד כאן ברופא שלי??? מה דעתכן? מה עשיתן אתן?

נאן

New member
עיסוי למפטי

קודם כל לא יגעו בך בעיסוי למפטי לפני 6 שבועות מסיום ההקרנות והטיפולים,דבר שני עם לא נוצרת נפיחות כלומר אחרי שהנפיחות יורדת אחר הניתוח טיפולים והקרנות. אין מה להעיר את השדים בעיסוי לימפטי מסג וכדומה.בקשר לנהיגה תשמרי . אני לא יודעת עם יש לך אוטומט או לא . היד כרגע רגישה ונפוחה וזה זמן קריטי מבחינת זיהומים מכות. אז אין טעם למרוד חוץ מזה תגלי כשתנהגי שזה לא פשוט. כל קפיצה כל סיבוב עם ההגה. אז לכי על זה לאט לאט. יש לך עוד נקזים? לא להרים משקל ביד לפחות חודש תשמרי עליה. אצלי הכל היה בסדר הלכנו לפי הוראות יצרן(יענו רופא. פיזיוטרפסטית וכדומה). אבל ההקרנות הכויות דפקו את ההוראות יצרן.לא כולן עוברות ככה. לכל אחד יש את הגוף שלו את סוג הסרטן הספציפי וכל מקרה שונה מהשני. נאנוש

מזי א

New member
לימפטי

עיסוי לימפטי אפשר לתחיל אחרי שהתפרים נמסים ואינם עוד. את צריכה לבקש מהפיזיותרפיסטית שלך שתמליץ לך על מישהי,או לחילופין, לבקש מהאגודה למלחמה בסרטן את החוברת שלהם על לימפודמה ושם מצורפת רשימה שמית+ טלפון+ כתובת של כל המטפלות הלימפטיות מכל הארץ. לנהוג, לא הייתי ממליצה לך, וזה לא משנה אם הרכב אוטומט או לא, אני חזרתי לנהוג חודש אחרי וממש כאבה י היד , נהגתי לאט ונזהרתי ממהמורות בכביש. לכן, כרגע אין טעם למרוד, תקשיבי לרופאים,ותדאגי לא לקבל מכה\ חבטה\ חתכים ביד של הניתוח כל טוב

למעלה