אני אחרי ניתוח-היום חזרתי שלום לכול

1osnatv

New member
אני אחרי ניתוח-היום חזרתי שלום לכול

שלום לכולם אני ובעצמי סוף סוף אחרי הניתוח אתמול ב4 אחהצ נותחתי וכבר ב8 בבוקר יצאתי הביתה אתמול היו כאבים אבל היןם ברוך השם הכל יסתדר ואני מסתובבת עם מינימום כאב .שימשיך כך מישהוא יכול לומר לי מה לשתות ב6 ימי הנוזלים ? צלצלתי לדיאטיקנטית והיא אמרה לי רק אחרי 3 ימים לשתות לבן האם זה בסדר.? תנו טיפים

רוייקו

New member
ברוכה השבה, אסנת. החלמה מהירה

מה שאמרה הדאטנית, זה מה שקורה, לרוב, עם רוב המנותחים. יומיים-שלושה ימים ראשונים שותים ממש נוזלים צלולים וביום השלישי ואילך אפשר להתחיל לשתות מוצרי חלב צלולים, ללא חתיכות, כך למשך 3-4 ימים נוספים.. אחר כך מגיע שלב המזון הרך: גבינות רכות, פירה דליל, מרקים עם ירקות מעוכים, מעדנים דיאטתיים, דייסות סולת ועוד.. לא לשכוח לשתות הרבה. הרבה מאוד.

1osnatv

New member
רוייקו אלף תודות-מכל../images/Emo23.gif

תודה רוייקו על העצה אני אשתדל לשתות הרבה לגימות לגימות אפילו שאני לא צמאה אני מקווה שגם אני אוכל לעזור עכשיו לאחרים אפילו שאני עדיין זקוקה לכם

SARA120

New member
ברוכה השבה../images/Emo65.gif

מאחלת לך חזרה מהירה לשגרה.לא לזנק על מאכלים כי אזור הטבעת רגיש ובצקתי. לא ירקות פירות שום דבר חי!רק נוזלים ולאט לאט בהדרגה לפי ההנחיות. יש בראש הדף פס אפור וכתוב:"מאמרים" תלחצי עם העכבר.יש דברים מענינים גם בנושא תזונה.

עמילני

New member
ספרי לי בבקשה על ההרגשה

אני מקווה כי טוב לך עכשיו אבל אני נורא הייתי רוצה לשמוע פרטים כמו מתי התאשפזת,איך הרגשת לפני איך הרגשת אחרי כמה זמן זה לקח ומה את מרגישה עכשיו? את מרגישה שינוי?

1osnatv

New member
לעמילני בבקשה../images/Emo39.gif

קודם כל עברתי את הניתוח באסותא אתמול שעה 4 אחר הצהריים האמת שחיכיתי לניתוח הזה ומאוד רציתי אותו ולכן גם התרגשתי מאוד בכל מקרה אחרישעה והתאוששות ראיתי את עצמי בחדר מסטולית לחלוטין ועוד דפקו לי זריקות בקיצור הערב אחרי הניתוח כדאי לעבור בשינה. היום בבוקר קמתי כמו פנתרה וכבר ב-8 בבוקר הייתי בחוץ פרופסור חרוזי הכין לנו טפסים עוד באותו היום בקיצור אני היום מרגישה כאבים קטנים וניסבלים אפילו תיפקדתי כמעט כרגיל בבית ואני שמחה על כך כי לקחתי בקלות ובשמחה וזה עוזר חוץ מזה שמצאו לי שבר בקיבה וחרוזי תיקן אז שיהיה בהצלחה

1osnatv

New member
שרה תודה בכיף אני אקרא ואשתדל../images/Emo51.gif

אני באמת עכשיו זקוקה לקרוא מאמרים תודה

עדי.פ

New member
שתה תה ומרק עוף מסונן

אם אתה צריך לקחת אופטלגין בשתיה והטעם מגעיל שתה מעט סיידר. כדאי שתחכה עם הלבן עד שיעבור שבוע ( אין לך מה למהר ככל שהצעדים יהיו ארוכים יותר ההתחלה תהיה טובה יותר)

צפרדעית

New member
החלמה מהירה...

מאחלת לך המון הצלחה בדרך החדשה (בקרוב אצלי
) צפרדעית

gal33

New member
הי אוסנת וברוכה השבה ../images/Emo39.gif

עצות בענין אוכל כבר קיבלת, אני רוצה להדגיש את חשיבות הפעילות הגופנית להחלמה. תשתדלי מרגע שאת יכולה להסתובב כמה שיותר בבית, ואם יש באפשרותך, לרדת למטה ולהסתובב קצת, ללכת 50 מטר בקצב איטי ולנוח רבע שעה, ועוד 50 מטר בקצב איטי ועוד 15 שעה לנוח... ככה איזה שעה וחצי שעתיים, אם זה מסתדר עם מזג האויר... זה מזרז את ההחלמה פלאים וגם משפר את מצב הרוח. לבריאות! גל

רונה 29

New member
שיהיה לך המון בהצלחה ../images/Emo41.gif

ו...נעים מאוד ! קראתי את הודעותייך מלפני וטוב לקרוא אותן שוב כשאת כבר מתאוששת אחרי. שיהיה לך בהצלחה בדרך החדשה והבריאה. שבת שלום.

1osnatv

New member
לרונה תודה ../images/Emo24.gif

אני רוצה רק לומר שכל האנשים פה בפורם מקסימים אפילו שלא פגשתי אותכם אתם מקרינים הרבה תמחכה וקשב וזה הכי חשוב רונה גם לך בהצלחה מכל הלב

באיה

New member
ברוכה הבאה אסנת

אני מאחלת לך הבראה מלאה, וירידה טובה במשקל. שמחה לשמוע שאין לך הרבה כאבים, אבל אם יהיו, לא צריך לסבול, תקחי אופטלגין בטיפות. כמה טוב להיות כבר אחרי, מה? באיה

1osnatv

New member
באיה יקרה טוב להיות לילה אחרי../images/Emo106.gif

אני מזה שמחה אני בעננים אני חושבת שזה חלום כל כך רציתי את הניתוח הזה אין לך מושג אפילו והיום אני לילה אחרי בשמחה סובלת כאב ניסבל ואני מתפקדת בכל אופן אני מקווה שאצלך אחרי הניפוח תהיה ירידה קלה ובאמת הצלחה לכולנו

למעלה