מתכון: חומיות - בראוניס
מתכון: חומיות - בראוניס רכיבים: 100 גרם שוקולד מריר 150 גרם מרגרינה כוס סוכר 3 ביצים 1 כפית וניל 1 כוס קמח 1 כוס אגוזים קצוצים אופן הכנה: לחמם את התנור לחום בינוני-נמוך (150 מעלות) להמיס את השוקולד והמרגרינה על אש נמוכה בסיר בינוני, לבחוש עד שהתערובת דומה למשחה רכה ואין יותר גושים. להסיר מהאש. להוסיף את הסוכר ולבחוש היטב. להוסיף את הביצים, אחת אחרי השניה, ואת הוניל ולבחוש היטב. להבליע את הקמח, ולאחר שהעיסה נראית אחידה להבליע חצי מכמות האגוזים. לשמן היטב תבנית אפייה מרובעת, לצקת לתוכה את התערובת, ליישר ולפזר עליה את יתרת האגוזים. לאפות בחום בינוני-נמוך במשך 25-30 דקות עד ששולי העוגה נראים נפרדים מעט מדפנות התבנית וקיסם הננעץ בצד התבנית יוצא יבש. לצנן ולחתוך למלבנים. הערות: 100 אמירה- מעולה כמות כפולה - מתאים לתבנית מרובעת גדולה. מומלץ. מקור המתכון: http://www.teamim.co.il - פורום הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.3 http://www.mai.co.il