אני איש רגיל לגמרי

Haim2021

Active member
אני איש רגיל לגמרי. בן 50, נמוך עם שרירים וכרס קטנה, מגולח ראש עם זקן וקעקועים, זין קטן וחיוך נעים. רגיל לגמרי. לא מכוער מאד אבל גם לא איזה אליל מין. אשתי ואני ביחד כבר מעל ל-20 שנה. כל הזמן הזה, לרוב, הכול היה נהדר. אפילו נחשבנו לזוג ה"מושלם" הזה, שכולם תמיד מדברים עליו כמה הוא דוגמה ומופת.
וזה נכון, תמיד הבנו אחד את השניה, סמכנו זו על זה, עשינו המון דברים ביחד, גידלנו את הילדה.
לפני כחצי שנה עשיתי משהו מתוך כוונה טובה בלבד שכשנודע לה שבר את הכול, ולדבריה פגע באמון שלה בי. זו לא הייתה בגישה, ולא שום דבר שקשור לחיי הזוגיות או האינטימיות, אלא משהו ברמה המקצועית. ושוב, באמת שפעלתי מתוך רצון כן לעזור לה בתקופה שהייתה במצוקה קשה.. אבל לא שאלתי אותה, אלא ניסיתי לעזור ופעלתי מאחורי גבה מה שגרם להחרפת המצב.
מאז היא כועסת עליי. כבר חצי שנה. מסרבת להתנשק איתי כי "אני לא יכולה להתנשק אתך כרגע, אני כועסת, אני פגועה, אני לא מאמינה בך". אין סקס, אין תשוקה. אנחנו שני שותפים לדירה. היא אומרת לי שהיא משתדלת שזה יעבור אבל כבר חצי שנה חלפה וכלום. זה רק מתגבר. היא גם מדברת אליי בתוקפנות כל הזמן בחודשים האחרונים, מבקרת כל דבר שאני עושה, תוקפת אותי סתם כך. ורע לי שבא לי למות.
כך למשל בשבוע שעבר היות וחלתה בקורונה שלחתי לה עציץ ענק עם רקפות יפהפיות. עשיתי את ההזמנה מהעבודה וכל הנשים מסביבי אמרו כמה אני "מקסים" ואיך הן מקנאות באשתי ואיזה גבר רומנטי אני וכו'. אבל אשתי צרחה עליי שהיא לא רוצה לדבר עם משלוחנים ולהתלבש ולצאת ולפתוח את השער כשהיא חולה ושפעם אחרונה אני עושה דבר כזה. ישבתי בעבודה ורציתי למות. ואתמול היא פתאום אמרה שמתחשק לה העוגה הזו מ"קשת טעמים" עם הלוטוס. אז נסעתי ל"קשת טעמים" וחישפתי רבע שעה עוגה עם לטוס ולא מצאתי אז הבאתי לה עוגה אחרת עם קרם אגוזים (מתברר שלוטוס זה סוג של עוגיות ולא ממרח אגוזים) והבאתי לה שמח והיא שוב בלי "תודה" ובלי מילה טובה רק "זה לא מה רציתי". ולא נגעה.
ואני לא במצב של להתגרש כעת. ממש לא. מסיבותיי אני. אולי אם הדברים היו אחרת הייתי פשוט הולך ודי, למרות שאני עדיין מרגיש כלפיה.
אבל רע לי. חסר לי שמישהי תגיד לי מילה טובה. תלטף סתם כך. תחבק. תמצוץ לי כי בא לה לפנק. תיתן לי לנשק את כולה. תתן לי הרגשה שאני מיני, שאני חי, שאני שם.
וכל רך רע לי.
כל כך חסר לי שמישהי תביט בי במבט חושק, תנשק אותי, תשכב אתי.
אוף.

דקל נור*

Well-known member
אני איש רגיל לגמרי. בן 50, נמוך עם שרירים וכרס קטנה, מגולח ראש עם זקן וקעקועים, זין קטן וחיוך נעים. רגיל לגמרי. לא מכוער מאד אבל גם לא איזה אליל מין. אשתי ואני ביחד כבר מעל ל-20 שנה. כל הזמן הזה, לרוב, הכול היה נהדר. אפילו נחשבנו לזוג ה"מושלם" הזה, שכולם תמיד מדברים עליו כמה הוא דוגמה ומופת.
וזה נכון, תמיד הבנו אחד את השניה, סמכנו זו על זה, עשינו המון דברים ביחד, גידלנו את הילדה.
לפני כחצי שנה עשיתי משהו מתוך כוונה טובה בלבד שכשנודע לה שבר את הכול, ולדבריה פגע באמון שלה בי. זו לא הייתה בגישה, ולא שום דבר שקשור לחיי הזוגיות או האינטימיות, אלא משהו ברמה המקצועית. ושוב, באמת שפעלתי מתוך רצון כן לעזור לה בתקופה שהייתה במצוקה קשה.. אבל לא שאלתי אותה, אלא ניסיתי לעזור ופעלתי מאחורי גבה מה שגרם להחרפת המצב.
מאז היא כועסת עליי. כבר חצי שנה. מסרבת להתנשק איתי כי "אני לא יכולה להתנשק אתך כרגע, אני כועסת, אני פגועה, אני לא מאמינה בך". אין סקס, אין תשוקה. אנחנו שני שותפים לדירה. היא אומרת לי שהיא משתדלת שזה יעבור אבל כבר חצי שנה חלפה וכלום. זה רק מתגבר. היא גם מדברת אליי בתוקפנות כל הזמן בחודשים האחרונים, מבקרת כל דבר שאני עושה, תוקפת אותי סתם כך. ורע לי שבא לי למות.
כך למשל בשבוע שעבר היות וחלתה בקורונה שלחתי לה עציץ ענק עם רקפות יפהפיות. עשיתי את ההזמנה מהעבודה וכל הנשים מסביבי אמרו כמה אני "מקסים" ואיך הן מקנאות באשתי ואיזה גבר רומנטי אני וכו'. אבל אשתי צרחה עליי שהיא לא רוצה לדבר עם משלוחנים ולהתלבש ולצאת ולפתוח את השער כשהיא חולה ושפעם אחרונה אני עושה דבר כזה. ישבתי בעבודה ורציתי למות. ואתמול היא פתאום אמרה שמתחשק לה העוגה הזו מ"קשת טעמים" עם הלוטוס. אז נסעתי ל"קשת טעמים" וחישפתי רבע שעה עוגה עם לטוס ולא מצאתי אז הבאתי לה עוגה אחרת עם קרם אגוזים (מתברר שלוטוס זה סוג של עוגיות ולא ממרח אגוזים) והבאתי לה שמח והיא שוב בלי "תודה" ובלי מילה טובה רק "זה לא מה רציתי". ולא נגעה.
ואני לא במצב של להתגרש כעת. ממש לא. מסיבותיי אני. אולי אם הדברים היו אחרת הייתי פשוט הולך ודי, למרות שאני עדיין מרגיש כלפיה.
אבל רע לי. חסר לי שמישהי תגיד לי מילה טובה. תלטף סתם כך. תחבק. תמצוץ לי כי בא לה לפנק. תיתן לי לנשק את כולה. תתן לי הרגשה שאני מיני, שאני חי, שאני שם.
וכל רך רע לי.
אוף.
וואו. עשית לי קווץ' בלב על הבוקר. מוזר מאד שהיא שומרת על אותה רמה של כעס/אכזבה כבר חצי שנה. אני לא מסוגלת לכעוס יותר מיומיים שלושה. פשוט אין לי כוחות לזה.
יכול להיות שרע לה באופן כללי והיא מצאה אותך ככלי לשפוך עליו את המרירות.
אם יש חבר/ה שאתה סומך עליו/ה, הייתי אולי מבקשת שידברו איתה ויאירו את כל העסק מהזוית שלך.
קשה למצוא מטפל טוב, אבל שווה לנסות.

Haim2021

Active member
הכל יכול להיות.
אבל העובדה היא שרע לי מאד.
תמיד קל לברוח לפן הקלישאתי ולומר שלגברים לא אכפת רגש.
אבל כן אכפת לנו. להרגיש נחוצים. להרגיש כבוד והערכה מבת הזוג. להרגיש אהובים. חשובים.
וכן. גם המין. גם אורגזמה.
גם ליהנות מהגוף ולהרגיש חיים. פיזית.

in bal1

Well-known member
וכל רך רע לי.
אוף.
הי חיים.משהו הוא פה לא נראה לי.כל השנים הסתדרתם ורק בחצי שנה האחרונה היא מתנהגת כך.כפי שדקל אמרה,כמה כבר אפשר לכעוס?
אם אפשר לשאול בת כמה אישתך? מניחה שקרוב לגילך.ויכול להיות שהיא הגיעה לגיל המעבר ועם כל הגלי חום וחוסר השינה בלילה היא עוד יותר עצבנית.
אז גם לזה יש פתרון.
אם זה לא זה אולי כדי לבדוק עוד.כי לי לא נראה הגיוני ההתנהגות שלה.

Haim2021

Active member
היא בת 44.
עדיין לא גיל המעבר.
אבל היא עברה המון שינויים בחיים, גם לפני שהכירה אותי וגם היום.
לפני שנה בערך עשתה איזו סדנה שאחריה פתאום השתנתה.
אמרה ש"מהיום" "אני" במרכז ואני עושה רק מה שטוב לי.
פתאום התחילה להתעניין בדברים חדשים ולהיות אסרטיבית ונוקשה.
לפני כן הייתה רכה ומכילה.
קשה להסביר.

in bal1

Well-known member
היא בת 44.
עדיין לא גיל המעבר.
אבל היא עברה המון שינויים בחיים, גם לפני שהכירה אותי וגם היום.
לפני שנה בערך עשתה איזו סדנה שאחריה פתאום השתנתה.
אמרה ש"מהיום" "אני" במרכז ואני עושה רק מה שטוב לי.
פתאום התחילה להתעניין בדברים חדשים ולהיות אסרטיבית ונוקשה.
לפני כן הייתה רכה ומכילה.
קשה להסביר.
זה שרוצה לעשות מה שטוב לה הכל טוב ויפה אבל מפה ועד התפרצויות זעם יש מרחק.
כרגע מציעה לך לא להתאמץ יותר מדי בשבילה.

Haim2021

Active member
אני משתדל לעשות כמה שפחות, כי כל מה שאני עושה נתפש לא טוב.
אבל זה קשה, כי כזה אני. תמיד ה"רומנטי" והמשקיע והנותן מעצמו.

אבל אני מודה , וגם פה אני כן לגמרי.
שאת הפוסט כתבתי גם כאוורור לנשמה, וגם כניסיון מניפולטיבי למצוא סקס בחוץ.
מודה.
כי בבית אין ולא יהיה מרגיש לי. לא בזמן הקרוב.
ואני לא הולך ונהיה צעיר. והגוף והנשמה משתוקקים למגע, לאינטימיות, לסקס עם כוונה וחיוך ורצון טוב.

in bal1

Well-known member

מודה.
ואני לא הולך ונהיה צעיר. והגוף והנשמה משתוקקים למגע, לאינטימיות, לסקס עם כוונה וחיוך ורצון טוב.
לגבי מגע וסקס שיהיה בהצלחה.כי בזה לא יכולה לעזור.אבלתמשיך לכתוב אם עושה לך טוב.

דקל נור*

Well-known member

מודה.
ייתכן מאד שהיא מרגישה שאתה לא נאמן לה, אם לא במעשה אז במחשבה וזו הסיבה האמיתית של הכעס. משום מה היא לא פותחת את זה מולך.

Haim2021

Active member
זה ממש לא זה.
מאז ומעולם היינו נאמנים זו לזה וזה לזו.
אם כבר היא בשנה האחרונה נכנסת לכל מיני אתרים כמו "הכלוב" וכותבת שם ובקשר עם אנשים מעולם ה-BDSM. אני יודע מזה והיא לא מסתירה את זה וזה בידיעתי ולדבריה זה רק התכתבות ותו לא. ואני מאמין לה.
אני? עד היום אף פעם לא בגדתי בה.

היום אני מתחיל לרצות לעשות זאת.
פשוט כי אני כבר מתוסכל ובודד ועצוב וללא סיפוק ומגע אנושי כבר חצי שנה.

lior4love

Member
הי חיים.משהו הוא פה לא נראה לי.כל השנים הסתדרתם ורק בחצי שנה האחרונה היא מתנהגת כך.כפי שדקל אמרה,כמה כבר אפשר לכעוס?
אם אפשר לשאול בת כמה אישתך? מניחה שקרוב לגילך.ויכול להיות שהיא הגיעה לגיל המעבר ועם כל הגלי חום וחוסר השינה בלילה היא עוד יותר עצבנית.
אז גם לזה יש פתרון.
אם זה לא זה אולי כדי לבדוק עוד.כי לי לא נראה הגיוני ההתנהגות שלה.
אפשר אפשר, אישתי כעסה עליי איזה 8 חודשים, בלי כלום, בקושי מבט, בסוף היא אפילו שכחה למה... נשבע לך, לפעמים אני יושב וחושב ומה לעזאזל עובר לכן לפעמים בראש אלוהים יודע, כי בטוח אנחנו הגברים אין לנו מושג.

Gu987

Well-known member
כמו שאמרו חזלינו זיכרונם לברכה: שעון החול מתקתק.
מה שעשית לא רלוונטי. היא כבר במקום אחר.
היא במרכז? סבבה. תמצא לך מקום מהצד.

למעלה