אני איתכם

geryr

New member
אני איתכם

שמי גרי רוט, אני המנכ"ל החדש של עמותת אלצהיימר. אני שמח להצטרף לפורום ואשמח לעמוד לרשותכם ע"מ לנסות ולתרום את חלקי למען המשפחות ולמען החולים. אנו זקוקים למתנדבים בעמותה, ע"מ שנוכל לפתח יכולות נוספים. לכן יש צורך בגיוס משאבים רבים, ע"מ לאפשר הכשרת מנחי קבוצות נוספים.

אירילה

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא לפורום גרי ../images/Emo50.gif

בשם כל חברי הפורום אני מברך אותך על הצטרפותך לפורום וכמו כן לרגל היכנסך לתפקידך החדש כמנכ"ל עמותת אלצהיימר ומחלות דומות ,עלה והצלח. אני בטוח שכאן בפורום תמצא מתנדבות וחלק מהן תפגוש בפגישה שנקיים עליה שוחחנו בטלפון. ובאותה הזדמנות ,החלטנו על פגישה ב 23/2 יום ה' שהוא גם יום פנוי אצלך ,הפגישה תערך בשעות הערב המוקדמות ,על המקום תצא הודעה בנפרד.

zs1957

New member
ברוך בואך לפורום גרי

שלום גרי! אני שמחה שצטרפת לפורום המבורך שלנו.מאחלת לך הצלחה בתפקידך החדש. אני תקווה כי הצטרפותך תעמיק את הקשר בין החברים לעמותה,וחברים רבים מהפורום יצטרפו לעמותה,ובעתיד תתקיימנה פעילויות משותפות בין הפורום לעמותה.אני סומכת על גרשון שהוא ידע לעשות את זה על הצד הטוב ביותר. בפורום שלנו יש צוות נפלא של חברים שמוכנים לפעול למען החולים ובני משפחותיהם. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

ronnyw

New member
הצלחתך - הצלחתנו

...אם אפשר להצליח עם המחלה הארורה הזו... ברוך המצטרף לפורום, ברכות על התפקיד !! אם אתה רוצה את כל התורה על רגל אחת - פשוט קרא את מסרי הפורום עד כמה חודשים לאחור. זו עיצה שאני (ואחרים) נותנת לכל מצטרף חדש, אבל לך זה באספקט נוסף: כאן תשמע על המצוקות היומיומיות, על החרדות וההתלבטויות, על הקשיים מול הממסד והאטימות של הסובבים, על העלויות, על השקיעה של האהובים, על הכל. אני מעיינת גם בפורומים נוספים, חלקם טרחנים, חלקם שטחיים, חלקם פשוט משעממים. אבל זה פורום למופת, אין מי מהקהילה הגדולה של משפחות החולים, שלא יכול למצוא פה משהו - עיצה, טיפ, מילה חמה, עידוד... המון בהצלחה בתפקיד !!

למעלה