אני אכתוב את זה בשרשור חדש

suki da yo

New member
אני אכתוב את זה בשרשור חדש

לא התכוונתי לבקש שוב, כי בעצם, לא מקומי להתחנן. אבל אחרי שבוע של התחננות למילואימניקים ממש טיפשים (כן, אתה צריך לשלוח את הספח, לא, אישור טלפוני זה לא מספיק. לא, זה לא עזר ששלחת את זה אם לא חתמת, ולא, אני לא יכולה לחתום בשמך.) אין דבר שהוא מתחת לכבודי בתחום הזה, כנראה. אנשים- יש אתר של הקהילה, והוא של כל הקהילה, וכל אחד יכול למצוא בו מה לקרוא- או לכתוב משהו שהוא מאמין שהיה מעניין אותו לקרוא. יש פה המון אנשים שיכולים להציע המון, בתרגום או בכתיבה, ואני מקווה שהפעם משהו יזוז. אז בפעם המאה, אני מבקשת שאנשים יעשו מאמץ לתרום לאתר, כי אחרת, בדוגרי, חבל היה על הכסף של כולנו ואני אומרת את זה בשיא הכנות. האתר הזה הוא רעיון טוב, אבל רק אם הוא של כולם. ואם אנשים יחכו שהוא פשוט יתמלא בתוכן משום מקום, זה לא יקרה, וחבל על ההשקעה של כל מי שהשקיע באתר.

gwizard

New member
לא כולם חושבים כמוך

לפני משהו כחודש, תרמתי מאמר לאתר. המאמר היה שיעור מס 1 מרשימת השיעורי וויקה אשר אותם אני כותב. את חושבת שזה פורסם ? ממש לא. ולמה לא ? אני יכול לנחש את הסיבה, כמו שגם את יכולה, אך זה לא סותר קצת את מה שאת אומרת ? אני התגברתי על הסלידה שלי מבונה האתר, ושלחתי מאמר איכותי ומעמיק. למה הוא לא יכל להתמודד עם בעיותיו האישיות איתי ולפרסם אותו ? בקיצור, אחרי שראיתי כי זה היחס - אני לא אתרום יותר לאתר "קהילה" כמו שאת קוראת לו. כי גם אני חלק מהקהילה, בין אם מישהו רוצה כך או לא. אלון.

suki da yo

New member
אלון

תפסיק לשחק משחקים. אתה יודע בדיוק כמוני למה המאמר שלך נדחה, ומה היתה הסיבה האמיתית שלך רצות לפרסם אותו מראש. אל תשחק את הצדיק.

Justin Angel

New member
אני מסכים לחלוטין

מספר סטטיסטיקות מרתקות: שהאתר נפתח היו בו 8 מאמרים, 9 ביקורות ספרים, 284 קישורים, 0 מודעות, 0 אנשים רשומים ו0 מבקרים. האתר בימינו בעל 8 מאמרים, 12 ביקורות ספרים, 284 קישורים, 3 מודעות, 20 אנשים רשומים וקצת מעל 1,000 מבקרים יחודיים. אני לא אומר ששום דבר לא השתנה מהיום שנפתח האתר, אבל אני אומר שהרבה יותר יכל להשתנות. אם אנשים היו רותמים את עצמם לעזור לאחיהם, לאחותיהם ולעצמם היינו יכולים לראות אתר קהילה בעל הוד והדר. זה היה יכול להיות אתר שכולנו מתגאים שהוא מייצג אותנו ונושא בגאון את השם הפאגאני. האתר יכול היה להוות נקודת קישור בין כל הפאגאנים אשר חפצים בכך, ודרכו ניתן היה להכיר פאגאנים חדשים ולהחליף רעיונות והרגשות דרך האתר. באתר יכלו היו להיות מאמרים נוקבים על הרגשתנו כלפי רעיון הקהילה, כלפי השתייכות לאחת, כלפי החוויות האישיות שלנו בחיינו אנו ובקהילה המתהווה. יש כאלו שיגידו שזה היה חלום באסמפתיה לחשוב שאנשים יניחו את עצמם בצד לרגע ויחשבו על איזה תועלת וטובה אדירה זה יכול להיות להם. יש שיגידו שאנחנו חבורה עצלנית שלא מוכנה לפעול למען עצמה וצריכה "מנהיגים", "מכובדים" ו-"מורי דרך" שיכווינו את דרכנו האבודה. אבל לא! אני יודע שאנחנו אנשים טובים. לא משנה מה הדרך הפאגאנית, לא משנה כמה ומה אנחנוח יודעים, לא משנה בכמה מפגשים פאגאנים הייתם, לא משנה את מי אתם או את מי אתם מכירים, אנחנו אנשים טובים. ואני יודע שעמוק בפנים כל אחד ואחת ממכם רוצה ויכול לתרום למען טובת אנשים שהוא אוהב. אנחנו אנשים שיוצרים וחיים את החיים במלואם. אם יתנו לנו ריקוד, נרקוד אותו כפי שנרצה אבל תמיד בתשוקה בלתי-מרוסנת. אם יתנו לנו פסל, נכין אותו כפי שנרצה אבל תמיד ניתן לאותו פסל חיים דרך ההשראה שלנו. אם יתנו לנו בד ציור ריק, אנו נצייר מה שנרצה, אבל תמיד נמלא אותו בדברים שנפשנו חפצה להעלותם לפני השטח. אז כל האנשים שמעורבים בבניית אתר הקהילה ישבו זמן רב רק עקב רצון וחלום משותף אחד זה - לתת לקהילה הפאגאנית את ההזדמנות לרקוד ריקוד של תשוקה, את ההזדמנות לפסל פסל מעורר-כבוד, את ההזדמנות לצייר את הקהילה כפי שנרצה לראות אותה. אנחנו אנשים שיוצרים! אז רקדו, פסלו וציירו! אל לאנשים לאבד את קולם השווה שמגיע להם באתר, אם יש לכם מה להגיד - תגידו. אל תחכו שמישהו יעשה את זה במקומכם. אנחנו אנשים שיודעים לחיות, ואני בטוח שאתם לא צריכים אף-אחד שיגיד לכם כיצד המראה ששאר הארץ רואה אותנו בה צריכה להיראות. ולסיכום, אם יש לכם תגובה כלשהי על אתר הקהילה אתם חופשיים ומבורכים להביע אותה. אם יש לכם חוות דעת שאתם רוצים שתופיע באתר, זה אפשרי. אם אתם רוצים לכתוב על חוויתכם האישיות בדרכם הפאגאנית, זה אפשרי. אם אתם רוצים לכתוב מאמר שמסביר על נושא כלשהו, זה גם אפשרי. אם יש לכם רעיון חדש ומפוצץ על מה צריך להיות באתר, גם זה אפשרי. הכל אפשרי! רק תבקשו, רק תגידו, רק תשמיעו ציוץ ותאמינו לי שנתייחס במלוא הכבוד והידידות שראוי לכל חבר קהילה שווה. בסופו של דבר, מהו אתר הקהילה אם לא הבבואה של עבודה משותפת בין כל חברי הקהילה הפאגאנית? ברכות זוהרות

gwizard

New member
אין התייחסות למה שרשמתי קודם ?

"אתם רוצים לכתוב מאמר שמסביר על נושא כלשהו, זה גם אפשרי. אם יש לכם רעיון חדש ומפוצץ על מה צריך להיות באתר, גם זה אפשרי. הכל אפשרי!" ואחרי שאתה אומר את זה, אתה עדיין מתעלם ממה שרשמתי ?! צבוע !!!

Remirat

New member
אלון, בבקשה...

דיי לחרחורי הריב האלו. יש לך משהו לומר לג'סטין, תעביר לו את זה בשלושה העתקים לאימייל, למסרים ולאייסיקיו.... לא על גבי הפורום.

Raidho

New member
אם אלון באמת אומר אמת,

אז אולי באמת יש מקום להתייחסות! אבל גם אני ממש לא אוהב את הטון!

gwizard

New member
אני אומר את האמת

הטון נובע מכך שג'סטין ראה את ההודעה שלי ולא התייחס. ואחרי שהוא ראה ולא התייחס, הוא מפרסם הודעה שבה הוא מעודד את "הקהילה" לפרסם אצלו מאמרים בכל נושא. זו, בעיני, צביעות לשמה ! רמירט היא אחת מחבורתו של ג'סטין (ג'סטין, סוקי ורמירט), כך שאני בכלל לא אתייחס להאשמתויה חסרות הביסוס. מובן שהיא תתמוך בכל מה שג'סטין יגיד. לג'סטין: אני גם רוצה לציין, לך ג'סטין ולכל האחרים שחושבים לפתוח אתר, בזה לא טוב ולא חכם במיוחד לדחות מאמרים על סמך דעות אישיות. אתה מתיימר לייצג "קהילה". אבכן, גם אני חלק מהקהילה ואם אני כבר עשיתי לך ג'סטה ששלחתי לך מאמר (אחרי שלינקקת אחד אחר שלי ללא רשות), אז היה טוב אם תתיחס. אני בחיים לא סירבתי למאמרים שנשלחו אלי, אפילו אם זה הנושא שממש לא קשור לוויקה, כמו ערפדים.

Remirat

New member
The Justin gang...

נחמד לדעת שאני חלק מחבורה... זה נורא מרגש! אף פעם לא הייתי בחבורה!!! יכול להיות לנו בית על עץ? או איזה מערה עם סיסמה? "חפסמבה - חבורת פגאנים סודית בהחלט" בכל מקרה, אני סוטה מהנושא, שהוא בעצם שלא כותבים את השם שלי עם ט!!! השם הוא רמירת! אוף! שוב סטיתי!! יש לי שאלה אליך אלון יקירי... איך שני המשפטים הבאים משתלבים אחד בשני? משפט 1: (מובא מההודעה נוכחית שלך) "גם אני חלק מהקהילה" משפט 2: (מובא מהודעה "אני מאוכזב מכם" שלך) "יותר מכך, מעכשיו והלאה אני מפסיק לקרוא לעצמי פאגאני ולו רק כדי שלא יעשו בעתיד השוואה ביני לביניכם" סתם ככה, שאלה של ניסוחים. יום טוב ולילה כתום.

אין קשר, אבל אני אסביר

את נתפסת במילה ומסרבת לראות את הבעיה (טוב, מבחינתי יש בעיה). אני דיברתי על הצביעות של סלקציה בפרסום מאמרים ואת נתפסת על המילה קהילה. טוב, מכוון שאת לא אומרת שום דבר חוץ מזה, לי זה מוכיח שאת מודעת לבעיה ותומכת בגישתו של ג'סטין. זה, בין השאר, מה שעושה אותך לחלק מחבורתו, אגב. ועכשיו לטענה שלך: אני כתבתי את מה שכתבתי, זה נכון. אך את צריכה לזכור שאף פעם לא טענתי כי אני לא וויקאני. את ההגדרה הזו אני לא אשיל מעצמי. למונח פאגאניזם גם ככה אין הגדרה אחת מוסכמת על כל, ככה שאני יכול להגיד בבטחה שאין דבר כזה - קהילה פאגאנית ישראלית. אז בשבילך, אני שייך לקהילה וויקאנית ישראלית. אחרי הכל, לוויקה כן יש הגדרה מסודרת פחות או יותר. אגב 1: אם כבר, אז "חפסבה" ולא "חפסמבה". אגב 2: כל דבר הבא מלועזית - נכתב לרוב עם "ט". זהו כלל לשוני עד כמה שידוע לי. יום טוב גם לך.

מרוקאי ו-gwizard זה אותו אדם? הו.

מסביר למה מרוקאי כל כך אוהב את האתר של אלון.
אני ממש משועשעת עכשיו. איזה פורום מצחיקול מצאתי.

gwizard

New member
מה לעשות, יש לי חולשה למרוקאים ../images/Emo13.gif

הפורום הזה הוא באמת מצחיק. ועצוב. והכל באותה נשימה.

suki da yo

New member
אלון, למה לשקר?

אני אישית במו ידי שלחתי לך תגובה. אני יכולה לשלוח לך העתק שלה, אם אתה רוצה, כי שמרתי אותה בדיוק למקרה כזה. עשית טובה? למי? זה לא האתר של ג'סטין, ובטח שאף אחד לא עושה טובה בלתרום לו. כי לתרום זה לעשות משהו מתוך רצון ולי כדי "לעשות טובה".

gwizard

New member
לא קיבלתי שום תגובה

בבקשה תשלחי אותה בדוא"ל. או מצידי את יכולה לרשום אותה גם פה, אני חושב שאני יודע מה היא תהיה.

Dia Leoghann

New member
אלון (וג'סטין וסוקי)

אלון, אפשר בבקשה לקרוא את המאמר המדובר? ג'סטין וסוקי - כדי למנוע בעיות כאלו בעתיד, עדיף שלפני שאתם פוסלים הכנסת מאמרים לאתר תתיעצו עם האנשים האחרים שלקחו אחריות על האתר יחד עמכם ותציעו להם לקרוא את המאמרים גם ולחוות דעתם. ושוב לאלון - אם לפני כמה זמן בקשת להוריד את כל המאמרים שלך מהפורום הזה ומהאתר של הקהילה, אז מה פתאום מפריע לך כל-כך שהמאמר שלך לא פורסם? ומעבר לכך, גם אם אתה רואה בעיה כלשהי בפורום או באתר הקהילה אתה מתבקש לפתור את הבעיה בכתיבה פחות בוטה ומאיימת ובטון יותר אנושי. אני חושב שהסיבה שג'סטין לא הגיב להודעה שלך היא שאולי הוא בחר לא לבגיב לאף הודעה שלך, ולדעתי בצדק.

gwizard

New member
בבקשה

את המאמר ניתן לקרוא כאן: http://www.wicca-israel.com/wicca_study.php?id=2 נכון, ביקשתי להוריד את כל מאמרי מהפורום כדי שג'סטין לא יוכל לקשר אליהם ללא אישור (אגב, זה לא נעשה עדיין!). אני לא אוהב חוצפנים. אך אחרי, איך נקרא לזה, בקשות חוזרות ונשנות מצד סוקי, ריחמתי, והחלטתי שאני אתרום משהו משלי. סך הכל באמת חבל על האתר, אין לנו כל כך הרבה. הטון וצורת הפניה, כמו שהסברתי, היו עקב התעלמותו המוחלטת של ג'סטין מהודעתי. למה אני צריך להיות פוצי מוצי עם מישהו שאומר דבר אחד ועושה משהו אחר לגמרי ? אני מצטער, אך אם אני רואה בעיה מסוג מסויים - אני אצביע עליה.

Justin Angel

New member
אל תקשרו אותי לשרשור הזה בכלל.

במקום להתייחס לנקודה המאוד חשובה שהייתה נושא השרשור ונושא ההודעה שלי, כל השרשור הזה בחר להתמקד בטינות אישיות ובפיצולי אישיות.

הארמוני

New member
אומנות קלטית

היי ג'סטין! אהבתי את מה שכתבת... אם תוכל לשלוח לי לינקים של אומנות קלטית, ציורים בעיקר, אני צריכה קצת השראה. תודה! הארמוני

למעלה