אני אלד בספטמבר והבוסית רוצה להביא לי מחליפה כבר במאי!

TipTip2013

New member
אני אלד בספטמבר והבוסית רוצה להביא לי מחליפה כבר במאי!

אני כל כך עצבנית..כבר עובדת שנתיים במקום שאני מאוד אוהבת.
ועכשיו פתאום הבוסית אומרת לי שהיא מתכננת להביא מישהי לחפיפה כבר ממאי. מאי!!! זה פאקינג לעבוד יחד איתה 4 חודשים! הייתה אמורה להישקל עבורי העלאה בשכר בדיוק בימים אלה ולצערי בגלל שמביאים עוד עובדת כנראה שלא אקבל את ההעלאה הזו כי זה ילך לשכר שלה במקום! זה כל כך מרגיז אותי. עוד אין לי בטן אפילו והיא כבר גורמת לי להרגיש מיותרת ואני כבר נפגעת מזה.
לעוד מישהו קרה משו דומה? האם יש איזה חוק נגד הדברים האלה? יענו אל תצמידו לי עובדת חדשה לכל כך הרבה זמן לפני! תנו שנייה לנשום

לא יודעת כמה את צריכה להעביר לה...

אבל הייתי מעדיפה שזה יהיה המצב אצלי - אני מצאתי את עצמי חופפת את המחליף שלי בשבוע 37+4 ......
עדיף שתחלוק איתך בעבודה קצת יותר ותוכלי להרשות לעצמך לנוח ולהוריד לחץ לקראת הלידה.
ועוד מחשבה: אולי הבוסית שלך החליטה שהיא לא רוצה להשאיר עניינים לרגע האחרון, התחילה לראיין והרגישה שמצאה את האחת המתאימה ולא רוצה לפספס אותה?
לגבי ההעלאה - אני באופן אישי לא מצפה מצד אחד להעלם להם לתקופה ארוכה ומצד שני שיתנו לי העלאה.... תחזרי מחופשת הלידה ותקבלי את ההעלאה בשנה הבאה.
בקיצור- ההתנהלות של הבוסית שלך נשמעת לי ממש בסדר והגיונית.

TipTip2013

New member
חשוב לציין שהשקעתי המון לאחרונה בעבודה מעל ומעבר..

חיפיתי על הבוסית שלי שלא היתה במשך חודש שלם בעבודה! הגעתי גם בימים שלא הייתי צריכה להגיע והיו מרוצים מהתפקוד שלי מאוד כולם החמיאו לי. אני מלא פעמים מחפה עליה.
אני מצפה להעלאה הזו בגלל ההשקעה שלי ואני לא חושבת שבגלל הלידה מגיע לי עכשיו להיענש ולא לקבל את ההכרה על ההשקעה הזו

שיראב7893

New member
מסכימה עם מי הגיבה מעלי.

יש מצב שהיא עושה את זה כדי שאת תרגישי יותר בנוח להעדר מהעבודה בחודשים מתקדמים יותר...
לגבי העלאה בשכר תדברי איתה, אם אתן כלכך בסדר בעבודה ועובדות בכזאת אכפתיות ביחד אין סיבה שתרגישי לא בנוח לדבר איתה על זה..

למעלה