אני אמנם כבר לא ילדה, אבל לא מצאתי

טוטסי

New member
אני אמנם כבר לא ילדה, אבל לא מצאתי

פורום מתאים אחר, אז אנסה בכ"ז... אני בת 26. יש לי בעיות בבטן כבר משהו כמו עשר שנים. זה בא לידי ביטוי בעיקר בבעית גזים, אבל גם קצת כאבי בטן וסתם הרגשת "בלגן" בבטן. יש ימים טובים יותר ויש ימים טובים פחות, אבל בגדול זה כמעט תמיד שם. וכמו שאתם מתארים לעצמכם, זה לא נעים... אני סטודנטית ועובדת, ולפני זמן מה החלפתי עבודה, ולקחתי קצת חופש באמצע, כך ששלושה חודשים לא עבדתי, אלא רק למדתי. חודש מתוך זה גם לא למדתי, והייתי לגמרי בחופש. פתאום שמתי לב שהבטן שלי נרגעה (יתכן שזה התחיל לפני החופש, ואני סתם מקשרת, אבל אז שמתי לב). לפני כשבועיים התחלתי את העבודה החדשה, והפלא ופלא - חזרו הבעיות (ושוב, אולי אני יוצרת קישור שלא קיים באמת...) אני תוהה אם יתכן שהכל נובע מלחץ, ולכן בתקופה שבה הייתי רגועה יותר, זה הפסיק. מצד שני, העניין הזה מלווה אותי שנים, לאורך התיכון, הצבא, האוניברסיטה. כל אלה אמנם תקופות עמוסות ולחוצות, אבל לא באופן חריג. אשמח לשמוע עצות. ואם אני מחליטה לבדוק את זה - לאיזה רופא צריך לפנות ? תודה רבה !

כבר לא ילדה...

תאורך מתאים לתסמונת המעי הרגיז. קיימת מרפאה רב מקצועית במסגרת מכון הגסטרו בבית חולים איכילוב במתמחה בטיפולים שונים כולל היפנוזה וכו. מציע לך לנסות להגיע למרפאה זו.בהצלחה.

למעלה