אני אנוכית?

sh53

New member
בקשר לסוף

באיזה מאמץ זה כרוך מצידך? את צריכה לוותר על חדר בשביל אח שלך?

זה לא מאמץ

היינו חברות הכי טובות 4 וחצי שנים וכל הסיפור הזה הרס לנו את כל החברות עד היסוד. כרגע אין לי שום כבוד אליה ושוב כוונה לראות אותה, ובטח שלא לארח אותה בבית שלי. הייתי אומרת שזה כרוך ביותר מאמץ נפשי, וזה באמת הדבר האחרון שאני צריכה כרגע.

נו?

מה לא ברור? כל אחד רואה את הצד שלו. כל אחד חושב שהוא צודק. אפשר שתהיה אנוכיים אחד בעיני השני ובעיני עצמכם שיא הסובלנות והאלטרואיזם. אין פה שום סתירה.

זהו, שזה לא רק בעיניהם

אמא שלי גם אמרה את זה. ואחי השני, שהסכים איתי כל הזמן הזה, פתאום גם אמר את זה.

sh53

New member
מפריע לך מה הדיעות של אחרים?

כלומר האם תשני את הדיעה שלך או שזה ישפיע על ההרגשה שלך בגלל שאחרים חושבים כך או כך? את חושבת משהו? הם חושבים משהו? מותר שכל אחד יחשוב אחרת ושכל אחד יחיה בשלום עם המחשבות שלו. בשורה התחתונה - כואב לך שאיבדת אותה כחברה?

זה לא סתם אנשים, זה המשפחה שלי

כמובן שמפריע לי שהם חושבים ככה עלי. בקשר לשאלה האחרונה... זה כואב במובן מסויים, מן הסתם, אבל למדתי להשלים עם זה. אני כבר לא מתגעגעת אליה או משהו... סתם חבל שזה נגמר ככה.

sh53

New member
אנשים התכוונתי גם למשפחה

לפעמים לא נוכל לשנות דיעה של אנשים, כמה שננסה ומותר ולגיטימי שתהיה לנו דיעה שונה משל אחרים. בקשר אליה - אם הייתי שואלת אותך איך היית רוצה שהקשר שלכם יהיה היום ב-2005 מה היית משיבה?

אבל

גם את חושבת כך עליהם! לפחות על אחיך ועל חברתו... לא? או שלא הבנתי משו.

לא בדיוק...

בערך. במובן מסויים. לא יודעת, כבר הפסקתי לנסות להבין את המצב הזה או לחשוב על זה בכלל. שיעשו מה שבא להם כל עוד זה לא צריך להיות קשור אלי.

I Love Paige

New member
המ.

אני חושב שכולם אומרים שאת אנוכית כי הם לא יודעים מה היית צריכה לעבור בדרך. את התמודדת, ועברת קשיים- אבל הם לא היו מודעים לזה. הם ראו את שירי הנחמדה והמאושרת, לא את שירי השבורה. אולי הם צריכים לקרוא את הפוסט הזה, ולא אנחנו.

האמת

שבאמת נתתי לאמא שלי לקרוא את זה קודם. נראה לי שזה עשה לה משהו... לא יודעת

I Love Paige

New member
אמ,

יכוליות שמבחינתה את סתם מקטרת.
תנסי לדבר איתה בקטע של "תביני אותי" ולא בקטע של "שלא יבואו לפה", אולי?

למעלה