אני אני אני אני אני אני אני אני אני

אני אני אני אני אני אני אני אני אני

היום יום שישי ושחף נוסע עוד כמה שעות אז בבקשה ברכות פרידה ונשיקות אליו הוא קורא את זה...

Action force

New member
את את את שותקת.

שחף יודע שכולנו אוהיבם אותו! ודיי עם ההודעות החסרי תועלת שלך! שרק מרגיז לקרוא אותם! את הורסת לי את הלקיחת חלק בפורום!

מה הקטע שלך?

אתה חושב שיותר כיף לקרוא את ההודעות הארוכות והחסרות תועלת שלך... עזוב אני לא אריב איתך... אני עדיין מסמפטת אותך. אגב כל מי שעדיין לא יודע יונתן במד"א (זהו עכשיו אחרון האנשים יודע)

DreamS_HunteR

New member
שחף שחף שחף...

היה נחמד להכיר אותך כאן בפורום ולשמוע את קולך (המצחיק) בנימה עצובה בתוכנית הפסקת 10 (נימה עצובה בגלל שזו הייתה תוכנית עצובה בגלל הפיגועים?).. אממ..זהו..שיהיה לך נסיעה טובה, תהנה בארה"ב, תביא מתנות (
) והעיקר שתסע ותחזור בשלום.. יש לי כמה הצעות: 1. אם תראה מישהו חשוד, שחום בעל שם שחור עם עיניים שחורות ובגדים שלא תראה בשום מקום - תהרוג אותו - זה ערבי!!!! 2. תקח איתך כמה כלי הגנה למקרה שתהיה חטיפה במטוס..חחח 3. תצלם את המקומות הכי יפים בארה"ב - אם תהיה בניו יורק, תצלם בשבילי את האמפייר סטיט בלידינג (לא יודע למה, הוא יפה
) 4. ומשהו אחרון, אם תראה את ג´ורג´ בוש, תגיד לו מאדם שבאילת, שהוא חתיכת מניאק!!!! זהו, תהנה בכל מקרה

למעלה