אני אני אני
R roychu New member 24/9/02 #4 רן יא פושטק... אמנם אני ציירתי אבל זה רן... כן כן, זה הוא (תמונות עירום של רן יחולקו בשמחה באי-מייל)
S Shusho New member 24/9/02 #7 חתיך ../images/Emo13.gif יעא שיער כחול!! אהבתי מאוד את האנונימיות שלדעתי מודגשת מאוד שם, היא מאוד מתאימה לשם.
חתיך ../images/Emo13.gif יעא שיער כחול!! אהבתי מאוד את האנונימיות שלדעתי מודגשת מאוד שם, היא מאוד מתאימה לשם.
S Shusho New member 25/9/02 #9 לי זה דווקא נראה כאילו הוא נשען וחולם לו, ולא כאילו הוא אומר "תסתכל לשם", כי התנוחה רגועה ונינוחה כזאת, ולא לחוצה. אגב לרוי באמת יש נעליים במידה כזאת גדולה?
לי זה דווקא נראה כאילו הוא נשען וחולם לו, ולא כאילו הוא אומר "תסתכל לשם", כי התנוחה רגועה ונינוחה כזאת, ולא לחוצה. אגב לרוי באמת יש נעליים במידה כזאת גדולה?
פ פיגמליונית New member 25/9/02 #13 זה נראה מעולה! אהבתי את האווירה סתם בוהה לך ונשען על מעקה.. שנותן המון עומק לתמונה (השטוחה).
פ פיגמליונית New member 25/9/02 #12 לא סתם כתבתי שם "אני אני אני" ותודה על המחמאה... (אגב, גם באתר יש תמונה קטנה שלי) תודה ענבל- רק שלא הבנתי את העניין עם הכתף.. ואם משהו חשב שהחלק הוורוד באחורי הראש הוא שיער מואר יותר אז, לא- הוא באמת וורוד.
לא סתם כתבתי שם "אני אני אני" ותודה על המחמאה... (אגב, גם באתר יש תמונה קטנה שלי) תודה ענבל- רק שלא הבנתי את העניין עם הכתף.. ואם משהו חשב שהחלק הוורוד באחורי הראש הוא שיער מואר יותר אז, לא- הוא באמת וורוד.