אני ... אני...

קאריני21

New member
אני ... אני...

חצי נכה! בעעעעע. חחחחחחחח.... הלכתי לעשות היום בבוקר טיפול אחד של פיזיוטרפיה בגלל הסחרחורות ושמו לי צווארון כמו אחרי תאונה. איזה מבטים ננעצו בי בחוץ. ואני התחלתי לדבר בקול רם ליד אמא שלי ובחוץ "אני אתבע את הנהג הזה..." יעני עברתי תאונה. אוף. עכשיו 48 שעות עם הדבר הזה.... ובקושי אפשר לשכב. מי ישעשע אותי 48 שעות? מי לא ישן בלילה ורוצה לשעשע אותי?
אני אשמח מאוד.

gaia20

New member
ואני....

צריכה להכנס לאתר של מכבי, כי עשיתי אתמול בדיקות (סוף, סוף... כן, כולם מוזמנים לתת לי על הראש...) ונראה לי שהם כבר הגיעו... אז קארין, תשארי עוד כמה דקות עם הצווארון... אני מיד חוזרת עם תוצאות!

gaia20

New member
והרי התוצאות../images/Emo5.gif

המוגלובין-10.1 (פויה!!!) כדוריות לבנות- 3.72 (פויה2!!!) שקיעה- 56 (פויה3!!!) חלבון באיסוף 24 שעות- 996.2 (פויה!!! פויה!!! פויה!!!) ובכל זאת קצת חדשות טובות- טסיות דם- 385 ברזל- 21 תפקודי כבד- תקין טוב, ועכשיו הדבר הכי מפחיד... להתקשר לרופאה שלי לספר לה על התוצאות...

קאריני21

New member
אוי נוני ...

קושקוש, הבדיקות הן רק מדד. הכי חשוב לדעתי זה איך את מרגישה מותק
(כמובן לא אומרת להתעלם מבדיקות) הבדיקות שלי מתאריך 29.10.03: המוגלובין - 13.90 כדוריות לבנות - 4.60 שקיעה - 7 (הדר, השקיעה שלך גבוהה באמת, אין לך דלקת בגוף או משהו? תבררי). ANA - Negative APCA - Negative טסיות - 128 (זה עוד בסדר לעומת התקופה שהייתי על 20 אלף). אתן יודעות מה? נראה לי שאני אעשה בסוף מאין קובץ כזה עם כל השמות של הבדיקות, מה זה כל אחד מהבדיקות והמדדים הנורמלים של זה. לדעתי זה יכול מאוד לעזור כאן שכן כולנו עושים יותר מידי בדיקות כל הזמן. והדר, אל תחששי להגיד לרופאה שלך. מה ז"א מפחדת? זה המצב ויש לטפל אם צריך
ענקי ענקי קארין

gaia20

New member
מצויין../images/Emo127.gif

בזמנו עשיתי תחרות עם אסף למי יש יותר, למשחתי נצחתי, ולא לשמחתו הוא הפסיד

gaia20

New member
אני יודעת שזה רק מדד אבל...

אבל לצערי גם ההרגשה הפיזית קצת מקורטעת.... יש לי כל הזמן כאבי פרקים בימים האחרונים אני לא מבינה, אני לוקחת תרופות בזמן (טלי, לקחתי לך את השיטה של הצילצול בטלפון...) אני אפילו מוסיפה אדוויל כמעט כל ערב ובשבוע האחרון אני קמה כל בוקר עם כאבי פרקים קאריני, למה כדוריות לבנות נמוכות כל כך אצלך? את יודעת שזה אומרת שמע' החיסון חלשה תבדקי את זה ושקיעה 7??? איזה כיף לך!!! לפני כמה חודשים המזכירה של הרופא משפחה שלי (גם חולת לופוס, ד"א) אמרה לי שהשקיעה מושפעת כמעט מכל שינוי בגוף, כולל מחזור היא אמרה שבזמן מחזור ויומיים אחר כך השקיעה תהיה גבוהה לעומת המצב הרגיל עכשיו אני נזכרת שעשיתי את הבדיקה ביום האחרון של המחזור... בכל מקרה, יש לי טיפול נוסף (ואולי אחרון!!!) לכליות ב 26 לחודש אני אדבר עם הרופאה שלי על התוצאות וקארין לשאלתך, זה לא בדיוק שאני מפחדת להגיד לה את התוצאות, היא הרי יכולה לראות אותם במחשב שלה בדיוק כמוני, אני לא ממש נעים לי לדבר על המצב הבריאותי שלי שהוא בדאון, את יודעת, לא כיף לשמוע דברים לא טובים על הגוף שלך... זה מה שהתכוונתי.

קאריני21

New member
נוני נוני ../images/Emo13.gif

צר לי לשמוע שההרגשה הפיזית מקורטעת. מקווה שתרגישי הרבה יותר טוב אחרי הטיפול האחרון שלך של הכליות. מחזיקה לך אצבעות. בקשר לכאבי פרקים, תראי את המזג אוויר בחוץ, זה אמור לתת לך תשובה. גם לי כואבות הברכיים. אני לא רוצה לחשוב על מה יהיה אוטוטו כשהלחות הקרה תשתלט לי בחדר. כן כן ברור שאני יודעת שהמע' החיסונית שלי חלשה. אחרי הכל, גם אני בסבב מחלות שהגוף לא מזהה דברים משל עצמו
אחרי שכתבתי על השקיעה שלך שלא הבנתי מדוע זה גבוה ... אז נזכרתי בחלבון שבשתן ואז הגעתי למסקנה שזה בעצם מצב דלקתי. כן, אני יודעת שלא נעים לשמוע דברים שהם לא חיוביים במיוחד כשאת יודעת במה מדובר. גם לי יש תור לתל-השומר שבוע הבא. (שנתיים כבר שלא הייתי שם). הולכת למחלקת המטולוגיה (קרישה). נראה מה "חדש". שום דבר כבר לא מפתיע אותי. (גם כשהייתי על 20 אלף טסיות זה לא הזיז לי כי הרגשתי טוב)
בדיקות משתנות כל הזמן ..... פעם למעלה, פעם למטה. מעניין רפואה, לא?

gaia20

New member
וואלה, את צודקת

החלבון בשתן זה אכן מצב דלקתי... רציתי לשאול אותך, כשיש טסיות נמוכות, מה אמורים להרגיש? האם ההרגשה היא כשל המוגלובין נמוך?

קאריני21

New member
טסיות נמוכות

האמת שאין לי מושג איך מרגישים כשההמוגלובין נמוך. אני מניחה שההרגשה היא יותר לכיוון של חולשה ועייפות, לא? כי זה בעצם סוג של אנמיה. בחוסר טסיות, אני אישית לא מרגישה כלום. (צריך לשאול גם את אסף אבל נראה לי שהוא יגיד את אותו דבר). כשהגעתי ל 20 אלף טסיות ... לא הרגשתי כלום. הרגשתי אותו דבר. (הרי מאיפה היה לי לדעת שיש לי 20 אלף טסיות אם לא הייתי עושה בדיקת דם? הגוף הזה לא מתריע לי מספיק. אני צריכה לנחש/לגלות הכל לבד
) ברגע שהטסיות ממש אבל ממש נמוכות (אפילו פחות מ 20 אלף) יכולים להיות מצבים מסוכנים כמו דימומים ספונטניים מהחניכיים, מהאוזניים, מהאף ...

gaia20

New member
לי אישית לא היה אבל שמעתי על מקרים

שכן בכל מקרה כמובן לפנות עם זה לרופא, לא לדחות את זה

1ט ל י

New member
איך השקיעת דם מסומנת?

פויה שכמותי, עדיין לא יודעת דברים שכאלו.

ל3

New member
הדר

מקווה שתרגישי טוב ושיהיה שיפור בתוצאות הבדיקות

למעלה