אני אנסה את זה שוב

suki da yo

New member
אני אנסה את זה שוב

בעיקר למען כל החבר,ה החדשים, שאוליימצאו באתר הקהילה את מה שניסינו להפוך אותו- אתר שיספק חומק (בין אם בסיסי או מורכב) לכל מי שיחפש. אתר הקהילה שלנו עבר ריענון, גרפי ותוכני. כמו כן סוף סוף יש לנו מנהל לאתר, כך שיש מי שעושה את ההחלטות הסופיות. זו לא אני, ולא ג'סטין, לכל מי שחושש מהשתלטות עויינת על הקהילה הפאגאנית. כולכם מוזמנים להציץ, ויותר מזה, כולם מתבקשים לתרום משהו. אחרי כל כך הרבה פעמים שביקשתי את זה אני כבר קצת סקפטית בנוגע לתוצאה, אבל כל עוד יש חיים יש תקווה (קראתי באיזה מקום), ועוד יש לי תקווה שתפתיעו אותי. אתר הקהילה הפאגאנית שלכם צריך עזרה, והיות ואני כרגע בסופ"ש האחרון לפני קורס קצונה, תאמינו לי שזמן להשקיע בו לא יהיה לי. כל מי שיכול ומוכן להשקיע יכול להגיד לנו, או פשוט לשלוח משהו לאתר. ואני רוצה להוסיף הודעה שקיבלנו באתר, כי אני חושבת שהיא מביעה את מה שבאמת ניסינו ליצור פה. Thank you. / Frater Oakenfire Dear Israpagan, I'd like to thank you for your efforts of expanding the pagan community in Israel. I lived in Israel for 16 years before moving to the U.S. When I was back there (Kfar-Saba) I found only a small group, which knew very little of the pagan ways. Once again, I sent you my best wishes

Justin Angel

New member
../images/Emo127.gif תומך בכל מילה ../images/Emo127.gif

בהחלט יש הרבה חדש באתר הקהילה הפאגאנית בישראל שלנו, הוספנו כמה מאמרים, שינינו את העיצוב למשהו הרבה יותר נוח ויפה (ומי שיביט חזק עלול למצוא את האיש הירוק!), הוצאנו עוד גיליון של האייל המקורנן ועוד אלף ומשהו שינויים. הכי חשוב, אבל באמת הכי חשוב, שנשארו עוד משהו כמו שלוש חודש עד שהאתר נסגר (פעם בשנה צריך לשלם סכום כספי נדיב). לפי דעתי, צריך לנצל את שלושת החודשים האלו בצורה ובאופן הטוב ביותר שאפשר. כל מי שרוצה ויכול שיפרסם מאמר, שיכתוב ביקורת על איזה קישור, שיוסיף (עוד) ביקורת על ספר, שיפרסם הודעות בלוח המודעות, שישכנע פאגאנים שהוא מכיר להירשם לחיפוש באתר, ויש עוד אלף דברים שאפשר לעשות באתר הקהילה. כל אחד עושה שהוא רוצה. אני לא מתכנן לשבת לאנשים על הווריד ולחלק נושאים למאמרים, קישורים להוסיף, ספרים לכתוב ביקורת או איזה אנשים לשכנע, אני בא ואומר שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש, ויכול ורוצה לעשות. ככה נראית התוצאה הסופית של האתר, שאחרי תשעה חודשים של פעילות מאז הקמתו ישנם: סה"כ 15 מאמרים, 270 קישורים, 2 גיליונות של האייל המקורנן, 30 פאגאנים רשומים, 4 מודעות ו20 ספרים. מתוך אלו מה שהוסף לאתר לא על ידי איילה או אנוכי, כפירוט דלקמן: מאמר אחד (על עצים קדושים בישראל, של דותן), 20 קישורים לפני פתיחתו ואפס קישורים מאז פתיחתו, 4 מודעות פירסומיות בלבד, 20 ביקורות ספרים ו30 הרשמות של פאגאנים בקצב של הרשמה לשבועיים. תעשו את החשבון שלכם לבד, אבל במצב הנוכחי אני לא רואה שום סיבה שהאתר יהיה במצב המאוד בכי רע הנוכחי שלו חוץ מעצלנות של פאגאנים יצירתיים מאוד וההנחה המאוד ישראלית ש"אני לא אעשה, אבל מישהו יעשה בשבילי". ככה זה לא המצב, אם אתם לא תעשו, אף אחד לא יבנה עבורכם את אתר הקהילה או שום דבר אחר אם כבר. תעשו כשם שתרצו, אבל התוצאה היא שאתר הקהילה נראה בדיוק כמו כמות ההשקעה והעבודה שכל חברי הקהילה הכניסו בו. ברכות זוהרות

Justin Angel

New member
קישורים, חלק א'

קישורים למי שרוצה לעזור לבנות את אתר הקהילה ביחד 1. הרשמה לאתר כפאגאן שניתן למצוא בחיפוש. 2. הוספת ביקורת ספרים לאתר הקהילה. 3. כתיבת מאמר או חוות דעת על משהו לאתר. כל מה שאתם רוצים ואתם חושבים שמתאים, תכתבו.

למעלה