אני אף פעם לא ראיתי

otefaza

New member
אני אף פעם לא ראיתי

לא עב"מ ולא חייזר וגם אף אחד מהאנשים שאני מכיר לא ראה. וגם האנשים שאני מכיר לא מכירים מישהו שראה משהו כזה. חבל. תודה וערב טוב.

hamamin

New member
אף אדם בעולם, לא ראה אלקטרון

אבל יש מספיק ידיעות שהוא קיים. תודה וערב טוב גם לך.

otefaza

New member
אבל בעניין עבמים מדובר רק בשמועות שאינן

מבוססות ע"י מדע ואלקטרון כן.

hamamin

New member
להזיות מתימטיות אתה קורא מדע [צחוקים...]

היום המדע כל כך מיסטי [אחד עשרה מימדים ו10 בחזקת חמש מאות יקומים מקבילים] אם אתה מבין במדע עכשוי....... בכדי לדעת שזה לא שמועות ואתה לא כותב רק בכדי להראות רציני,כזה, קח לך את הזמן וחקור יותר לעומק. אם הנושא מעניין אותך בכלל. המדע במשבר כל כך עמוק ולכן חפרו כמה מתקנים במעבה האדמה והשקיעו מיליארדים במתקנים, שאולי משם תבוא הישועה, מה שאומר במקביל שנושא הצוויליזציות החוצניות יותר נוכח זמין ומובן מהמדע העכשוי עצמו---- או נאמר בצורה מדעית--- ----ההסתברות לקיומם של חוצנים ועבמים בעולמינו תקפה וממשית יותר ממהסתברות שיש מישהו שמבין באמת מה ואיך העולם הזה פועל. וזה מדעי. בהצלחה.

otefaza

New member
זה שהמדע בינתיים לא מצליח לדעת הכל

זה לא מצדיק לברוח לתאוריות אלטרנטיביות,( שאולי, אולי יש בהן אמת) כמו : חיים לאחר המוות חוצנים אלוהים מיסטיקה ד"א יכול מאד להיות שיש אלוהים או חיים תבוניים מחוץ לכדור הארץ אבל לדעתי זה עדיין רק בגדר של : יכול להיות. לעומת זאת- מה שהמדע גילה ופיענח במשך אלפי השנים האחרונות עדיין מוצק ואמין. וכל היתר נשאר עדיין בגדר אמונה, (שהיא לגיטימית לחלוטין). בוקר טוב

מה שהמדע, גילה ופיתח במשך השנים

מתגלה עכשיו, כלא מדויק מספיק. יש לנו עוד הרבה מה ללמוד, לפני שנצהיר הצהרות שווא, לידע כל כך מוצק כפי שמוצגים הדברים מצידך. כדוגמת הקוואנטים או הפיזיקה הרגילה לגמרי. גם במטמתיקה, ישנם אנשי אקדמיה, שמפתחים שיטות חדשות לגמרי.

hamamin

New member
המדע אצלי במקום ראשון,אבסולוטלי.

אבל דיברנו על הסתברויות לתוקפם של העדויות על עבמים. 1.המדע אכן מנסה ומצליח לתת תשובות תקפות וראליות לתופעות\תופעת המציאות. 2.המדע כיום,מעבר להשגים האדירים על כל הפילוסופיות האבודות והדתות ההזויות,במשבר אמון כבד מאד בעצמו. 3.כל המדע היום [ואני מדבר על התפיסות הגדולות ביותר של משמעות המציאות] הוא תאוריות אלטרנטיביות שמונחות לבדיקה על השולחן. 4. אלוהים היה ונימצא בחזית הוויכוח כשכרגע, אין בו צורך רלוונטי בגלל שהכל מימלא [תמונת העולם של התאוריות השלמות]ערפילי ומהוסס לגמרי. 5.למרות שתפיסתך מתירה כאפשרות את קיום אלוהים וחוצנים אני ממליץ לך לקרא את הספר של הוקינג ,החדש ,---"תבנית אב" כדי להבין את עיקר התשובה שלי אליך----- העובדות ,באלפים, ועדויות מוצקות [אם כי לא מובנות ומפוענחות דיין],חומרים שנשארו בשטח ומספר מועט של מחקרי עומק מאששות באופן מוחלט [עד כמה שמוחלט הוא בכלל מוחלט] את קיומם של עבמים בכדור הארץ יותר מוחלט ועובדתי מקיומו של "חומר אפל" קוורקים,אנרגיה אפלה ועוד הרבה "תאוריות אלטרנטיביות" שהם בחזית ההבנה. החוצנים שמגיעים לפה ,אולי בהפעלה מרחוק,מתקדמים מדעית [לא אולי אנושית-מוסרית,----וגם זו שאלה גדולה...מוסריות האדם] בכמה דרגות ולא יוצרים מפגש ישיר ,גלוי ופתוח, עם מין האדם מסיבות שונות . מיכוון שהמדע העכשוי אינו מסוגל להבין כרגע את המדע שלהם,בדרגת הבנתם ויכולתם הטכנולוגית הניגזרת מהבנה זו--- הוא ודאי ובצדק מניח בצד אותם ואת הופעותיהם הגרנדיוזיות. המדע אכן השיג השגים מוצקים שהם "שלנו" אבל גם "הם" השיגו השגים מוצקים גבוהים מספיק ,כדי לפזז בעולמינו. לעומת "אלוהים" שאולי בזה גם "הם" בתחילת הדרך לשלול או לאושש---- "הם " ,לסוגיהם הרבים מספור, קימים ,פה גם ,באופן מוצק מספיק ,למחקרים מעמיקים----- הבעיה שנפשית,תרבותית,צבאית,דתית,פוליטית,קונצפטואלית,אנטרופוצנטרית,ריגשית ,כלכלית ועוד סיבות, עוד לא הגיע הזמן,הבשלות,להתמודדות כלל אנושית,איתם. בעניין שלך כאמור, הידע שלך על הנושא צר [את זה מבינים כשהכללת את נושא החוצנים באלוהים ומיסטיקה]בכדי להצהיר הצהרות מדעיות,כאן. כמובן,כל זה לא בא לשלול את זכותך המלא לא ל"האמין" לסיפורי העבמים. אמונתו של אדם היא כבודו. אז מה אם אתה טועה ? כל טוב.

גדול אחי

איך עקצת אותו בסוף שכתבת אז מה אם אתה טועה
אין לו מושג על האמת שבעבמים והאמת שגם לכם אין אז על תהיו חכמים בלילה יש רק מעט אנשים שיודעים את האמת ומיניסיון אישי

למה עקיצה? הגזמת בחייך

כולנו טועים מעת לעת, וזה אנושי לגמרי, כולנו בני אדם! גם המרצה באוניברסיטה וגם הרוכל בשוק.

אחי אתה בחור חכם ואתה יודע

טוב מאד שהייתה עקיצה קטנה בסוף אפילו אני הבנתי את זה הוא כותב לו שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה ובאותה נשימה כותב שהוא טועה אותי זה היצחיק

אתה יודע שאני יודע?

איך אתה יודע אם אני יודע או לא? על כל פנים, היופי בראליות - מתמטיקה, או פיסיקה וכו'... שהכל אף על פי שכאילו נכון ומוחלט, לא מוחלט בכלל. היופי הזה מתבטא לאורך ההסטוריה כולה, ובסוף אנו יכולים לאמוד אותה, ולהחליט מה נכון, ומה לא נכון ביחס לבדיקות והחקר שנעשה.

אני יודע שאתה לא יודע ואתה יודע את זה

את שאר ההודעה שלך לא הבנתי ואני בספק רב עם מישהו הבין אתה כותב בשפה גבוה מידי וקשה לי להבין אותך

otefaza

New member
או קי...

תן לי כמה ימים לעכל את הנושא... דווקא מעניין...

למעלה