המדע אצלי במקום ראשון,אבסולוטלי.
אבל דיברנו על הסתברויות לתוקפם של העדויות על עבמים. 1.המדע אכן מנסה ומצליח לתת תשובות תקפות וראליות לתופעות\תופעת המציאות. 2.המדע כיום,מעבר להשגים האדירים על כל הפילוסופיות האבודות והדתות ההזויות,במשבר אמון כבד מאד בעצמו. 3.כל המדע היום [ואני מדבר על התפיסות הגדולות ביותר של משמעות המציאות] הוא תאוריות אלטרנטיביות שמונחות לבדיקה על השולחן. 4. אלוהים היה ונימצא בחזית הוויכוח כשכרגע, אין בו צורך רלוונטי בגלל שהכל מימלא [תמונת העולם של התאוריות השלמות]ערפילי ומהוסס לגמרי. 5.למרות שתפיסתך מתירה כאפשרות את קיום אלוהים וחוצנים אני ממליץ לך לקרא את הספר של הוקינג ,החדש ,---"תבנית אב" כדי להבין את עיקר התשובה שלי אליך----- העובדות ,באלפים, ועדויות מוצקות [אם כי לא מובנות ומפוענחות דיין],חומרים שנשארו בשטח ומספר מועט של מחקרי עומק מאששות באופן מוחלט [עד כמה שמוחלט הוא בכלל מוחלט] את קיומם של עבמים בכדור הארץ יותר מוחלט ועובדתי מקיומו של "חומר אפל" קוורקים,אנרגיה אפלה ועוד הרבה "תאוריות אלטרנטיביות" שהם בחזית ההבנה. החוצנים שמגיעים לפה ,אולי בהפעלה מרחוק,מתקדמים מדעית [לא אולי אנושית-מוסרית,----וגם זו שאלה גדולה...מוסריות האדם] בכמה דרגות ולא יוצרים מפגש ישיר ,גלוי ופתוח, עם מין האדם מסיבות שונות . מיכוון שהמדע העכשוי אינו מסוגל להבין כרגע את המדע שלהם,בדרגת הבנתם ויכולתם הטכנולוגית הניגזרת מהבנה זו--- הוא ודאי ובצדק מניח בצד אותם ואת הופעותיהם הגרנדיוזיות. המדע אכן השיג השגים מוצקים שהם "שלנו" אבל גם "הם" השיגו השגים מוצקים גבוהים מספיק ,כדי לפזז בעולמינו. לעומת "אלוהים" שאולי בזה גם "הם" בתחילת הדרך לשלול או לאושש---- "הם " ,לסוגיהם הרבים מספור, קימים ,פה גם ,באופן מוצק מספיק ,למחקרים מעמיקים----- הבעיה שנפשית,תרבותית,צבאית,דתית,פוליטית,קונצפטואלית,אנטרופוצנטרית,ריגשית ,כלכלית ועוד סיבות, עוד לא הגיע הזמן,הבשלות,להתמודדות כלל אנושית,איתם. בעניין שלך כאמור, הידע שלך על הנושא צר [את זה מבינים כשהכללת את נושא החוצנים באלוהים ומיסטיקה]בכדי להצהיר הצהרות מדעיות,כאן. כמובן,כל זה לא בא לשלול את זכותך המלא לא ל"האמין" לסיפורי העבמים. אמונתו של אדם היא כבודו. אז מה אם אתה טועה ? כל טוב.