אני אפילו לא בטוחה באיזו שפה זה! אבל יש מישהו שיכול לתרגם?: ו. עכשיו אני מחכה לקסם
A Amalthea New member 3/4/03 #1 אני אפילו לא בטוחה באיזו שפה זה! אבל יש מישהו שיכול לתרגם?: ו . עכשיו אני מחכה לקסם
A Amalthea New member 5/4/03 #2 אולי בכ"ז מישהו יודע? או שיש לכם מושג קלוש איפה אני אמצא מישהו שיודע? מממ?
C China Insider New member 5/4/03 #3 סוג של עיוות של סימניות סיניות בסימן התחתון נראה כמו המילה LAI, שמשמעה "לבוא". העליון נראה קצת כמו SHOU, או "אריכות ימים", אבל אני אבדוק שוב. בכל מקרה זה נראה כמו העתקה גרפית שמישהו עשה מהמקור, ולא כתב מקורי של מי שיודע את השפה. אני צודק?
סוג של עיוות של סימניות סיניות בסימן התחתון נראה כמו המילה LAI, שמשמעה "לבוא". העליון נראה קצת כמו SHOU, או "אריכות ימים", אבל אני אבדוק שוב. בכל מקרה זה נראה כמו העתקה גרפית שמישהו עשה מהמקור, ולא כתב מקורי של מי שיודע את השפה. אני צודק?
Z zoi22 New member 9/4/03 #4 יש לי פתרון סעי לתחנה המרכזית או לכל ריכוז של עובדים זרים ותבקשי מסיני לתרגם לך! אני עשיתי את זה עם קעקוע שעשיתי אבל ביפנית. תעעעננווג
יש לי פתרון סעי לתחנה המרכזית או לכל ריכוז של עובדים זרים ותבקשי מסיני לתרגם לך! אני עשיתי את זה עם קעקוע שעשיתי אבל ביפנית. תעעעננווג