אני אפילו לא יודעת איך להגדיר

אני אפילו לא יודעת איך להגדיר

את מצבי את הכעס הכאב העייפות העצבות לא נראה לי שאלך היום לטיפול שלי אין לי כוח לכלום אני הולכת לישון

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שום דבר! את הולכת לטיפול

תשני, תעשי מקלחת ואז לטיפול מהר מהר. ונדבר. בלי שטויות...

אווווו שוב התחלנו?

טיפול טיפול טיפול כאילו מה עוזר לי אני מרגישה היום כמו איזו פיתה בעצם מאתמול וחוצמזה אם אלך לטיפול אני עוד עלולה לבכות שם כי אני על סף בכי ואת יודעת שאני לא אוהבת לבכות ליד אנשים אוווווווווווף

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אשמח לשמוע איך היה

ואם אכן בכית. הרי זה כל העניין, לבכות שם. לא ליד אנשים, אלא ליד אנשים מסוימים מאוד שאת סומכת עליהם...

thesurvivor

New member
כדי בכל זאת להגיע לטיפול

הטיפול הפסיכולוגי במצב נפשי קשה . הוא עזרה אדירה העוזר לנו למצוא את הכוחות שבנו. אף אדם אינו יכול להחליף את הפסיכולוג בתפקיד של האוזן הקשב , היועץ האישי ,איש האימון שישא את כאבינו יותר טוב מהמשפחה או מחברינו , או חברותינו . הכוחות נשארים אצלנו . אך העזרה והדחף למצוא אותם מגיעים מאיש המקצוע. אולי צריך לתת זמן כדי שתיהיה מסוגלת לבכות מול הפסיכולוג שלך . זה נכון לגבי כל אדם המגיע לטיפול . צריכים להיבנות מערכת של יחסי -אימון וזה לוקח זמן , הרבה זמן לפעמים . the survivor

(((((((((((עדידוש)))))))))))

התגעגעתי אחותי, טוב שבאת הביתה. תלכי לטיפול נשמתי, זה עוזר לך, בדרך פנקי עצמך עם איזה ארטיק או טילון, או אני יודעת אולי במבה שוש:))) אוהבת אותך רחל-נשמה

עדידוש מה רק את תתני לי משימות ;-)

אומנם את תלמידה טובה, רק תעשי לי טובה, אל תלמדי גם את סימני הקריאה:)))) :cool: הם מפחידים אותי. מחכה לך כשתחזרי.

רחלוש

היי מה שלומך ממי? איך את? טוב אני קצת חלשה היום מלדבר בכלל מלזוז לא יודעת למה ומדוע אבל איך אצלך

טוב אז....

הלכתי היה קשה אווווווווווווווווף אחר כך עברתי לים לטיול על החוף קצת לנסות לעבד להבין מן הסתם זה לא עזר רציתי להשאר אבל עדיף שלא בכל מקרה לא בא לי להרחיב בדיבורים :-( אז אשתוק בטח לא להרבה זמן

למעלה