אני אפתח שירשור תמונות

Vintage Queen

New member
אני אפתח שירשור תמונות

מכיוון שאין ומזמן לא היה....... ולא נורא שיש פול תמונות בשירשור של הגמנד ענק! אז קבלו את דוגמנית השנה מרלין! המושלמת ביותרררררררררררררררררררררררררררר כמה זמן לקח לי לצלם אותה היא לא נתנה לי כל שניה באה להריח תמצלמה איזה מותק חבל"ז! התמונות בלילה נוראייות! היא פי 8 יותר יפה במציאות!

Vintage Queen

New member
עוד

פשוט מושלמת יש לה תטוסיק הכי שקסי בארץ אנשים! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Vintage Queen

New member
אתמול היה כל כך כיף ךלרכב

המזג אוויר היה מושלם! היה קריר ולא שטפתי את מיסינקה כי היה כבר קר מידי לזה! עוד מרלין

Vintage Queen

New member
קבלו אותו! המושלם שבמושלמים!!!!!!!!

רומיאו!!!

Vintage Queen

New member
אויש האור מהפלש מגעיל עליו!

אבל הוא בון בון שזה בלתי יתואר כבר! אני יושבת בתא שלו והוא בא ומתחיל לשחק איתי אני מאוהבת בו קשות! הנה הוא דופםק פוזות!

Vintage Queen

New member
אלאדין ואזארו בתא!

מתעקשים להכינס לאותו תא יחד כמו שני תינוקות יש להם שני תאים וחצר....

טוי בוי

New member
היא הזכירה לי שהביאו לנו לחווה |שבל

קווטרית פלמינו מדהמימה כזו מלאה בתפוחים של טל גורן (?) כזו יאאאאאאאאפפפפפההה!!!!!!!! חבל שאין לי דיגיטלית! סוס מושלמת כל כך! קוראים לה מדונה...זה הדבר היחיד שהורס....

OHIO

New member
של טל...?

חחחחחחחח קווטרים? טל? לא הולך ביחד... נראה לי שאת מתבלבלת

טוי בוי

New member
ואי זה הזכירה לי שהביא לנו לחווה

קווטרית פלמינו מדהמימה כזו מלאה בתפוחים של טל גורן (?) כזו יאאאאאאאאפפפפפההה!!!!!!!! חבל שאין לי דיגיטלית! סוס מושלמת כל כך! קוראים לה מדונה...זה הדבר היחיד שהורס...

Vintage Queen

New member
אם דיברת על מרלין אז....

היא קווטרית פלמינו גזעית בת שנתיים וחצי שנמצאת אצלינו באילוף על ידי יניב, מאלף מטקסס שחזר לפםני חצי שנה בערך לארץ(אם אני לא טועה!) וזיהו בערך אני לא זוכרת מה השם של הבעלים אבל מישל אמר לי שהוא ראה מאיפה הביאו אותה ויש שם עוד סייחה כמוהה אבל יותר יפה ויש לה סייח מהמם!!!! גמאני רוצה לראות ואם לא התכוונת למרלין אז לונורא

למעלה