אני(אריאל) עצמי(אריק) והבוחר!

zViper

New member
אני(אריאל) עצמי(אריק) והבוחר!

אריאל הסבא הטוב, ואריק( אל תגידי אריק...אני והזה שלי...)... שתי בעיון איתם, הבעיה הראשונה: שניהם אדם אחד, אריאל/אריק שרון בעיה שניה: שניהם מאוהבים באותו דבר והוא: הבוחר הישראלי! בנתיים, אריאל מצליח לשלוט על אריק בכיבוש הבוחר, אך מה יקרה לאחר בחירתו? האם יתן לאריק להשתלט ולכבוש?(תרתי-משמע) את זה אנו רק עלולים להווכח אם יבחר, האם זה רצונכם? ותחשבו על זה... אה-אה-אה!

beam

New member
zViper המתפלסף

הטעות של השמאל שהוא שוגה באשליות כאילו נולד לשלטון ואין בלעדיו. הסתכל סביבך, איזו סחורה אתם מציעים: חשדנות קנאה ושנאה- אייהוד פרס, תחכמנות -פרס בן אבו ,אי אמון ולגלוג- רמון בורג . אתם זורעים שנאה בין חילוניים לדתיים- מפלגים ומסיתים והעם נמצא לא רחוק ממלחמת אחים. לעם נמאס מכם כל תסריטי ההפחדה לא פועלים. בכל מקום שידו של המוח האנליטי משגת לא צומח דשא. יותר גרוע לא יכול להיות, זה מה שיש לכם להציע. השארתם לנו ימי זכרון.

zViper

New member
אפשרי לשאול אותך שאלה אובייקטיבית?

או שמאוד קשה לך לעשות זאת? השאלה בכל מקרה, בתקווה שתענה באמת, היא: אפשרי לשאול למה אתה חושב שאני מהשמאל הקיצוני? או בשבילך כל השמאל הוא אותו דבר? אני,למשל, לא הייתי אומר בפניה אליך ש``אתם`` כאלה וכאלה וכו` אגב,נכון שעלית על הרעיון של ההתפלסות, נכון מודה באשמה, מה רע כך? אבל בין זה לירידות עלי כאילו אנ כמו השמאל שמנסה להרוס כל חלקה-טובה ,בחייך, תחשוב לפני שאתה מגיב אלי בכלליות כזו! אני, נכון, מהשמאל, אך לא מהשמאל המזויף הזה! ואני מאמין שהיית רוצה להיות גם שמאל-אמיתי כמוני, אם היית יודע מה זה באמת אומר בעולם, רק לא כאן בארץ הקטנה שבכשלון-רב מנסה לחקות זאת גם מכוולם ולא בהצלחה! מחכה לתגובה ראויה יותר מקודמה, ברשותך, אם זה לא קשה לך מדי? (-;

למעלה