אני ארכב על
נייםעד יומי האחרון

pishkashit

New member
../images/Emo24.gif התגעגעתי אז באתי

אני בספרייה בבסיס. אני חוזרת מחר לשישי שבת.. סוף סוף בית!!

hadarisan

New member
../images/Emo24.gifלירוןןןןןןן

הגעגועיםםםםםםםםםםםםםםםם אני מצפה לשרשור שלם של חויותייך מהשבוע הראשון בצבא....

FRD

New member
לירוני!!../images/Emo24.gif

גמנחנו מתגעגעים אז בואי

meijin007

New member
חסר לכם אידיוט?

אנשים חכמים כמוכם כבר מזמן לא יצא לי לראות. הדפוק שהיה פה קודם טוב שהוא הלך התגעגעתי אז באתי אני שמח כל כך.

mory89

New member
לירוני! אני כ"כ מתגעגעתת!!

תחזרי מהר והכי חשוב בשלום..

Hadardur

New member
אני ארכב על ../images/Emo32.gifנייםעד יומי האחרון

ואם זה לא נראה לך, עלי על אווירון סופ"ש רגוע...

eladi88

New member
חחחחחחחח רציתי להגיד לך היום לעשות

שרשור אוף אבל שכחתי אבללללל יפה לך שזכרת... טוב ועכשיו למשהו מצחיק שעשינו למורה שלי היום... יום ראשון המורה שלנו לתנ"ך לא בא לשיעור... אנחנו חוזרים לנו משיעור ספורט ורואים הודעה על הלוח: "מצטער על ביטול השיעור היום בברכה....." חתימה שלו אז היום החזרנו לו וברחנו לו מהשיעור וכתבנו על הלוח: "מצטערים על ביטול השיעור היום בברכה אלקטורוניקה יב' 1" חחחחחחח ושבוע הבא הוא יוצא למילואים...ככה שהוא לא יעשה לנו כלום וגם המחנך שלי במילואים...ככה שגם הוא לא יעשה לנו כלום וזהו. סופ"ש מהנה לכווווווווווולם

mory89

New member
חח ענקק!!! צ'מעו משו ענק שקרא לי..

היום בבוקר אני כזה נכנסת לכיתה ויש ריח משו מסריח אחושששששששששש קיצור הייתי בטוחה מישהו דרך על קקי אנערף.. חיפשנו חיפשנו בסוף ראינו קקה מסריח של חתולה כזה בצד של הכיתה. ובגלל שי"ב טסו היום בלילה לפולין, היו מלא כיתות ריקות, אז עברנו לאחת מהם. שיעור 5-6 היה הסטוריה המורה חיפשה אותנו בכל ביצפר, בסוף מצאה אותנו בכיתה נידחת, שהיא כיתת מב"ר, ויש בה זולה מטורפת בצד של הכיתה, עם ספות ומזרונים, כולן הפוכות כזה.. חח זה היה אחד המצחיקים..

hila3000

New member
תקשיבו איזה לא פייר

מישהי שהייתה איתי בקורס, אבטחה את ההופעה של מטרופולין ועוד כמה בפסטיבל התמר בים המלח (ולא, זה לא היה במסגרת הצבא בכלל. היא השיגה ת'עבודה הזאת בקומבינה חח).. קיצר.. היא אבטחה אותם ועמדה ממש קרוב ליד הבמה, והיא לא מכירה בכלל את מטרופולין! ואת רוב האמנים שהופיעו שם! ותשמעו פדיחה שקרתה לה.. היא עמדה שם ליד הבמה, ועופר מאירי וברק גביזון (למי שלא יודע-שניים מתוך מטרופולין, שעופר מאירי הוא ה-מוח מאחורי מטרופולין. או בעצם ה-לב
) באו לעלות על הבמה. אז היא עושה להם כזה "אסור לכם לעלות". והם כזה "אבל הרגע הופענו על הבמה" חחח.. פדיחה..היא לא זיהתה אותם בכלל.. זהו

למעלה