אני אשאל בפורום שאלה אחת

התולעת 1

New member
אני אשאל בפורום שאלה אחת

אני אשאל בפורום שאלה אחת פשוטה ואתם מתבקשים לענות עליה נגיד שח``ו אומות העולם החליטו שזהו אם אנחנו לא מחזירים את השטחים, אם אנחנו לא חוזרים לגבולות של 48 אז כל העולם נגדנו, ופה בארץ בכנסת יציעו חוק יגידו רגע רגע רגע, בלי להחזיר שטחים יש אפשרות אחת,אנחנו פשוט נעביר חוק בכנסת שתוך חודש ימים כל היהודים היושבים בציון יעברו לדת האיסלאם, כי אם היהודים יעברו לדת האיסלאם, אז בלאו הכי נהיה אחים למוסלמים ובלאו הכי לא צריך להחזיר שטחים כי השטחים של כולנו של כל האיסלאם, אז נשאר בגבולותינו, לא יהיו יריות וכל הגויים יעזבו אותנו, אני שואל אם תוצע הצעה כזאת בכנסת, ואני בטוח שיהיה 61 לפחות, אני שואל האם לציבור היושב בפורום יסכים לעבור לדת האיסלאם ולו בשביל שלום? כן או לא?

איזה שטויות...

מאיפה קיבלת רעיונות שכאלו?! בוודאי שלא! שילך כל העולם ל#%$#^$#!

תולעת, משעמם לך?

הנה המלצה, לך לנטעים ותפרסם שוב את דיון הקשקשת, ושוב גוברנר יענה לך ש"או שהתורה דרשה תנאי מיותר או שהמשנה ויתרה על תנאי נחוץ, ומכיוון ששניהם באו מאותו מקור המקור טועה"(כמדומני זה הולך ככה), ואתה שוב תביא לו קישורים, ודוד יצטרף, ושלום על ישראל!

התולעת 1

New member
ובכן התגובה.

אני רוצה להגיד לכם דבר שכואב לי, לא יציעו חוק כזה במדינה, כי שמונים אחוז כבר עברו לדת האיסלאם, ועשרים אחוז הדתיים לא יסכימו בכלל, אז בשביל מי החוק? איך עברו שמונים אחוז לדת האיסלאם, אני אגיד לכם בלי חוק, איך? GOVERNOR, לא מניח תפילין, גם עבדאללה לא, הנבצר האחרון לא שומר שבת, גם מוחמד לא, 000000לא שומר טהרת משפחה גם יסמאין לא שומר, מה ההבדל בין יהודי לגוי אולי תסבירו לי,הרי יהודי יהודי מובנו מי ששייך לעם היהודי ששומר תומ``צ, מי שכבר לא שומר תומ``צ הוא מראה שניתק הקשר בינו לעם היהודי, הוא כבר שייך לעם חדש אבל לא ליהודים, עם חדש, היהדות לא השתנתה ולא תשתנה, היהדות היא יהדות, כל מי שפורש ממנה הוא שייך לעם אחר לא אלינו, מי ששייך אליה עושה כמצוותיה, זה צריך להיות ברור, למה אומרים אלה שהולכים לארה``ב מתבוללים, מה קרה אתם חושבים שמי שעזב את הארץ מתבולל, יש יהודיםבאוסטריה ששומרים תומ``צ יותר מאלה שבישראל מה הקשר? לא המיקום קובע יהדות, אתם עושים תורה ומצוות או לא, ראש הממשלה הראשון בן גוריון שהיה אצבעה באו``ם בזכות מה הוא ביקש את מדינת ישראל, את ארץ ישראל, אתם יודעים בזכות מה? התנ``ך, הוא נפנף את התנ``ך באו``ם ואמר להם: אתם אומרים שאמריקה שלכם, תראו לי חוזה, תראו לי טאבו, ממי קבלתם ואיך זה היה שייך, איך זה עבר אליכם, של מי זה, תראו לי בעלות, אמר אבל אני אראה לכם למי שייכת א``י, והיא נקנתה ע``י האבות, והוא הראה את התנ``ך, הוא בשביל לקבל את א``י הוא ידע להשתמש בתנ``ך אבל לא יותר מזה, במה טוענים יהודים שא``י שייכת אליהם אם לא בזכות התנ``ך, הרי אם אין לך שייכות לתנ``ך אתה באמת מה שטוענים עליך הפלשתינים -

צהרים טובים לתולעת...

עם החלק השני של הודעתך הסכמתי. עם החלק הראשון אני חולקת על דעתך לגמרי, כי אתה מתעסק בהטפה. ראה, גם אני דתיה, וגם אני רוצה שכל עם ישראל יקיימו מצוות. אבל, אני לעולם לא אומר על יהודי שאינו מקיים מצוות שאינו יהודי. כל יהודי באשר הוא, הוא אחי ורעי, גם אם אתווכח איתו עד צאת נשמתי. ראה למשל את כל החיילים שנפלו במערכות ישראל... האם כולם היו שומרי מצוות? לא! אבל כולם זכו לגן עדן בשל קידוש השם. ואתה יודע, יש כל כך הרבה חילוניים שאני מכירה שהם צדיקים גדולים, נותני מתן בסתר, שומרי שלום ואהבה. מי אנחנו שנשפוט? אסור לנו לשפוט! אני מבקשת ממך יהודי יקר, מבקשת מכל לבי, אנא ממך, אל תעסוק בהטפות! תפקידנו לקרב לבבות, לא להטיף, לא לגנות, ולא לשפוט! "כל ישראל ערבים זה לזה"! ואסור לנו לקתרג! אל תכעס עלי, ושלא יהיה בלבך עלי. אבל אתה חייב להבין שמילים כאלה כמו שכתבת מרחיקות ולא מקרבות. שבת שלום ומבורך

באותה מידה אני יכול לומר שאתה

פגאני. אתה עובד משהו שהוא לא קיים, עושה מצוות על ידי צו שמעולם לא הוצא, ואפילו אם כן, אתה עושה זאת בעיוורון מוחלט. אני יכול לומר שכל אותם רבנים והמנהיגים הרוחניים של הדת היהודית מסובבים אותך על האצבע שלהם ושולטים בך כמו בבובה. אבל אני לא אומר את זה, אז שתוק גם אתה.

Baby Boo

New member
מי עבר לאיסלם?

סליחה אם מישהו לא שומר חוקיי יהדות הוא לא יהודי? הוא מוסלמי? what the fuck? יהודי הוא יהודי מיום היולדו!! נסחפת1 טל

תולעת, אני חושב...

שכדאי שתמשיך לדבוק בחומר מוכן, אפילו אם הוא מ"שופר" ושות'... אני לא מוסלמי, ולא יהודי(בדת), אני אתאיסט, מה הקשר בכלל לאיסלאם? ומוחמד מתפלל 5 תפילות ביום, והנבצר האחרון לא, אז מה זה עושה אותי? טוב, סיימנו עם השטות הנ"ל... מה ההבדל ביני לבין גוי? פרט לעובדה שלפי הדת היהודית אני נקרא יהודי, אין שום הבדל, ואין לי שום בעיה עם זה-אני לא גזען. "ישראל על אף שחטא ישראל הוא"(אני מקווה שציטטתי נכון...)-כך שהקביעה שלך שאי שמירת תומ"צ מעידה על כך שאינני יהודי לא נכונה, מבחינת היהדות. ואגב-גם אם היא כן הייתה מעידה על כך-לא הייתה לי שום בעיה עם העניין. "היהדות לא השתנתה ולא תשתנה"-אתה יודע שאלו שטויות. "מי שפורש ממנה הוא שייך לעם אחר לא אלינו"-אל תתיימר לקבוע לאיזה עם אני שייך-אני ישראלי, ולפי היהדות גם יהודי-ישראלי יהודי, אתה אוסטרי יהודי-אכן, אינני משתייך לעם שלך.. "יש יהודים באוסטריה ששומרים תומ``צ יותר מאלה שבישראל מה הקשר? לא המיקום קובע יהדות, אתם עושים תורה ומצוות או לא"-שוב אתה מתיימר לקבוע שמי ששומר יותר תומ"צ הוא יותר יהודי... אז תן לי לומר לך-אם זה כך-אינני יהודי, וממש לא אכפת לי. אני ישראלי, והרבה יותר ישארלי ממך, על אף "יהדותך"(אגב, לא הסכמתי לקביעתך, יהודי הוא מי שאמו יהודיה, ואמך לא יותר יהודיה מאימי, כמובן..). "ראש הממשלה הראשון בן גוריון שהיה אצבעה באו``ם בזכות מה הוא ביקש את מדינת ישראל, את ארץ ישראל, אתם יודעים בזכות מה? התנ``ך, הוא נפנף את התנ``ך באו``ם ואמר להם: אתם אומרים שאמריקה שלכם, תראו לי חוזה, תראו לי טאבו, ממי קבלתם ואיך זה היה שייך, איך זה עבר אליכם, של מי זה, תראו לי בעלות, אמר אבל אני אראה לכם למי שייכת א``י, והיא נקנתה ע``י האבות, והוא הראה את התנ``ך, הוא בשביל לקבל את א``י הוא ידע להשתמש בתנ``ך אבל לא יותר מזה, במה טוענים יהודים שא``י שייכת אליהם אם לא בזכות התנ``ך, הרי אם אין לך שייכות לתנ``ך אתה באמת מה שטוענים עליך הפלשתינים"-אינני אחראי לדברי בן גוריון ואני בספק אם הדברים אכן התרחשו כך(אבדוק את העניין בהזדמנות), שנית אין דבר כזה "זכות" על הארץ-עובדה שאף אחד לא מכבד אותה, "זכותינו" על הארץ היא רק מכורח הנסיבות, היינו צריכים בית לאומי לעם היהודי וקיבלנו אותו, ועכשיו אנחנו נלחמים עליו(בניגוד אליך...). למה דווקא כאן? כי רק המקום הזה יכל למשוך אליו מספיק יהודים, ובגלל הקשר ההיסטורי(לא הדתי) לאדמה הזאת. תולעת-אני לא מאמין איך אתה מעז להטיף לאנשים שם מאוסטריה הרחוקה. אני בטוח שאני עושה עשיתי ואעשה הרבה יותר ממך בשביל העם היהודי, עם כל הכבוד לתומ"צ-זאת לא דרך החיים שלי, וזה שאתה שומר תומ"צ לא עושה אותך לאדם טוב ממני. זה שאני כאן, שאני משלם מיסים, שאני משרת(עוד מעט
) בצבא, שאני נאבק על שוויון זכויות לכל אזרחי המדינה-זה מה שעושה אותי לישראלי טוב הרבה יותר ממך, ובוודאי-זה מה שמועיל הרבה יותר לעם היהודי מאשר המח"בתיות שלך.

למעלה