אני אשמח אם מישהו ידווח על הכנות ..

ADVAM4

New member
אממ אז ככה...

לא מזמן דיברתי עם בטי(במייל) ושאלתי אותה מה עם דיסק חדש והכל.. אז היא אמרה שהיא עובדת עליו וכל הפוקוס שלה על זה... ובגלל זה אין הופעות ): אממ אני חושבת שזהו... :) אני מקווה שבין המילים הכנס לאלבום הבא

ADVAM4

New member
../images/Emo24.gifבבקשה צליל!!!!

אבל אני חושבת שהאלבום יצא עוד המון המון זמן.. \= כי היא אמרה שהיא רק כותבת עכשיו):

אני מוכרחה להגיד

שהשבוע נסעתי במכונית וחשבתי לעצמי שכבר עברו שלושה חודשים מאז ההופעה האחרונה- אני מתחילה להרגיש קושי ומצוקת אנרגיות- חייבים הופעה לחיזוק המצברים!!! אפילו קטנה כזאת, אינטימית (כמו שהיתה בפסטיבל הפסנתר) בטי- אם את קוראת אותנו- PLEASE PLEASE PLEASE ושבוע טוב לכולנו יעל

ADVAM4

New member
יש לי רעיון!../images/Emo13.gifקצת מוזר..אבל...

אז ככה.. מה דעתכם...שנזמין את בטי לעשות לנו הופעה. שנייה אל תחשבנו שאני מטורפת או משהו... אממ.. אפשר להזמין אותה לאיזה מקום אפילו בית שלי מישהו(אני מתנדברת..למרות שאני גרה בדרום) בכל אופן!! ההופעה.. לא משהו רציני.. רק בטי עם הגיטרה/פסנתר. רק חברתי הפורום(או עוד כמה שמתעניינים) אפשר אפילו לקחת סכום סמלי(10-20) ש"ח. וככה כל אחד יעשה הפסקה קטנה. בטי עם יצירת הדיסק החדש. אנחנו עם מה שאנחנו עושים:) מה דעתכם?!

RTur

New member
אני בעד.. ואני גם מוכן לנדב את ביתי

יש לי פסנתר, מערכת הגברה וגיטרה אקוסטית... ואני יכול להכיל את כל חברי הפורום אצלי בסלון.. אנחנו לא כל כך הרבה..

ADVAM4

New member
[= אחלה ארתור....

**למרות שאצלי אפשר לעשות את זה בחצר,וזה יותר נחמד**:) בכל אופן. צריך לעשות הצבעה מי בעד מי נגד,תאריכים,שעות,מקום. ולשאול את בטי:)

קודם כל בואו נגדיל את פורום הכותבים

לצערי עד כה כל המאמצים שאני עושה אם זה בפרסומים בפורומים אחרים הפורום לא ממש פורח אז בואו נגדיל את קבוצת האנשים ואז נראה מה קורה עם הופעה

ADVAM4

New member
אממ.. תראה..../images/Emo4.gif

אני חושבת שמה שמביא מעריצים.. וגורמים לאנשים לשמוע זמרים זה או הופעות או דרך חברים או דרך טלוויזיה ורדיו. אממ את הקליפים והשירים של בטי לא משמעים כ"כ הרבה.. ודרך חברים זה קצת בעייתי...\= אני חושבת שהופעה עכשיו זה הדבר המתאים ביותר... אם יהיו לפחות 30 אנשים בהטםעה קטנה כזאת זה מספיק.. כמה אנחנו בפורום.. 10?.. אפשר בקלות לאסוף עוד אנשים.. גם אם אוהבים רק שיר אחד.. אם באים להופעה מכירים עוד שירים וככה זה זורם...

למעלה