אני אשמח אם תנסו לעזור לי

אני אשמח אם תנסו לעזור לי ../images/Emo41.gif

אז ככה הבעיה שלי: אני בת 15 מר"ג יש לי חבר בן 16.5 מת"א לפני כמה זמן היה לי חבר מר"ג שההורים שלי עמדו לי על הנשמה שאני אעזוב אותו פשוט שיגעו אותי והיינו רבים ממש הרבה ולא עמדתי בזה אז נפרדתי ממנו והאבסורד הוא שבערב כשנפרדתי ממנו התנשקנו והתחבקנו עכשיו יש לי חבר שאני באמת מכל הלב אני אוהבת אותו מאוד מאוד אבל החבר הראשון(זה שההורים שלי רצו שאפרד ממנו) נמצא אצלנו מלא בבית וכל פעם שאני רואה אותו הלב שלי פועם בכזאת מהירות ולא מזמן הכרתי אחד בצ´אט ידיד טוב טוב שלי שאליו יש לי רגש שאני לא כ"כ יודעת מה הוא השאלות שלי הן: 1)אתם חושבים שאפשר להרגיש אל כמה אנשים רגש של אהבה? 2)מה אני צריכה לעשות? תודה רבה שהתייחסתם לבעיה שלי
ליאת

פו-הדוב

New member
ליאת תגובה לך

ליאת לטעמי אפשר להרגיש אהבה ליותר מאיש אחד, אבל עדיף לך לבחור באחד בלבד כי טוב ציפור אחת ביד משתיים על העץ.

ליאתוש.....

בקשר לשאלה שלך שאם אפשר להרגיש אל כמה אנשים רגש של אהבה אז ככה בקשר לידיד שלך מהצ´ט אני לא ממש חושבת שאת אוהבת אותו יכול להיות שאת נימשכת אליו בצורה כל שהיא השאלה האם יצא לך לפגוש את אותו ידיד או דיברת איתו בטלפון? אם לא ראית אותו אז יכול להיות שאת נימשכת אל המסטורין הזה שעדיין לא ראית אותו וזה מה שמושך אותך...אבל סתם רגש שעובר... בקשר לחבר לשעבר את אומרת שכל פעם שאת רואה אותו הלב שלך פועם במהירות... אז יכול להיות שעדיין לא התגברת עליו ואת עדיין מרגישה כלפיו משהו והחבר הנוכחי את אומר שאת אוהבת אותו.. אז לפי דעתי את צריכה לשבת ולסדר את הרגשות שלך יכול להיות שאת אוהבת את החבר שלך אבל מאוהבת באקס שלך... תחשבי על זה... תיראי אני לא ממש מומחית בדברים האלו אבל אני מקווה שאיך שהוא הצלחתי לעזור לך.... LOVE מעיין

תיראי...........זה הגיוני..........

שיהיה לך רגש כלפי כמה אנשים. זה יכול להיות שיש לך רגש אחר לכל אחד מהם וזה יכול להיות שאת מאוהבת בכולם אבל זאת קצת בעיה מבחינתך כי את צריכה ליבחור את מי את באמת אוהבת. רעות.

lital love .E.

New member
הגיוני אבל............

מצטערת לספר לך שזה לא רגש של אהבה אמיתית זו סך הכל הדלקות. את דלוקה על כמה בנים וזה מצב מאוד נורמאלי אבל הבעייה היא לבחור........ לכי לפי הלב שלך קודם תכירי כל אחד מהם טוב טוב וכשתרגישי שזו באמת אהבה אמיתית פשוט תבחרי....... אוהבת ליטל

תגובה

בקשר לשאלות שלך אז ככה: 1) ברור 2) זה מאוד מסובך, זה כמו להחליט מה טוב יותר בשבילך, את צריכה לבחון את מי את אוהבת יותר ומי חמוד יותר ויפה יותר וכל השטויות האלה של הבנות ולבחור באחד מהם או באף אחד מהם. ולםי דעתי זה טוב שהאקס שלך מסתובב בבית שלך מכיוון שכך את תלמדי להיות ידידה שלו אבל אם זה באמת מפריע לך אז פשוט תגרשי אותו . . . DJ made in israel

wildflower**

New member
אהבה אהבה ../images/Emo29.gif

מתוקה! קודם כל...אני חושבת שאי אפשר להרגיש אהבה לכמה אנשים. אהבה זה דבר מקסים....וקסום.וברגע שאת מוצאת את הבן אדם הנכון כדי לחלוק איתו את האהבה הזו,את מבינה כמה שאי אפשר לחלוק בה עם יותר אנשים. יכול להיות שפשוט נדלקת על כמה אנשים..אבל אני לא מאמינה שאת באמתמאוהבת בחבר שלך.כי אם היית מאוהבת.לא היה לך צורך "להידלק" על אנשים אחרים.. ומה את צריכה לעשות? אני חושבת שזה טבעי שהלב שלך פועם בצורה כזאתי כשהאקס שלך בבית.. כי אחרי הכול,אהבת אותו... ואולי עדיין יש לך רגשות אליו. את צריכה לברר עם הלב שלך קודם כל....:) אוהבת בר:)

תיראי חבל להרוס קשר טוב

ושאת אוהבת בגלל משהו לא בטוח! הבנתי ממך שאת אוהבת את הבן אדם אבל למה האקס שלך הרבה בבית שלך את זה לא הבנתי! וזה מהאינטרנט אולי כדאי שתישארו ידידים ולא יותר מזה?! ניפגשת איתו פעם?

זה בשבילך האחת והיחידה.......

הוא נמצא אצלנו המון בבית בגלל שהוא החבר של אחי והוא בא אלינו המון

הבנתי!

אז באמת שזה מקשה על העניין אבל שוב אני חוזרת על זה שיש לה חבר שאת אוהבת ואני בטוחה שחולה עליך גם!

אהמ....

אם יש לך חבר. את צריכה להעדיף אותו על פני כולם ולא להתפרפר מאחד לאחד. אם את חושבת שאת אוהבת מישהו אחר.. תעזבי את הנוכחי.

למעלה