אני אשמח אם תקשיבו לזה...

SirPsychoSexy1

New member
אני אשמח אם תקשיבו לזה...

הקישור שבתחתית הדף יוביל אתכם לדף יוצר של הגיטריסט של הלהקה שלי - אסף אליאסון הקישור יוביל אתכם ישר לשיר "תמונת היום" שזה שיר שאני כתבתי את המילים שלו ואנחנו חברי הלהקה (ובעיקר אסף הגיטריסט) הלחנו אותו... אני אשמח אם תגיבו, ולמי שיש יוצר בבמה שיצביע ליצירה ... תודה מראש... אייל נ.ב את השיר יש להוריד על ידי לחיצה על אחד מהכפתורים "MP3 זורם" או "פורמט אמ פי 3 " אני פשוט לא ממש זוכר כרגע..

FLEA OWN

New member
בונה

זה שיר חבלז יופי של ליריקס ולחן זה מאולפן ההקלטה

SirPsychoSexy1

New member
בני כמה אנחנו? 16-18

הכי צעיר בן 16 וקצת יש שניים בני 17 וחצי אחד בן 18 וקצת ואני כמעט 19

dafnaleh

New member
../images/Emo2.gif

ממש מוצלח. המוזיקה יפייפיה, הסולואים מוצלחים, המילים יפות. הפריע לי איך שהמשפט "צעדתי קדימה, לא אצעד שוב לאחור" הסתדר עם המוזיקה. אבל השיר מאוד מרשים. ההתחלה הטעתה אותי רגע לחשוב שמדובר ב-soul to squeeze, אבל זה עבר מיד. מזכיר לי קצת את הסגנון של יוני בלוך, בשירה ובסגנון (אני לא מדברת על המילים). בכל אופן, הצבעתי 5.

swan k

New member
../images/Emo12.gifמרשים ביותר!

הליריקס יפה מאוד !!! הכל יפה מאוד וכזה נעים לשמוע...

the papercut

New member
אחלה שיר

מגיע לך צ"לש ותודה על זה שהזכרת לי לבדוק אם הם ישרו את היצירה שלי

גיטריסט מוכשר!

אהבתי מאוד את ההתאמה של הסולו גיטרה לשיר ולא כמו יצירות ישראליות אחרות עם סולואים שקטים או אגרסיבים מדי! , הזמר לא משהו לא אהבתי תקול ואין לו הרבה רגש אבל בכללי שיר מצויין

Punkit1

New member
אחלהה שירר אבלל...

הכל של הזמר לא מסתדר לי כל כך עם השיר... הוא יותא מדי גבוה או משו..צריך מישו עם קול יותר עמוק כזה נראה לי...

SirPsychoSexy1

New member
אוקיי אז ככה

קודם כל תודה לכולכם על התגובות אני חייב לציין שעבדנו חודשים על השיר הזה... לדפנה שאמרה שהסגנון מזכיר את יוני בלוך - יוני בלוך הוא אחד האומנים הכי טובים לפי דעתי שיש בישראל כיום, אז לקחתי את זה כמחמאה :) למי שאמר שהקול של הסולן לא מסתדר- היינו מודעים לעובדה שיש בעיה קטנה של שירה, אבל זה מה שיצא... ולכולכם תודה אני שמח שאהבתם :)

SirPsychoSexy1

New member
חחח הוא מקדימה.. אני מאבן יהודה...

איך אתה יודע?!?! וכן הוא היה בצופים... עכשיו הוא כבר לא :) מאיפה אתה מכיר אותו?

חחח

אני לא בדיוק מכיר אותו... פשוט יש לי חבר שגם בצופים, שמכיר אחת שקוראים לה ליאת, והוא היה חבר שלה מזמן ...אז פעם הוא הציע לי לנסוע להופעה שלכם...בלילה ה-13 נראה לי....והוא בא אלי ושמענו קטעים שלכם בבמה.. =]

eorion

New member
טוב מאוד!

אהבתי את זה. למרות שהסולו קצת חלש (לא בכוח, אלא בווליום...) וגם אני לא כל כך אהבתי את הקול של הסולן... תפרסם כאן עוד דברים... אני חושב שעוד איזה חודש אני אכניס לבמה איזה קטע... רוצה לפרסם קצת מידע על איך הקלטת? כי זה לא נשמע כמו קלטת בטייפ :)

SirPsychoSexy1

New member
אז ככה:

השיר הוקלט באולפן "אוזן מוזיקלית" בקיבוץ מעברות אמממ..זה הוקלט באיכות הכי BEST שיכולה להיות זה אולפן מקצועי לגמרי, השיר עצמו הוקלט בערוצים כלומר תופים בנפרד, באס בנפרד, גיטרות בנפרד, ושירה בנפרד... עוד משהו שמסקרן אותך?

למעלה