אני אשמח לעזרה איך לקדם ולהפיץ רעיון שכבר מימ

TotalCommnader

New member
אני אשמח לעזרה איך לקדם ולהפיץ רעיון שכבר מימ

שתי באתר שבניתי (ראו חתימה). רעיונות יש. יכולת מימוש טכנית יש. (כבר מימשתי). ניסיון בשיווק אני מקווה לקבל פה. פתחתי פייסבוק - עמוד אישי ועמוד עסקי. אני מתכנן לצלם סרטון הסבר ביוטיוב. מה עוד? בגדול האתר מאפשר לפרסם ולקדם בלי לשלם על קליקים או על לידים אלא רק על כל מכירה. המוכר משלם רק כשמוצר נמכר. המפרסם מקבל נתח מהמכירה ע"פ החלטת המוכר.

רונס

New member
הרעיון מעולה.. הביצוע לא מושלם....

במבט ראשון על האתר , חזרתי אחורה בערך 10 שנים מבחינת נראות... הרקעים שבחרת, לא הכי מתאימים לתחום בו האתר פועל, אם תשים לב רב האתרים שעוסקים בפרסום/מודעות וכד' בעלי עיצוב נקי, אצלך באתר הרקע מאוד תופס את העין וזה הדבר הראשון שהגולש רואה כשהוא נכנס לאתר, ממליץ לך בחום לשנות לאימג' חלק ובהיר כרקע, זה ייתן חזות אחרת לאתר שכרגע משדר מבחינתי במבט ראשון חוסר רצינות ומקצועיות, אין מה לעשות הגדולים קובעים את הסטנדרט
מבחינה שיווקית- מה הערך המוסף שאתה נותן? תן את זה בתור כותרת ראשית וצועקת באתר, אל תצפה מהגולש לעבור הררי טקסט בשביל להבין מה הוא מקבל/נותן באתר שלך, תנסה לשמור על KISS kip it simple stupid שגם גולש שלא בקיא בעולם הפרסום באינטרנט אבל יש לו אתר יבין שהוא יכול להרוויח כסף. מבחינת עמוד פייסבוק/טוויטר ודומיו, הרעיון הוא לתת ערך לגולשים, לעדכן אותם בהתפתחויות באתר, במקרה שלך על התווספות של מפרסמים חדשים, עמלות בלתי רגילות ועוד דברים שיניעו אותם להכנס לעמוד שלך. בנוסף, מציע לך לפנות באופן אישי לבעלי אתרים שמוכרים מוצרים ולהציע להם את המערכת כמערכת עזר לתמיכה במכירות שלהם. והכי חשוב בתחום שלך, תבדוק שילוב של מערכת אפיליאייט שתיצור לך מערך שיווקי נרחב לשירות. זה בערך על רגל אחת
בהצלחה!

TotalCommnader

New member
תודה. אני בהחלט בשלב של אוזן כרויה לעיצות

אני אשב שוב ואקרא פעם שנייה את מה שאתה כותב.

ordanco

New member
מסכים

מודה, גם אני ראיתי ונבהלתי ולקחתי מיד 2 צעדים אחורה

Itzik RDVC

New member
אני מצטרף לנושא המיתוגי

בעוד יתכן והאתר עצמו מקצועי ויעיל, הוא נראה חובבני לגמרי ואני כאיש עסקים לא הייתי מתקרב. לדעתי כדאי שתשקול השקעה בייעוץ שיווקי מיתוגי, שיכינו לך עיצוב מקצועי של האתר, לוגו וכיוצ"ב. אם תרצה יש לי חברה שהיא תותחית על בתחום הזה, שווה לפחות לדבר איתה ולבדוק אפשרויות. אם תרצה פנה אלי במסרים.

למעלה