אני אשמח לעצות..

keren888

New member
אני אשמח לעצות..

היי.. קוראים לי קרן.. ויש לי סיפור קטן שעברתי לאחרונה הייתי מעוניינת לשתף אתכם בו.. הכרתי מישהו ממקום העבודה שלי.. נידלקתי עליו והא תמיד הראה חיבה אליי.. אז כידידים בלבד יצאנו לבלות.. מפה לשם התנשקנו והוא אמר שהוא מוכן לנסות את הקשר.. התחלנו לצאת והכל היה נחמד ויפה עד שאחרי שבועיים הוא פשוט אמר לי שזה לא ילך.. אני כמובן כבר התאהבתי בו.. הוא היה מקסים בחיים לא התנהגו אליי כפי שהוא התנהג.. כל מי שיצאתי לפני תמיד בסופו של דבר התאהב בי.. רק הוא לא.. וכולם אומרים שאני בחורה שכיף להיות איתה.. וכיף לדבר איתה והוא היחידי שלא חושב כך..אני מתה להחזיר אותו אליי.. האמת בתקופה שהייתי איתו לא הייתי אני.. כי לא גרתי בבית (עברתי למקום אחר כדי לסיים את המועדפת שלי..)אז לא הייתי כל הזמן במצב רוח מרומם..ואני מתה להראות לו מי אני באמת.. איך אני יכולה לגרום לו להתאהב בי.. הוא חושב שישי לי גוף מושלם ואני אחלה ילדה רק שהוא לא מרגיש כלום אליי.. והוא אמר שהוא רוצה שנישאר ידידים והוא יפספס אם לא.. מה עושים? אם יש שאלות אני אשמח..

TheWhiteTigris

New member
אם כבר יצאתם

והכל וזה, ואז הוא החליט שלא מתאים לו - כבר לא יהיה כלום. מצטער לאכזב.

זה ממש מבעס, מי כמוני יודעת...

וכן זה קורה לפעמים שהכל נראה מושלם ופתאום הוא לא רוצה... לי אישית זה קרה כמה וכמה פעמים... אין מה לעשות, פשוט תחזרו לסטטוס הידידות, ואם באמת יש בינכם כזו כימיה אז אולי זה יבוא לו שוב... והכי חשוב- לא לרדוף אחריו! been there, done that זה לא עוזר...

twigy

New member
כן ! לי יש שאלה אחת אליך !

למה קשה לך להבין שבנאדם לא רוצה אותך ?

מיטללל

New member
להיכנס לפינה של -

"אני יכולה לגרום לו להתאהב בי" זה נורא מסוכן כי את לא "אמורה" להתאמץ, להילחם, לשכנע.. זה לא צריך להיות ככה.. אני מבינה שקשה אני מבינה שאת מרגישה ובטח שאני יכולה להזדהות עם המחשבה של- "מה היה אם" אבל אם הוא לא רוצה-הוא לא ירצה ואם הוא לא מרגיש-הוא כנראה לא ירגיש וזהו אם את יכולה - תוותרי על זה.

למעלה