אני אשמח לקצת עזרה..תודה לכל מי שמנסה :)

sukrazit

New member
אני אשמח לקצת עזרה..תודה לכל מי שמנסה :)

אני בת 16 וחצי.. יש מישהו ששנה שעברה באותו חודש פחות או יותר הראה לי שהוא מעוניין בי..כמעט היינו ביחד ואז קרה משהו והוא התחיל להתנהג אליי ממש מגעיל, מאז לא הפסקתי להרגיש אליו משהו..אבל נשארנו ידידים..במשך הזמן הזה הייתה לו חברה כמעט שנה..הם נפרדו חודש שעבר..והוא שוב התחיל להראות לי שהוא מעוניין..ואני כמובן הראתי לו גם כי לא הפסקתי לחשוב עליו משנה שעברה..והשנה הזאת התחילה בדיוק כמו שנה שעברה..הסילבסטר ביחד, היומולדת של חברה שלי, ימי שישי ביחד..הכל בדיוק כמו שנה שעברה, אבל כל הזמן היה לי את החשש להיפגע שוב..אתמול היה לו יום הולדת והייתי אצל חבר שלו ותכננו לצאת אליו..ואז הוא התקשר ואמר שלא מץאחם שנבוא.. והוא ידע שאנחנו כבר כמעט יוצאים..ומה הוא גם לא גר בעיר שלי והגעתי במיוחד..זה נסיעה של עשר דקות בערך..והרגשתי כלכך מושפלת, כלכך התאכזבתי, בדיוק כמו שנה שעברה..אותה הרגשה בדיוק..אני כלכך רוצה שנהיה חברים אני כלכך רוצה שזה יצליח..אבל אני לא מפסיקה לחשוב שאולי אני פתרון זמני בשבילו בשביל לא להישאר לבד..פשוט יש משהו בבן אדם הזה שאני לא יכולה להגיד לו לא..אני נמסה לידו..גם אם הוא יכתוב לי עכשיו שהוא מצטער על אתמול והתירוץ הראשון שהוא יביא לי אני אמס..אני באמת לא יודעת מה לעשות, אני לא יודעת אם אני יכולה לקחת אותו ברצינות, אני נפגעת כל פעם מחדש..למישהו יש רעיונות?

חלומית11

New member
היי חבובה ../images/Emo3.gif

את צריכה להראות הכי פחות עניין. הוא עוד יבוא יקרא לך מהחלון (אני צינית :] ) באמת.. אחרי הכול שזה יגמר את לא רוצה שהוא ידבר עלייך כסמרטוט שלו או משהו אני יודעת שאת לא מעלה את זה עכשיו בראש שלך מסינוור אליו וכל מה שתעשי תעשי רק כי את רוצה אותו תראי שבשנייה שתתחילי להתעניין בכל מיני בנים אחרים אפילו אם הם הכי מכועריםםםםםםםםם בעולם סתם לדבר איתם להעביר את הזמן את פחות תתענייני בו אפילו שאני יודעת שלא משנה עם מי תדברי זה לא יהיה כמו לדבר איתו. וכאב נפשי יותר כואב מכאב פיזי אבל תשתדלי שכל פעם שאת עונה על הודעה להראות אדישות. אם הוא באמת יבקש סליחה תעני "סלחתי.. " ולא יותר הוא כ"כ מעוניין לפתח איתך שיהח הוא יעשה את זה בכול מחיר. אותו דבר מהצד שלך אם תסתכלי על זה.. אני מבטיחה לך שזה יכאב קצת אבל בסוף זה רק לטובתך וגם אחרי הכול בנים שונאים בנות נופלות שדודות אחריהן, אלא אם זאת אהבה אמתית ואתם ביחד תתני את כל האהבה שבעולם.. אבל לא על ריק.. ממש לא.. ותשתדלי שלא "לנמוס " מהמילים שלו, אלא "להקפיא " את שלו. זה הרבה יותר קללללל שיהיה בהצלחהההההההה "הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח "

sukrazit

New member
תודה חמודה :)

האמת שחשבתי על להיות אדישה, אבל הוא טיפוס אדיש מטבעו, אם אני אראה סימני אדישות ולא אעשה את הצעד לעברו אני מפחדת שגם הוא לא יעשה את זה ופשוט לאט לאט נתרחק אחד מהשני..

חלומית11

New member
אם הוא יתן לזה לקרות זאת בעיה שלו

את לא רוצה להיות חברה של מישהו שמוכן לוותר על הקשר איתך כי את לא רודפת אחריו כל היום,

יונתנטן

New member
היי

כמו שחלומית11 אמרה, תנסי כמה שיותר להשיאר אדישה\קפואה לידו, לנסות לנגיב בקרירות למה שהוא אומר. רק שההבדל ביני לבין חלומית הוא שהיא אמרה את זה על מנת שאחרי כמה זמן הקשר בינכם יתחזק ואולי יצא מזה משהו. אני אומר שתהיה אדישה ותשארי אדישה כמה שזה קשה על מנת להתרחק ממנו. לפי דעתי הוא מחפש אותך בצורה זמנית עד שימצא מישהי אחרת. ככה אני חושב. חבל שתפגעי שוב... אם מישהו חולק עלי אשמח לשמוע. אממ יאללה המשך ערב טוב!!

sukrazit

New member
תודה גם לך :)

האמ..אני באמת לא יודעת מה לעשות, להישאר קרירה לידו אני פשוט לא יכולה, לאף בן אדם לא הייתה השפעה עליי בצורה שלו יש, אני בדרך כלל לא נותנת לאנשים להתקרב אליי, לדרוך עליי ולפגוע בי..אבל יש בו איזשהו משהו שממגנט אותי אליו..זה באמת עוד אף פעם לא קרה לי..ולהתרחק ממנו יהיה הדבר הכי קשה שאני יכולה לעשות..אבל אולי זה עדיף..לפני שהוא יפגע בי שוב.

חלומית11

New member
ברור שיש בו משהו "שממגנט "אותך

זה מה שנקרא אהבההההה לכול אחד או אחת יש תבן אדם הזה שממגנט אותו בצורה כלשהי את חייבת לשמור על עצמך מעכשיו ולא להראות חולשה כי יהיו אהבות חזקות יותר.. ואת חייבת ללמוד להתמודד

yarmanex

New member
לא היה לי כוח לקרוא את התגובות

אבל בגדול, הדבר הכי טוב לעשות נראה לי להינות כמה שיותר בחברתו אולם בהחלט לא לצפות שמשהו רציני יתפתח מזה. אם את חושבת שיהיה בעייתי בשבילך להיות בחברתו ולא לצפות שיתפתח משהו ביניכם, הכי טוב בשבילך לא להיות לידו.

sukrazit

New member
חחח ענית באיחור רציני...העניינים השתנו טיפה:)

תודה בכל מקרה

למעלה