אני אשתגע

peleg1

New member
אני אשתגע

אם לא אדע את שם השיר הזה בספרדית.... ומי שר אותו ואת המילים:) איזה כיף יהיה לדעת!!!!! שלום ושבוע טוב לכולםםם

shellyland

New member
אז ככה:

לשיר קוראים Partida ושרה אותו כרמלה בליווי הגיטרה של פאקו איבנז. לא הצלחתי למצוא את המילים ברשת, וממש קשה לי לשעתק אותן משמיעה. אני מוכנה לנסות שוב מחר ולתת את הנוסח העילג שאני אצליח להגיע אליו, או לשלוח את השיר למישהו שיכול לעשות את זה (למטרות שיעתוק בלבד!)

shellyland

New member
La Partida ../images/Emo92.gif

LA PARTIDA No se cómo podrán Mis labios pronunciar La frase de un adiós Cuando vaya a partir Será un momento triste y cruel Que hará a mi corazón sufrir La pena de la ausencia Que es mas triste que el morir Dame un consuelo antes de partir Pa' sentirme tranquilo dulce miel Mitigaré el dolor que hace sufrir a mi alma que te adora delirante y fiel y que se siente lacerada del dolor Por nuestra ausencia triste y cruel Que triste es el momento alejándome de tí

peleg1

New member
../images/Emo168.gifהמון המון תודה:)

כך יש הכל והשיר כבר מתנגן אצלי.... ובת שלי יכולה לשיר אותו במקלחת עם טיפול הכינים!!!! ואם ישארו כמה על הראש אז צריך רק לחייך
תודההההה

דרור 77

New member
סתם הערה..

paco ibanez זמר נהדר.....יש לו ביצועים מדהימים לשירים של pablo neruda מומלץ מאוד...ואם לא מכירים את פאבלו... מהר מהר לרוץ לחפש לקרוא לפחות את שיר מס' 20......puedo escribir los versos mas tristes esta noche

למעלה