אני אתך ganja699

MUSIC LOVER

New member
אני אתך ganja699

ganja699,אני חייב לאמר לך שגם אני בתור חולה רדיו לא מבין מה קרה לרדיו ירושלים,איזה שינוי עצום הוא עבר פשוט ללא הכר. איפה הימים של שוש עטרי,רז ניצן ועופר נחשון? עם תכנית כמו אמבטיית קצב שזה בפני עצמו שם די מכוער לטעמי לתכנית שמתיימרת להיות ה-Climax של המוסיקה הלועזית רדיו ירושלים הופך מיד להשמע כמו תחנת רדיו פיראטית. עם ההגשה החובבנית של אלעד עמדי שאוהב לעשות הרבה רעש ולקשקש ומוסיקה עדכנית אך מאוד לא מלהיבה,התכנית הזאת פשוט משעממת לי את התחת. אז,נכון ganja צודקת שהיא לא מבינה מה קרה לרדיו ירושלים וגם אני די לא מבין את זה.אגב,לגבי התכנית של נוגה - לא יוצא לי לשמוע רדיו בשעות כאלה מוקדמות,אבל בשעות הערב יוצא לי להאזין לרדיו ירושלים ואני מוצא את עצמי מהר מאוד מחפש אלטרנטיבה מוצלחת יותר.

MUSIC LOVER

New member
דבר נוסף

הדוגמא של שוש עטרי,רז ניצן ועופר נחשון הייתה לא מוצלחת,כי הכוונה של ganja699 הייתה לתקופה של רדיו ירושלים בתחילת דרכו ואני הבאתי כדוגמא את אנשי רשת ג' של למעלה מעשר שנים אחורה. חשוב לי להבהיר שאין כאן כל כוונה לקטול או חלילה לפגוע באף אחד. ואני מתנצל אם יצא שדבריי פגעו באלעד... פשוט דבריה של ganja699 עוררו בי את הצורך להביע את דעתי בנושא.

gaga28

New member
שלום למבקר הרדיו

תודה רבה ששיתפת אותנו במידע הלא מועיל הזה באמת תודה עכשיו לך חפש אלטרנטיבה...

Hector M

New member
לא מובן

סליחה gaga28 אבל לא ממש הבנתי מה רצית לאמר פה... בדרך כלל יש לך הברקות אבל במקרה הספציפי הזה תגובתך מעט תמוהה.

במבלבי

New member
מה לא מובן?

פשוט לא הייתם מתואמים בינכם את ירדת על התכנית אמבטית קצב ולא הבנת איך שותפך gaga28 לא שיתף אתך פעולה ובמקום להמשיך ולקטול את אמבטית קצב הוא שלח אותך לחפש...

במבלבי

New member
ברור שלא יצא לך לשמוע את התכנית

איך יצא לך לשמוע את התכנית בשעה כה מוקדמת אם את זו שמשדרת אותה?

למעלה