אני אתלונן על זה פעם אחת ודי

franse

New member
לא מצליח להם איתי אז הם חותכים לי את הזין.

פשוטו כמשמעו.
אני פה כדי להזהיר שהניו-אייג' הוא בסך הכל הסחת דעת.
כמו רביעיית המיתרים בכניסה לאושוויץ.
מוסיקה נעימה שמאחוריה מסתתר גיהנום. ראו הוזהרתם.

Blackpanter1י

New member
יש להם תחבולות הכל מורכב...

אבל זה מוזר כי לפי השקפתך אתה ח"ו לא אמור להיות כאן ולדבר ולחשוף אותם.. וכל יוצא בשאלה אמור למות... כי הדת גם חלק מהם לדעתך לא? לדעתי הם פועלים בדרכים עקיפות ולא ישירות כדי לא לחשוף את עצמם עי הממשל והמערכת ששולטים בהמון לאינטרסים כמו שבדו את אסון התאומים אני בטוח שחוצנים מאחורי זה. כולל ההתנקשות בקנדי הכל פוליטיקה אינטרסים שבשטח מבוצעים ע"י האדם לכאורה, אבל הראש הקרימינלי הם חוצנים שעושים מהממשל וממי שבקשר חשאי עמם צחוק... אלו רפטליאנים האפורים וחבריהם המרושעים. או בשפת חז"ל שדים... "חיצונים" מלשון חוצנים.

franse

New member
אל תדאג יהרגו בסוף.

הם משאירים אחריהם שובל של גופות.
הם משתדלים להרוג בצורה רנדומלית שלא תעורר חשד.
לביים תאונה או ליצור מחלה.

התיאור שלך מדויק למדי.
כשמבינים את אלגוריתם הפעולה שלהם זה לא נראה כל כך מורכב:
פלישה והתאמת כדור הארץ לתנאים שלהם.
ניטרול או חיסול ממוקד של אנשים אינטליגנטיים שיכולים להבין מה מתרחש.
(קורה סביבי כל הזמן).
צמצום מאסיבי של האוכלוסייה בעזרת מלחמות, מחלות והרס הסביבה.
השארת כחצי מיליארד בני אדם - מתוך אלה שמגיבים לשטיפת המוח הניו-אייג'ית באופן חיובי.
אלה יתפקדו כעבדים שלוטי מוח שסוגדים לאור ואהבה.
הם יחשבו שהם חופשיים אבל בפועל יעשו מה שיגידו להם. כמו בתקופת התנ"ך.
תקרא קצת בבלוג שלי.

franse

New member

ינוקא1

New member

אחרי החושך בא האור.
עוד יהיו לך הרבה ימים ותהיי מאושרת בהם.

כרגע את לומדת שיעורים חשובים , ובשלב מסוים כשתלמדי לצמוח מתוכם , זה יהיה אפילו כיף.

Nachmanides

New member
נו, לבטח השתבש משהו

בענין הזה

אין פלא, אנו לפני פסח, שבמרכזו עומד הנס הגדול של קריעת ים סוף, וחז"ל החשיבו במקומות רבים את הנס הזה כנס הגדול והמופלא ביותר שהיה לעם ישראל, והנה איזכור נס זה בהקשר קשיי זיווג

מטרונה שאלה את ר' יוסי בר חלפתא. אמרה לו: לכמה ימים ברא הקב"ה את עולמו? אמר לה: לששת ימים, ככתוב: "כי ששת ימים עשה ה' את השמים ואת הארץ". אמרה לו: מה הוא עושה מאותה שעה ועד עכשיו? אמר לה: הקב"ה יושב ומזווג זיווגים. אמרה לו: וזוהי אומנותו? אף אני יכולה לעשות כן! כמה עבדים כמה שפחות יש לי, לשעה קלה אני יכולה לזווגם! אמר לה: אם קלה היא בעיניך, קשה היא לפני הקב"ה כקריעת ים סוף. הלך לו ר' יוסי בר חלפתא. מה עשתה? נטלה אלף עבדים ואלף שפחות והעמידה אותן שורות שורות. אמרה: פלוני ישא פלונית ופלונית תשא פלוני, וזיווגה אותן בלילה אחד. למחר באו אליה כשזה ראשו פצוע, זה עינו שמוטה, זה רגלו שבורה. אמרה להם "מה לכם?" השיבו לה "זו אומרת איני רוצה בזה וזה אומר איני רוצה בזו". מיד שלחה והביאה את ר' יוסי בר חלפתא. אמרה לו: "אין אלוה כאלוהיכם, אמת היא תורתכם, נאה ומשובחת. יפה אמרת". אמר "לא כך אמרתי לך? אם קלה היא בעיניך - קשה היא לפני הקב"ה כקריעת ים סוף" (מדרש בראשית רבא סח ד)...

למעלה