אני אתן לכם קצת תעסוקה

Rowdy Girl

New member
אני אתן לכם קצת תעסוקה../images/Emo163.gif

הכרתי את גוון רק השנה בגלל צפייה ממושכת בMTV היטס... [תמיד ידעתי מי זו בגלל שאני מנוייה לראש1 קרוב ל3 שנים אבל לא הכרתי שירים] בהתחלה לא סבלתי את השיר LUXURIOUS [אם ככה כותבים...] וככל שהוא שודר יותר ויותר ויותר ויותר עד שייצא לי לראות אותו בפעם ה200 בערך וכבר שמתי לב שאני יודעת את המילים בעל פה שמתי לב שאני מתחילה לחבב את השיר! אחר כך שטסתי לניו יורק ברדיו שודר כל הזמן השיר COOL ואז שהגעתי הביתה חזרה לישראל ישר הורדתי אותם ואני שומעת אותם בלי סוף! =] עכשיו... רק ברגע שנכנסתי לפורום גיליתי בעצם על נו דאוט... לא ידעתי שגוון הייתה בלהקה... אולי אני מכירה שירים שהיו אי שם ברדיו אבל לא ממש... עכשיו, הייתי רוצה שתעזרו לי להכיר אותם! אז אני מבקשת: בבקשה כיתבו לי את שמו של כל אחד מהחברים בלהקה + גיל + תפקיד בלהקה! [ותוסיפו תמונה שאני אדע מי זה מי] ובבקשה כתבו לי את מספר האלבומים שלהם =] הוו ו... כמה שירים מומלצים =] תודה

I A m i t I

New member
הנה תשובות לכל השאלות והבקשות!

שמות חברי הלהקה ותפקידים: גוון סטפני Gwen Stefani - שירה טוני קאנל Tony Kanal - באסיסט טום דומונט Tom Dumont - גיטרה אדריאן יאנג Adrian Young - תופים בתמונה המצורפת מימין לשמאל: אדריאן, טוני, גוון, טום הדיסקים (דסקי אולפן) No doubt - No doubt Beacon Street Collection Tragic Kingdom Return Of Saturn Rock Steady אני ממליץ בכללי על השירים מהאוסף THE SINGLES 1992-2003.. והעתקתי אותם בשבילך! : 1. Just A Girl 2. It's My Life 3. Hey Baby 4. Bathwater 5. Sunday Morning 6. Hella Good 7. New 8. Underneath It All 9. Excuse Me Mr. 10. Running 11. Spiderwebs 12. Simple Kind Of Life 13. Don't Speak 14. Ex-Girlfriend 15. Trapped In A Box ... וזהו! אם תרצי משהו רק תבקשי.. ! עמית

למעלה