"אני את הזונות שלי הבאתי מהארץ"

siv30

New member
"אני את הזונות שלי הבאתי מהארץ"

מאמן נבחרת הכדורסל לנשים בעת שהותן בטורניר הכנה ברוסיה. עוד פנינים מאותו ערב בלתי נשכח, קלמנוביץ עושה סימן של פתיחת החגורה ללימור מזרחי.

shandy

New member
לפחות מקבלות שכר ../images/Emo98.gif

לפי מצב ענף הכדורסל הנשי בארץ , חשבתי שהן משחקות בחינם, שיהיה להן את השכל לגבות לפי התעריף הגבוה, ושישאירו אותו כשתאוותו בידו אני בטוחה שהן לא היחידות שזכו לכאלו מחמאות. מה שלא הבנתי למה חיכו עד עכשו עם התלונה להחלן הלינק המבוקש http://one.msn.co.il/next.asp?id=42762

siv30

New member
שנדי הרגת אותי ../images/Emo6.gif

וברצינות אני לא מבינה מה הוא עוד עושה שם אחרי כזאת אמירה.

שש שבע

New member
וזה אומר ש"אין אדם מדבר אלא

מהירהורי ליבו" שחקניות , או אולי היו רופאות עאו ע"ד. או תערובת של מקצועות, בתוך תוכו הוא רואה אותן כ"זונות" , לא יודעת איך הבנות נשארו שם אחרי זה...

siv30

New member
מילא נשארו שם (מתוך מחויבות למדינה)

ומתוך מחשבה על הקריירה העתידית שלהן, אבל למה כל כך הרבה זמן עבר עד שהן הוציאו את זה מתוכן? אולי כי חינכו אותנו מקטנות שאנחנו כאלה וזה היחס שאנחנו ראויות לו? אני לא יודעת, אם גבר היה אומר לי דבר כזה בפנים, לא רק שהיתי מחזירה לו באבי אביו ולא יושבת שם פעורת פה, אלא גם היתי דואגת שהוא יקבל את שלו במסגרת החוק.

יונית א

New member
הן התלוננו?

לא כך הבנתי את הדברים מהכתבה הנ"ל. אומרת השחקנית (היחידה שהגיבה) שחקנית הנבחרת, אורנית שוורץ, סיפרה ל"הארץ": "היה משהו כזה, היו משפטים כאלו. הבנות הגיבו מיד, אמרנו למוישל'ה שזה לא במקום. במלון בשיחה רגילה שמתקיימת מדי ערב, מוישל'ה התנצל על דבריו ואמר שהוא לא היה בסדר". לא רואה פה תלונה. לא רואה פה אפילו עלבון, כעס או תמיהה. יש לדאבוני הרב מין השלמה או קבלה של הדברים" היה משהו כזה" (משהו כזה???) "היו משפטים כאלו" (משפטים כאלו??) מתוך הכתוב יש כמעט קבלה של הדברים כברורים מאליהם. הוא התנצל על האמירה. פיניטו. מבחינתה זה סופו של עיניין. האמירה שלו מזעזעת אותי. מחרידה אותי הרבה יותר קלות הדעת הבלתי נסבלת של השחקניות שקיבלו את האמירה המשפילה "הוא התנצל".

siv30

New member
כן, לפי מה שכתוב במעריב הן

העיזו להתלונן עכשיו, חודש אחרי המקרה. אני מסכימה איתך שטון ההשלמה לא בריא בכלל ומזמן היה צריך להעיף אותו משם.

למעלה