אני א-מיני

teimhalav

New member
אני א-מיני

תמיד חשבתי שמשהו לא בסדר איתי.
היו לי כמה וכמה מערכות יחסים בחיי. הייתי שוכב ועושה סקס, אבל תמיד הרגשתי שאני קצת עושה את זה בכוח.
זה מוזר, אני א-מיני. אוקיי, מה עושים עם זה? עדיין לא מצאתי אישה שאני מספיק נמשך אליה, זה תמיד היה כזה חצי כוח או בכלל לא.
אני בן 24, אף פעם לא שמעתי על המושג א-מיני, אבל אם אני א-מיני זה מסביר כל כך הרבה דברים...
תכל'ס, אני חושב שאני א-מיני, אבל מרגיש עם זה ממש מוזר, כאילו זה לא עניין של בחירה ככה אני ואין מה לעשות. אבל עדיין ניראה לי מוזר לקיים מערכת יחסים בלי סקס...

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא

אם לא שמעת על המושג א-מיניות, אז הגעת למקום הנכון להתחיל. ההגדרה הכללית של א-מיניות היא חוסר משיכה מינית כלפי אחרים. זה לא אומר שאין לך יכולת לאהוב או להיות ביחסים עם אחרים/ות, זה אומר שאם אתה א-מיני, אז אתה לא נמשך לאחרות מינית. אתה יכול להיות במערכת יחסים בלי סקס, זה עובד מצוין אם שני בני הזוג א-מיניים.

א-מיניות היא ספקטרום שלם של יחסים ויכולות לאהוב, אתה רק צריך לקרוא עוד קצת כדי לקבל פרספקטיבה ולמצוא עם מה אתה מזדהה בנושא הזה כי הוא מורכב מכמה דברים ודקויות ביחסים. תוכל לקרוא כאן בפורום, בהגדרות, בקישורים, במאמרים, בשאלות הנפוצות ולשאול אותנו. מעבר לכך, יש את האתר העולמי שמרכז דברים בצורה טובה:
http://www.asexuality.org/home/

אם עדיין יהיו לך שאלות, דברים לא ברורים או הבהרות ותהיות, אנחנו כאן ומוכנים לעזור ולענות על שאלות. אתה מוזמן לדיוני הפורום, להמשיך לשתף ולהשתתף, בהצלחה

mymai1986

New member
ברוך הבא

זה בסדר להרגיש לא בנוח עם זה, לוקח זמן לקבל כל דבר חדש ובעיקר כשזה משהו על עצמך.
אבל אם הרגשת מנורה נדלקת בראש כששמעת על א-מיניים ואז רגע אחרי חשבת "לא... לא בא לי על זה" , זה גם בסדר, ככה זה היה אצלי (גיליתי בגיל 22 על א-מיניות ולקח לי כמה שנים טובות להשלים עם זה)
אז זה בסדר שזה מרגיש מוזר.. אני ממליצה להכנס ליוטיוב ולראות קצת סרטים (יש הרבה באנגלית, תכתוב a-sexual)
זה עוזר, קצת לחקור את הנושא ולמצוא את עצמך בתוך ההגדרות.
ואל תקח את זה כדבר שסוגר דלתות, להפך, להכיר את עצמך ולהשלים עם עצמך פותח לך את כל הדלתות בעולם

למעלה