אני באותו מצב.

shonb1

New member
אני באותו מצב.

גם אני מחכה לתשובה של תא מתנדבים לגבי תפקיד מסוים , אחרי שתפקיד אחד לא אישרו לי. הגיוס הוא עוד יומיים ואני ממש עצבני על הנושא. (הם אמרו לי שיש מצב שידחו לי אותו ל27.12)
אני יליד 93 חברים שלי התגייסו גם מלפני שנה וחצי, כולם כבר רבטים עוד שניה מקבלים סמל. ואני עדיין לא התגייסתי. אני רותח מעצבים על תא מתנדבים. הגוף הכי עצלן בצה"ל יותר ממיט"ב. הם פשוט עלו לי על העצבים. אין לי כבר מה לומר על הנושא. זה מתסכל , זה מייאש ואני מתחרט על הרגע שבכלל פתחתי בבקשת התנדבות.

shonb1

New member
את קבלת תשובה ?

אותי עדיין מושכים. הם בכלל לא עונים לי.
כואבת לי המחשבה שאני אצטרך לחכות עוד חודשיים.

Queen Erised

New member
היי,

אני מבינה מאוד מאוד מאוד, והדבר היחיד שיש לי להגיד זה שלא תתייאשו. תהליך ההתנדבות יכול להיות מאוד מתסכל, המחשבה הזושל "ככה מתייחסים לאנשים שרוצים להתנדב לצבא", היא מאוד מעצבנת, אבל ברגע שתגיעו לגיוס ולתפקיד שלכם, אתם תהיו בתוך המערכת וכל התהליך המייאש הזה יהיה זיכרון רחוק... הדבר היחידשאנייכולה להציע זה שגם אם אתם מתגייסים עוד חודשיים, קחו את הזמן הזה, תמצאו תפקיד שמתאים לכם ותנצלו את החודשיים האלה לעשות כל מה שרציתם ולא הספקתם... אם חיכיתם תקופה כזאת ארוכה, אל תוותרו על ההתנדבות.

לצערי הגיוס מחר, אז אם עדיין לא אמרו לכם כלום - כנראה זה כבר לא יקרה ומצטערת שאני לא יכולה לעזור יותר מזה..:/

את יכולה לעזור לבקש מהם להניע תהליכים?

אני מתגייסת בסוף בגיוס הבא ולא בא לי גם אליו להגיע בלי תפקיד

Queen Erised

New member
בהחלט.

אני אראה מה אפשר לעשות בשבוע הבא, אחרי שהעומסמהגיוס הנוכחי יעבור.
יהיה בסדר:)

למעלה