אני באמת אוהב רדיוהד והם גאוני הדור אבל...

Xknight

New member
אני באמת אוהב רדיוהד והם גאוני הדור אבל...

אמנזיאק הוא פשוט אלבום רע לדעתי:/ כמעט כל ה"שירים" אם אפשר לקרוא להם ככה הם פשוט רצף של צלילים רנדומליים ונשמע שחברי הלהקה סתם שיחקו עם אפקטים וכל מיני סינטיסייזרים. נק' האור הוא השיר האחרון באלבום דווקא. הלוואי שבאלבום הרבה הם יחזרו יותר לרוק/גראנג' כמו בדיסקים הראשונים.

Supermassive777

New member
:S

אמנז'יאק האלבום הכי טוב שלהם, בייחד עם קיד א', במרחק די רב מהשאר לדעתי. שלושת הראשונים שלהם דווקא הם בשלושת המקומות האחרונים בדרוג שלהם, באותו סדר גם.

Adidason326655

New member
לא מסכים.

אני אוהב את כל האלבומים שלהם, הכל הכל (גם את זה שהולך לצאת
) אבל אני באמת חושב שהטופ עדיין נשאר OK COMPUTER ו-THE BENDS. אין מה לעשות, למרות שהם סגנון אחר לגמריי ממה שהלהקה עושה היום הם פשוט הכי טובים הכי מרגשים הכי קונספטואלים והכי פולחניים. ובכל זאת, אני מהמאמינים שכל אחד מהם טוב בצורה אחרת ובגלל זה רדיוהד לא משעממים אף פעם - להקה מגוונת מה שנקרא אבל נאמנה לעצמה. ל-KID A התוודעתי מאוחר יחסית ואחרי התנגדות והיום הוא אחד האהובים עליי אבל IN RAINBOWS לוקח מבחינתי את כולם.

The Walrus

New member
יכולתי להבין אותך, עד המשפט האחרון

דבר ראשון רדיוהד אף פעם לא היו גראנג'. דבר שני הגלגול הראשון שלהם היה מאוד מאוד בינוני לדעתי. מישהו שאני מכיר סיפר לי על חבר שלו, שראה ב1996 את R.E.M בארץ, כאשר רדיוהד חיממו אותם - כל זה ב200 שקל בלבד. אני מניח שהוא ציפה שאני אצטרף לקנאה, אבל התשובה - הכנה לחלוטין - שלי, היא "רדיוהד ב96? לא הייתי מוציא על הופעה שלהם יותר מ100 שקל. הם עדיין לא היו ממש טובים". דה בנדס זה אלבום עם 2 שירים גדולים, הרבה שירים נחמדים שלא מתעלים בכלום (לרוב נופלים מ) שירים מאותה תקופה של נירוונה, פרל ג'ם וכו', ועוד כמה שירים לא משהו. זה עדיין פלא בעיניי איך הם הוציאו את אוקיי קומפיוטר רק שנתיים אחרי האלבום הלא מאוד מבטיח הזה. האלבום הטוב ביותר שלהם הוא Kid A, וזה יישאר ככה לתמיד, וזה גם הולך ונהיה הקונצנזוס ככל שהזמן הולך (כבר ראיתי אותו מעל OKC בהרבה מאוד סקרים). בקשר לאמנזיאק - הוא אלבום עם 3-4 שירים מדהימים, והרבה פילרים....

black scar1

New member
דה בנדס לטעמי

אחד האלבומים הכי טובים שלהם, אוכל למשל את אין ריינבוז בלי מלח (אלבום שבכלל לא אהבתי, חוץ מוידיאוטייפ). לא החלטי איזה אלבום שלהם אהוב עלי, אמנזיאק- בגלל שאם אני ארכיב רשימה של 30 השירים הגדולים של רדיוהד, הכי הרבה יהיו ממנו, או דה בנדס, שהוא האלבום היחידי שלהם שאני יכולה לשמוע מההתחלה עד הסוף מבלי לדלג על אף שיר. אין אף אלבום אחר כזה שלהם. מצד שני, מתוך אותה רשימה של 30 הגדולה של רדיוהד, לא יהיו המון מדה בנדס. והשיר האהוב עלי הוא בכלל מקומפיוטר...

רגע,

אז על ההופעה באסטוריה ב- 94 לא היית משלם 100 ש"ח? גם אני מעדיף את קיד איי, אבל זה עדיין נשמע לי הזוי...

The Walrus

New member
חוץ מהביצוע של blow out

אני לא מתלהב בכלל מהאסטוריה. ושיר אחד לא שווה 100 שקל.

טוב

לא נורא. אני הייתי משלם גם יותר, ולמעשה מכיוון שקניתי בזמנו את הוידאו, ואז אחרי כן את הדי וי די כשיצא, אז שילמתי כבר יותר על ההופעה הזו:) לראות אותה חיי, הייתי משלם עלות של הופעה רגילה היום (של אורח בין לאומי). פלוס הוצאות של מכונת זמן...

Xknight

New member
הם היו גראנג' ועוד איך...CREEP דוגמא קלאסית

הושפעו מאוד מהגל שהיה אז בארצות הברית עם נירוונה/פיקסיס/פרל ג'אם...

black scar1

New member
זה לא גראנג'

באיזה ייקום ביזארי יש קשר בין רדיוהד לבין גראנג'? גראנג' הוא בכלל לא סינגנון מוזיקאלי, הוא ביטוי לסצנה של להקות שפעלו בסיטאל בשנות ה-90- נירווה, פרל ג'אם, אליס אין צ'יינס וכאלה כונו בשם הזה, סתם בגלל שפעלו באותה תקופה באותו איזור. (גם פיקסיז זה לא גראנג') לרדיוהד אין שום קשר לזה, הם אולי בריטפופ, בתקופה של לפני קמפיוטר

Xknight

New member
תקרא חומרים עליהם ותראה שאתה טועה...הדיסטורשן

המוגזם ו"המלוכלך" של ג'וני הוא אחד מסמלי הגראנג' ורואים שהוא הושפע ישירות מנירוונה.

FunkyMonk

New member
כן גם לדעתי אמניזי'איק לא משהו..

זאת אומרת, בשונה ממך אני חושב שהשירים באלבום מעולים - אבל בתור קונספט, זה לא עושה לי את זה. מבחינתי השלישיה המנצחת של רדיוהד זה OKC -> KID A -> In Rainbows. שלושה אלבומים עצומים. OKC וKID A הם שני אלבומים שונים מאד אחד מהשני, ובכל זאת כל אחד מהם גאוני ומושלם בדרכו, וIR הוא מעין שילוב של השניים, לפחות כמו שאני רואה את זה.

Xknight

New member
דווקא 2+2=5 הוא השיר שהכי מזכיר לי את פארנו'

מהאלבומים שלהם משנות ה2000.. יש בהם משהו דומה מבחינת האווירה של השירים. זה לדעתי אולי גם השיר הכי טוב בכלל בשנות ה2000.

MilkShack

New member
אני הייתי מדרג כך

1. אוקיי 2. הייל 3. קיד א 4. אין רינבואוז 5. אמנזיאק 6. דה בנדס 7. פאבלו

אני הייתי מדרג ככה

קיד איי אין ריינבאוז אוקיי הייל אין ריינבאוז קיד איי אמנסיאק הייל אוקיי דה בנדס פאבלו קיד איי הייל ולאו דווקא בסדר הזה....

למעלה