אני באמת חייבת לשמוע מה אתם חושבים

אני באמת חייבת לשמוע מה אתם חושבים

שלום לכל מי שקורא.. אוף.. אני לא יודעת מאיפה להתחיל.. אולי מכך שאני מתנצלת על כך שזה יהיה קצת ארוך אבל אני באמת חייבת להוציא קצת מפנים ולשמוע מה אתם חושבים.. טוב אז ככה: אני בת 22.. השתחררתי מצה"ל לפני שנה וחצי.. לפני השיחרור התאהבתי בקצין מהיחידה אבל הוא לא ידע.. היינו ידידים ולא יותר מזה כי היתה לו חברה ולא חשבתי אפילו לרמוז לו שיש לי משהו אליו גם כי התביישתי נורא וגם בגלל החברה.. תמיד אמרתי לעצמי שצריך לתפוס מרחק אם לגבר יש מישהי כי זה לא יפה וכמו שלא הייתי רוצה שיעשו לי את זה אז גם אני לא אעשה את זה לאחרות. בכל אופן.. אחרי השיחרור זה היה הוא ששמר איתי על קשר.. אבל עדיין כל השיחות היו באמת ידידותיות לחלוטין ולא היה בהן יותר מזה. לפני חצי שנה באחת השיחות איתו הוא סיפר לי שהקשר שלו עם החברה זה כבר לא אותו דבר ושהוא לא יודע אם הוא אוהב אותה או שזה ההרגל.. למרות שעדיין היה לי משהו אליו אמרתי לו שאני חושבת שהוא לא צריך להרים ידיים ושינסה לדבר עם החברה ולפתור דברים כי חבל ישר להיפרד. ובאמת.. אחרי כמה זמן הוא סיפר שהבעיות פחות או יותר נפתרו והכל בסדר. בזמן הזה אני כבר לא ממש מאוהבת בו אבל עדיין תמיד לדבר איתו עשה לי משהו בפנים. טוב אז.. כבר יותר מחודשיים שהוא מתקשר אלי ורוצה שניפגש כי לא התראינו מאז השיחרור שלי.. להגיד שלא רציתי להיפגש איתו יהיה שקר כי כן רציתי אבל תמיד מצאתי איזה תירוץ כי פחדתי שניפגש, אני אסמיק והכל כבר יצא החוצה. אבל.. לפני שבועיים המחליפה שלי השתחררה והגעתי לבסיס. ידעתי שאני אראה אותו. ובאמת ראיתי. כמה שפחדתי שזו תהיה אני שאסמיק.. ודווקא הוא הסמיק קצת.. התראינו.. יצאנו לאכול ביחד והוא שאל מתי הוא רואה אותי שוב.. האמת היא שהייתי קצת מופתעת כי לא הבנתי למה הוא רוצה לראות אותי שוב כ"כ מהר.. אני חייבת לציין שלראות אותו שוב החזיר אותי אחורה והעלה שוב את כל הרגשות שהיו.. בכל אופן, בשבוע שלמחרת הוא רצה להיפגש אבל לא יכולתי. אבל.. הוא עשה שמירה באחד הלילות וביקש שאני אבוא לשבת איתו קצת אז הסכמתי למרות שחשבתי שעדיף שאני לא אלך.. טוב.. נסעתי לבסיס.. הוא אמר שהוא נורא התגעגע אלי.. דיברנו.. דיברנו.. דיברנו.. (ובאמת שרק דיברנו).. הוא התחיל לספר לי שהוא לא יודע מה לעשות.. שהוא כבר שנתיים מרגיש שהקשר שלו לא בדיוק עושה אותו מאושר ושהוא לא נפרד כי הוא מפחד לפגוע בה. הוא כן אמר שהוא אוהב אותה אבל שזה כבר לא כמו פעם. (הם ביחד 6 שנים). נהיה כבר ממש מאוחר והחלטתי שאני הולכת למרות שהוא ממש לא רצה שאני אלך.. בדרך חזרה הביתה הוא התקשר ואמר משהו שבא לי בהפתעה למרות שגם אני הרגשתי שיש לו משהו אלי. הוא אמר שהוא לא רוצה להסתיר ממני את מה שהוא מרגיש.. שהיה לו נורא קשה להיות לידי כי הוא נמשך אלי ורואה בי מעבר לידידה ושהוא די התאפק לא לנשק אותי.. הוא חזר ואמר שאני לא רוצה שהוא יחשוב שזה שיטחי ושזו לא רק משיכה ושהוא פשוט לא יודע מה לעשות.. אמרתי לו שיש לו חברה ושהוא לא צריך להרגיש ככה אז הוא אמר שהוא לא שולט בזה כי הוא באמת מרגיש גם אלי.. ועכשיו אני בבעיה.. הוא שואל אותי איך אני מרגישה ואם היה לו סיכוי אם לא היתה לו חברה.. ואני מתוסבכת לגמרי עם עצמי.. אם לא היתה לו חברה אז מה שהוא אמר היה משמח אותי יותר משאפשר לתאר.. אבל יש לו חברה. ואני לא יכולה שלא לחשוב עליה כי ממש כואב לי עליה. אני לא מסוגלת לחיות עם המחשבה שהם יפרדו בגללי. הוא אומר שאני לא צריכה להרגיש שזה בגללי ושאני רק אגיד לו איך אני מרגישה ואם זה הדדי אבל אני עד עכשיו נמנעת מלענות לו כי אני לא רוצה להיות זו שתיתן לו את הדחיפה לעשות איזהשהוא צעד. לא לכאן ולא לכאן. אני חושבת שהוא צריך להחליט מה לעשות עם הקשר שלו בלי כל קשר למה שאני אגיד.. טוב.. אני מבקשת 100 סליחות אם חירפנתי את מי שקרא את זה. לא היתה לי כוונה. סליחה. אבל בבקשה בבקשה.. כל דבר שאתם חושבים.. תרשמו לי. אני לא יודעת מה לעשות. אני מרגישה כ"כ רעה שאני בכלל חושבת עליו בזמן שיש לו חברה.. מה לעשות???

pain is MY love

New member
לפי דעתי

את נשמעת בחורה ממש מקסימה! את נשמעת רגישה ומתחשבת ואני חושבת שאת ממעיטה מהערך של עצמך... כי מגיע לך להיות מאושרת!!!! אז שנה וחצי אחרי שהשתחררת ואת עדיין רואה שיש לך רגשות כלפי הקצין הזה את לא חושבת שהגיע הזמן לממש את זה?!?! עובדה שהוא גם מעוניין בך. ואת לא צריכה לפחד להיות הסיבה לפרידה בגלל שהוא כבר מזמן אומר לך שיש להם בעיות ואם אם לא יפרדו עכשיו הם יפרדו יותר מאוחר והיית רוצה לפספס את ההזדמנות של חייך?!?!?! תחיי את הרגע! אל תרגישי אשמה בשום דבר! תחיי למען עצמך ותלכי על זה!!! לדעתי זה מגיע לך...

בשלולית

New member
פעם 1 שאני מסכימה עם כל מילה שלך!!!

אני ממזמן לא הייתי מתחשבת בה... ולא בגלל שזה האופי שלי... אני דווקא ילדה מאוד רגישה ומתחשבת ואכפתית... אבל אולי זו באמת ההזדמנות שלך? ואחרי שנה וחצי באמת כדאי לעשות עם זה משהו!!... ואני אמשיך ואחזור על הדברים של מרינה... אז.... בהצלחה....... בהתחלה זה היה נשמע סיפור דומה לשלי ... אבל אחרי זה התברר לי שלא... חחח... תעדכני!!

ChilD SouL

New member
אהמ...

אם הם יפרדו זה לא יהיה בגללך, זה יהיה בגלל שהוא לא אוהב אותה כמו שהוא אהב בעבר, או בגלל אי-אלו בעיות בקשר שלהם. אולי המשיכה שלו כלפייך תתן לו דחיפה קטנה לא למשוך את זה יותר מדיי, אלא פשוט לחתוך ולהבין שככל שיעשה זאת מוקדם - כך יהיה יותר טוב, גם לו וגם לחברה שלו. אין לך מה להרגיש רע. לא עשית שום דבר רע או לא במקום.

superjets

New member
הלוואי והיתה לו חצי מההגינות שלך

הוא משתף אותך בצרות שלו עם חברה שלו כשהוא בעצם מרגיש משהו כלפייך, כלומר הדברים שהוא סיפר היו רק בשביל לקבל ממך קצת סימפטיה ולא בשביל לנסות לפתור אותם, זה מראה על צביעות.בנוסף הוא לא מוכן לקחת אחריות על הרגשות שלו ולפעול בכיוון שהוא מרגיש, יותר מזה, היית צריכה לעזוב אותו כדי שהוא יתקשר ויגיד לך בטלפון את מה שהוא פחד להגיד לך פנים אל פנים, זה מוציא אותו גם חסר הגינות וגם פחדן. היית רוצה מישהו שיהיה גבר אמיתי, שיעזוב את חברה שלו כי הוא מעוניין בך, ושהוא יעשה את זה למרות הסיכוי שאולי את לא תהיי מעוניינת, היית רוצה מישהו הגון שלא ינהל קשרים במקביל, אחרי הכל יכול להיות שיום אחד ימאס לו ממך ואת לא תדעי, כמו שחברה שלו לא יודעת. היית רוצה מישהו שיקח אחריות ויהיה לו את האומץ לנשק אותך ולא רק להגיד בטלפון שהוא התאפק. אז מה הפלא שהוא כבר לא כזה מושך אותך עכשיו

superjets צודק במאה אחוז

את לא צריכה להיות עם בן אדם כזה למה הוא צריך להעמיד אותך בסיטואציה כזו הוא היה צריך להפרד מההיא ואז לבוא אלייך הוא לא צריך לגרום לך להבין שאת יכולה להפריד בינהם הוא פשוט מפחד להיות לבד את לא צריכה מישהו כזה כי הוא יכול לעשות את זה גם לך תשמעי לי תתרחקי ממנו הוא לא שווה אותך ואני מתפעל מההגינות שלך אני לא מכיר הרבה בחורות כמוך והלוואי והיו יותר

RVD18

New member
אוי,

משולש זה הכי גרוע. הוא חייב להחליט אם הוא נשאר עם חברה שלו, הוא לא יכול לרקוד על שתי חתונות. זה לא פייר כלפיה וכלפייך. לא יודע איזו עיצה לתת לך כי זה בלאגן, אבל אל תרגישי רע כי את חושבת עליו, זה טבעי, אין מה לעשות.

לפני דעתי

תתקשרי אליו עכשיו ותגידי לו מה את מרגישה. עכשיו!!!! אני מבינה את זה שבא לך להיות יפת נפש, אבל זה האושר שלך שתלוי בזה, מה שהוא עושה זו בעייה שלו. את לא אחראית לכל העולם ואת בטח לא זאת שהרסה את הקשר שלהם, אם הם לא יחד זה כי הם לא נועדו להיות יחד. בלי קשר אלייך. תקשרי מייד

כולכם פשוט כ"כ חמודים

אני לא יודעת מה יהיה.. לבינתיים אין שינוי. עדיין לא אמרתי לו איך אני מרגישה. אבל הייתי חייבת לרשום לכם ש.. לא ציפיתי שכ"כ ירגש אותי לקרוא את מה שכתבתם לי. בסה"כ אני בחורה שאתם לא מכירים ועודדתם אותי כמו חברים אמיתיים. אני רוצה שכל מי שכתב/ה לי ידע שאני מודה לו באופן אישי ושהדבר הכי טוב שאני יכולה לאחל לכם בחזרה זה שלא יהיו לכן שום בעיות בחיים למרות שזה נורא תמים וטיפשי מצידי לחשוב שמצב כזה באמת יתכן. בעיות הן כנראה חלק מהחיים שלנו וכרגע אני מתמודדת עם בעיה כואבת ומבלבלת שאותה אני מקווה לפתור על הצד הטוב ביותר. למען האמת זו היתה הפעם הראשונה שאני כותבת פה וכ"כ אהבתי את הפורום שאני חושבת להישאר בכל מצב. שוב תודה.. וכמובן שאם יש לכם מה להוסיף אז אני אשמח להתראות

בשלולית

New member
../images/Emo24.gif נשמח מאוד שתישארי פה !

ואני במקומך.. הייתי מהר תופסת לי את הבחור הזה... אבל אני כנראה זה משהו בעייתי קצת יותר

אתן לא קולטות

שהוא יעשה לה מה שהוא עושה לחברה שלו למה הוא לא נפרד מחברה שלו אם אין הוא לא אוהב אותה למה הוא מתחיל איתה כשיש לו חברה תחשבו בהיגיון למה לה להכניס ראש חולה למיטה חולה

נוצר על הבחור רושם ממש רע

וזה לא מה שרציתי שיהיה. אל תחשבו שהוא בחור רע. הוא כ"כ לא. ושלא תבינו לא נכון - אני גם חוזרת ואומרת לעצמי שכמו שהוא עושה את זה לה אז כך הוא יכול לעשות את זה גם לי. אני פשוט חושבת שאם הקשר עם החברה היה מספק אותו והיה לו טוב אבל באמת טוב איתה אז הוא לא היה מגיע למצב שהוא מפתח רגשות גם לבחורה אחרת תוך כדי. אבל עכשיו יש לי עוד שאלה אם לא אכפת לכם.. כל היום אני רק חושבת עליו.. כל היום.. וחס וחלילה לא שאני מאחלת שהם יפרדו אבל.. חשבתי על כך שהם נפרדים ושהוא רוצה שנצא. איך אני אמורה לצאת עם בחור שסיים קשר של 6 שנים????? זה נשמע לי כ"כ מפחיד. דרך אגב, לא ציינתי שהם גרים ביחד וזה פרט נורא חשוב. אז.. איך? הוא רגיל להתעורר לצידה כל בוקר. לשכב לישון ביחד.. היא ממש חלק ממנו. אוף אני כ"כ מפחדת מאיך שאני מרגישה. אני לא רוצה שהוא יצא איתי רק כדי לשכוח אותה אבל איך איך הוא אמור להתגבר על קשר של 6 שנים?

בשלולית

New member
איך?

תשאירי לו לענות על השאלה הזאת. את... תתעסקי ב"לרסן" (לא מצאתי מילה יותר יפה..) את עצמך ... ז"א... תקחי בחשבון שזה ייקח הרבה זמן.. וקשר של 6 שנים לא נגמר כל כך מהר... אולי החשק להיות איתה נגמר לו והרגשות מתחילים להתערער.. אבל לא שוכחים את זה כל כךמהר... אז תהיי מוכנה לזה לפני שאת נכנסת לזה... תחשבי שיכול מאוד להיות שזה ייקח זמן... תזרמו לאט.. קחו את הדברים לאט ואני מאמינה שיהיה בסדר. בקשר לפחדים שלך - אני מבינה. הייתי שם. היה לי חבר שממש חודשיים לפניי הוא יצא ממערכת יחסים של 3 וחצי שנים... ואני עד היום זוכרת שבמשך ה3 חודשים הראשונים הרגשתי מאויימת... וכשראיתי אותה בפעם הראשונה הרגשתי עוד יותר כלומניקית כזאת... יעני.."מה אני עושה פה?"... אבל זה עובר... תלוי בו... ואני מאמינה באמת... שיהיה טוב! בהצלחה... :)

מתוקה זה לא רציני

אני יודע שזה קורץ לך אני אתן לך כמה סיבות למה לא לצאת איתו 1) יש סיכוי גבוה מאוד שאת תהי הריבאונד כי זה לא אפשרי למישהו לצאת מקשר של 6 שנים לקשר אחר הוא לא יכול לאהוב אותך עכשיו 2) הוא לא יפסיק להשוות אותך לשנייה וזה יציק לך 3) הוא לא מספיק בוגר לסיים קשר שהוא לא מסופק בו ומתחיל לפתח רגשות למישהי אחרת כשהוא גר עם חברה שלו למה שהוא לא יעשה את זה גם לך ורוב הסיכויים שזה לא יחזיק מעמד הרבה זמן ואז הוא יעשה את זה גם לך אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה אם הוא היה רציני הוא היה נפרד ממנה ומחכה להתנקות ממנה ולהפסיק לחשוב עלייה ולהבין שהיא לא בשבילו ואז לבוא אלייך מה שהוא עושה זה נבזי בעיניי כי לא יכול להיות שהוא אוהב אותך והוא עם משהי אחרת קחי את הדברים האלה לתשומת ליבך ותחשבי על זה טוב טוב ואל תעשי דברים שתתחרטי עליהם אחר כך

עד עכשיו היית בסדר גמור

זה בהחלט ראוי לציון שלא התפתית למרות שהיית מאוהבת בו זמן מה ועדיין יש לך רגשות כלפיי הבחור לדעתי הבחור צריך להחליט מה הוא רוצה לעשות להשאר עם חברה שלו (ולהפסיק לחזר אחרייך) או להפרד ממנה ולהתחיל משהו חדש איתך-רק תזהרי שלא תהפכי לריבאונד.. את צריכה להבהיר לו את העמדה שלך שזה בהחלטלא רלוונטי מה את מרגישה כל זמן שישלו חברה -יש מצב שהוא יעזוב אותה רק אם הוא ידע שיש לו רשת בטחון לדעתי המצב האופטימלי בכדי להתחיל יחסים בצורה הכי נכונה היא שהוא יהיה סגור על עצמו ויחליט מה הוא רוצה.. בהצלחה:)

למעלה