תגובה לך חיפאי מתוסבך...
אהלן, קראתי את ההודעה שלך, ואני מאוד רוצה להרגיע אותך, אתה בסה"כ בחור בן 15, כיצד אתה יכול להחליט מה אתה רוצה להיות בשארית חייך? אני יודע שמדובר בתחושות מאוד מתסכלות אבל יש לך ורק לך את היכולת להתמודד עם התחושות האלה. על מנת להגיע להחלטה שאתה רוצה לשנות את מינך, אתה חייב להכיר את עצמך ב 100 האחוזים, לדעת שזה הדבר שיעשה אותך מאושר הן מנטלית והן פיזית, ומה לילד בן 15 ולהכרה עצמית? אתה רק התחלת לחיות, כיצד אתה יכול כבר עכשיו להחליט החלטה כה קשה וכה מסובכת שמצריכה ממך כאדם את מלוא הבגרות, ומלוא החכמה והרצינות. זה נורא קל לדרבן אותך להתחיל עם זה או אפילו לחשוף אותך לזה, אבל החכמים יותר יגידו לך שאין לך מה לחשוב על זה כרגע. אתה תלמיד בית ספר תתרכז בלימודים, בבגריות, כל החיים לפניך, כל העתיד לפניך, אולי בגיל 17 או 18 התחושות ישתנו, מה עברת בחיים, ? מה ספגת מהחיים? על מנת שאתה יכול להחליט את ההחלטה הזו. אתה יודע בכלל מה כל התהליך של שינוי המין דורש? כמה כסף עליך לחסוך? כמה כוח נפשי עליך לאגור? אתה עדיין לא מוכן לזה, כי רק התחלת לחיות, אתה רק לומד להכיר את עצמך עכשיו וכבר אתה רוצה לשנות את עצמך? חמוד שלי, אינך צריך לא פסיכולוג ולא כלום, תאמין לי שמה שאתה צריך זה לקחת נשימה עמוקה, להפנים שכל החיים עוד לפניך, ואתה בסך הכל ילד, תסיים בית ספר בתססים כיתה יב' ואז תחליט מה הלאה כרגע תתרכז בלימודים ותן לחיים לזרום כי תאמין לי ששינוי מין זה הדבר האחרון שאתה צריך לשקול עכשיו.! לילה טוב ותחייך תמיד!