למה רק? שיפטרו גם את שופטי בית המשפט העליון, ובא לדיקטטורה גואל.
כרגיל, ההקצנה וההגזמה במקום בו לאנשים אין משהו ענייני לומר על הסיטואציה, והם נדרשים להגזמות ולהקצנות כדי לנסות בכל מאודם להגחיך את המצב ולערפל את אי-מסוגלותם להנפיק התייחסות עניינית לגופם של דברים.למה רק? שיפטרו גם את שופטי בית המשפט העליון, ובא לדיקטטורה גואל.
הימין הקיצוני איבד כל רסן. המאבק שלו להקים כאן דיקטטורה איבד את הבושה. המלחמה נגד אכיפת החוק ושומרי הסף נועדה להקים כאן שלטון דיקטטורי.כרגיל, ההקצנה וההגזמה במקום בו לאנשים אין משהו ענייני לומר על הסיטואציה, והם נדרשים להגזמות ולהקצנות כדי לנסות בכל מאודם להגחיך את המצב ולערפל את אי-מסוגלותם להנפיק התייחסות עניינית לגופם של דברים.
באמת שהייתי בטוח שהשיטה הזאת עברה מהעולם זה מכבר. מסתבר שעדיין יש הנזקקים לה.
נו באמת. חזרנו לחרטוטי הדיקטטורה המדומיינת שלכם? סורי, אבל אין לי חשק לשעמום הזה כרגע. אם וכאשר תצליח להיות יצירתי מעט יותר (או חו"ח אפילו מחובר קצת יותר לעולם האמת, העובדות והמציאות), אשמח לקיים איתך דיון ענייני.הימין הקיצוני איבד כל רסן. המאבק שלו להקים כאן דיקטטורה איבד את הבושה. המלחמה נגד אכיפת החוק ושומרי הסף נועדה להקים כאן שלטון דיקטטורי.
אתה? דיון ענייני?נו באמת. חזרנו לחרטוטי הדיקטטורה המדומיינת שלכם? סורי, אבל אין לי חשק לשעמום הזה כרגע. אם וכאשר תצליח להיות יצירתי מעט יותר (או חו"ח אפילו מחובר קצת יותר לעולם האמת, העובדות והמציאות), אשמח לקיים איתך דיון ענייני.
עדכנני כשתגיע לכך. עד אז אסתפק בקריאת חצי המשפט המצוטט כדי לדעת שמיצינו.
איתך? אכן נדיר ביותר (גם לא מולי), אבל נדמה לי שקרה איזה פעמיים בשנה האחרונה. בכל מקרה, אני אופטימי כתמיד, מאמין שאתה מסוגל ועוד לא אבדה תקוותי. זה שאתה בוחר לאכזב כל פעם מחדש, שוין, זכותך כמובן. אבל לא משנה מאומה מהנ"ל .אתה? דיון ענייני?
הדיקטטורה זה הבג"ץ השמאלני שאף אחד לא בחר בו. ואם זה היה תלוי בי הם כבר מזמן היו מפוטרים ביחד עם היוחמאסית ופרקליט הנוחבות, וכל כנופיית קפלן וראשיה בשירות קטאר ואיראן היו כבר מזמן בכלא, ביחד עם לוי והס החלאתיים, שם מקומם. אני לא הייתי עוצר באדום ולא לוקח שבויים. אלא מנהל מלחמת חורמה בבוגדנות והשחיתות השמאלנית הרדיקלית.למה רק? שיפטרו גם את שופטי בית המשפט העליון, ובא לדיקטטורה גואל.
קים מצפון קוריאה גאה בך.הדיקטטורה זה הבג"ץ השמאלני שאף אחד לא בחר בו. ואם זה היה תלוי בי הם כבר מזמן היו מפוטרים ביחד עם היוחמאסית ופרקליט הנוחבות, וכל כנופיית קפלן וראשיה בשירות קטאר ואיראן היו כבר מזמן בכלא, ביחד עם לוי והס החלאתיים, שם מקומם. אני לא הייתי עוצר באדום ולא לוקח שבויים. אלא מנהל מלחמת חורמה בבוגדנות והשחיתות השמאלנית הרדיקלית.
בך אולי, אתה זה שתומך במחבלים, ארגוני טרור ודיקטטורים רצחניים. כך שאל תשליך את מומיך על אחרים חמור קופץ בראש שמאלניקים מצפון קוריאה גאה בך.
קשקשן עלוב. לא תמליח להראות שום משפט שלי שתומך במחבלים. לעומת זאת אני מגיב לדברי הבלע שלך שקוראים להקמת דיקטטורה והרס שלטון החוק.בך אולי, אתה זה שתומך במחבלים, ארגוני טרור ודיקטטורים רצחניים. כך שאל תשליך את מומיך על אחרים חמור קופץ בראש שמאלני
אומר סניגור המחבלים ותומכי הטרור הסדרתי מס' 1 בפורום.קשקשן עלוב. לא תמליח להראות שום משפט שלי שתומך במחבלים. לעומת זאת אני מגיב לדברי הבלע שלך שקוראים להקמת דיקטטורה והרס שלטון החוק.
אתה יכול להגיד גם שאני דוכיפת. אבל אין לך בדל של הוכחה.אומר סניגור המחבלים ותומכי הטרור הסדרתי מס' 1 בפורום.
אין מחבל בכיר טרור או תומך טרור שלא סינגרת עליו חמור קופץ בראש שמאלני מתחילת המלחמה.אתה יכול להגיד גם שאני דוכיפת. אבל אין לך בדל של הוכחה.
מעולם לא סינגרתי על שום מחבל. אתה השקרן הכי מטומטם בארץ.אין מחבל בכיר טרור או תומך טרור שלא סינגרת עליו חמור קופץ בראש שמאלני מתחילת המלחמה.
יש כשל לוגי קליל בדבריך אלו. אמנם אני לגמרי מסכים שביהמ"ש נוהג לעתים (רבות מדי) כדיקטטורה. אולם אפשר גם לומר שזה מצב מובנה מעצם העובדה (המובנית אף היא) שמדובר באישים ש"אף אחד לא בחר בהם". אף על פי כן, מצב זה לא נחשב כדיקטטורה אלא כמצב מובנה ברוב הדמוקרטיות בעולם.הדיקטטורה זה הבג"ץ השמאלני שאף אחד לא בחר בו.
מצב מובנה ברוב הדמוקרטיות בעולם? תראה לי עוד דמוקרטיה בעולם שבית המשפט שלה מתערב בהחלטות ממשלה, שלא לדבר על כאלה שאושרו ברוב...יש כשל לוגי קליל בדבריך אלו. אמנם אני לגמרי מסכים שביהמ"ש נוהג לעתים (רבות מדי) כדיקטטורה. אולם אפשר גם לומר שזה מצב מובנה מעצם העובדה (המובנית אף היא) שמדובר באישים ש"אף אחד לא בחר בהם". אף על פי כן, מצב זה לא נחשב כדיקטטורה אלא כמצב מובנה ברוב הדמוקרטיות בעולם.
כאמור, אתה לגמרי צודק לטעמי שביהמ"ש הגדיש את הסאה זה מכבר ואכן ככל ששייך לדבר על מדינת ישראל בהקשרים של דיקטטורה, זה בעיקר מהמוסד הזה (כמובן שאין כל קשר בין פעולות הקואליציה לדיקטטורה, לרבות בעניין הרפורמה המשפטית, ושם המונח הזה הומצא/הוכנס לשיח אך ורק בנסיון להשמיץ את הרפורמה ואת המבקשים לקדמה). אבל העובדה שאיש לא בחר בשופטים הללו* היא לא זו שהופכת את המוסד הזה לדיקטטורה, ככל שזה המונח הנכון לגביו.
* אם נורא נרצה לדקדק (מה לעשות, כשלא נרדמים נכנסים לכל פסיק ), נוכל גם לומר שאמירה זו איננה מדויקת. במדינת שלטון חוק דמוקרטית אנשים שמתמנים על-ידי נבחרי הציבור, גם אם בעקיפין, נחשבים ככאלה שנבחרו או מונו לתפקידם על-ידי הציבור. כלומר ככאלה שנבחרו.
מאחר והשופטים מתמנים על-פי ועדה לבחירת שופטים שלפחות חלק משמעותי מחבריה הם נבחרי ציבור וחלק אחר הם שופטים שבתורם מונו באותה דרך, הרי שאפשר גם לומר שהם כן נבחרו לתפקידם . קטע של איך שאתה (לא אישית כמובן, אלא דובר כלשהו) רוצה להציג את זה.
קשור איכשהו למה שכתבתי?מצב מובנה ברוב הדמוקרטיות בעולם? תראה לי עוד דמוקרטיה בעולם שבית המשפט שלה מתערב בהחלטות ממשלה, שלא לדבר על כאלה שאושרו ברוב...
כי הכל הצגה,המטרה היא להשאיר אותך על ה"כיסא בקולנוע" כל הזמן צופה בדרמה חדשה.
יש רק דבר אחד יותר גרוע מאשר לא לפטר את היועמ"ש, וזה לפטר אותה ואז לקבל ברקס מבג"צ שישאיר אותה בתפקיד. החשש מובן ומתבקש בנסיבות התנהלות המערכות של ימינו. אמנם אני עדיין סבור שכן צריך לפטר אותה ולקחת את הסיכון (שאגב מימושו תלוי במידה לא מועטה בדרך בה היא תפוטר), אבל אי-אפשר להגיד שהחשש הזה נולד בוואקום.אני באמת לא מבין למה נתניהו ולוין מחכים, פטרו כבר קיבינמט את היוחמאסית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.