אני באמת לא מבין למה

Justin Angel

New member
אני באמת לא מבין למה

אני באמת לא מבין למה בתור בן-אדם שתומך בירוקים כל פעם שאני נכנס לכאן צריך לקרוא את הטובקיסטים בגרוש האלו. אין לי בעיה עם דיון פורה וריאליזם. אבל זה בא בבירור ממקום של להרוס, ממקום של להיות צודק יותר וחכם יותר וממקום של ללכלך. נמאס לי לקרוא כאן איך אנשים שבברור יותר חכמים ממני החליטו שאני טועה. די
נשבר
לא מתאים לכם הירוקים? אל תהיו בפורום הזה. לי כן מתאים ואני כן מעדיף פורום בלי חוכמולוגים בגרוש.

אתה לא צריך. לא מתאים לך- אל תקרא.

וה"טוקבקיסטים בגרוש", אני מניח שזה כולל אותי, הם אנשים שאינם מסכימים שמפלגת הירוקים היא המפלגה הראויה ביותר להצביע עבורה- אז הם (אנחנו) מנסים לשכנע אנשים אחרים לא להצביע עבור המפלגה. תכנס לפורום של כל מפלגה אחרת ותראה שכך נעשה בכולן.

עזוב אתך

הי ג'סטין, אני אומר שעדיף פשוט לא לפתוח את ההודעות של המלעיזים. פשוט בכל מקום שיש עשייה, יש מלעזים אנו רגלים לזה, בהתחלה גם אותנו זה הפתיע, אבל התרגלנו לצערי. אני רק יכול להגיד לך שלדעתי אותם מליעזים אנונימיים יעלו אלינו לרגל שנהיה בכנסת. תודה, דרור

ודאי שנעלה אליכם לכנסת

כפי שאנחנו (אני לפחות) כבר עושים כיום. זו בדיוק הסיבה להתנגדות החריפה כ"כ של לא מעט ירוקים לכניסתכם במצב ד-היום למשכן (עצם האמירה "כניסתכם" ולא "כניסתנו", כבר שמה אתכם במקום מאוד לא מכובד!). אחזור ואומר שוב- התנגדותם של רבים נובעת מהחשש שפאר ויסנר יקבל את המקל לניצוח על בעיות סביבתיות. תעשיין, יצואן בעברו (על פניו, יתכן והיה יכול להיות יתרון), מורח בעיות סדרתי- כולם מוזמנים לחזור לאירוח בתפוז כדוגמא. עשייתכם מוטלת בספק!! מעולם לא שמעתי, על פעילות בה הייתם מעורבים, למעט הדברים עליהם אתם מספרים- דרור, ב"אג'נדה" הסביבתית (שמחוץ לת"א) לא שמעו עליכם! ידידה טובה, היא יועצת סביבתית לרשות נחל הירקון. איני מכיר את הרשות הזו, יותר ממה שהיא מספרת, אבל היא יודעת לספר כמה אתם "לא לעניין". אם לחלק את המתנגדים בפורום זה ל-2, מצויים כאן "נציגי" מפלגות אחרות התרים אחר קולות, ו"נציגי" הירוקים, שמחפשים להכניס לכנסת מפלגה שתייצג אותם. לצערי הרב, כמו ש"עלה ירוק" לא מייצגים כיום את הירוקים, גם מפלגת "הירוקים" לא מצייגת אותם כיום! המצב כיום, הוא שללא מפלגה ירוקה, ישנם ח"כים ירוקים אליהם ניתן לפנות במטרה לקדם מאבקים. אם תכנס מפלגה "ירוקה" שאינה ירוקה, חשש נוסף הוא שבגלל משחקים פוליטיים, אותם ח"כים יסבלו ממקלות בגלגלים. לא לכניסת פאר ויסנר לכנסת!!! אגב, דרור- מה עם שאלותי? מדוע לא נענות? הנה, פרסמתי את אירוח ויסנר גם בפורום ש"ט, כדי לקבל תגובות נוספות.

bhr11

New member
מה אתה שח? "יצואן בעברו"?!

לא זכרתי ש"יצואן" זה אות קלון. אני דוקא הייתי גא עד היום שאני עובד בחברה ישראלית שמייצאת כמעט את כל תוצרתה לחו"ל. אם כי אני לא "תעשיין" - עוד מילת גנאי, כנראה, כמו שאנשים שהקדישו את חייהם להגנה על התחת שלי ושלך אמורים היום להתבייש שהם "גנרלים". אז מה, אכילה, אחרי שהסברת לנו שהירוקים מעדיפים את איכות הסביבה על שמירת הטבע (או להיפך, כבר שכחתי) עכשיו אתה אוסר על נציגיך בכנסת להיות תעשיינים או יצואנים, או בכלל אנשים שהרוויחו כמה גרושים בחיים. חשבתי להציע איזה הומלס מדיזנגוף במקום ויסנר, אבל אז תגיד שהוא "ברנז'אי". אתה אדם שלא קל לעמוד בדרישות שלו, אין מה לדבר. אני לא מכיר את ויסנר, לטוב ולרע, אבל כרגע, בגלל שאני רוצה שמישהו בכנסת ידאג לאיכות הסביבה ואני סטלן או שייך לשמאל הקיצוני, אין לי אופציה אחרת. למה לא תספר לנו פעם, מה האופציה שלך?

yoni1967

New member
התכוונתי להצביע הירוקים

אבל בגלל ההתקפות של פאר ויסנר על כל מפלגה אחרת התחרטתי היום שראיתי איך הוא תקף את העבודה ופעם שעברה את מר"צ החלטתי שאני לא הולך לתת לו מנדט אלא למר"צ אבל אולי פעם אחרת..

yoni1967

New member
לא מעוניין בפרחח שתוקף את כל העולם

בתור שר או בתור חבר כנסת..

bhr11

New member
אם כך מעניין למי כן תצביע

כי עד כמה שאני מכיר, כל הפוליטיקאים בארץ (ובעולם) תוקפים את מתחריהם ערב בחירות. קצת קשה, מסתבר, לשרוד במערכת הפוליטית אם אתה עסוק בלשבח את יריביך בתקופה שהבוחר צריך להחליט בינך לבינם...

למעלה