אני באמת לא מבין מה הקטע עם האבוקדואים האלה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
קניתי בסופר זוג אבוקדו'ס קשים כמו אבן..
היו בתוך הערימה כמה רכים, אבל אני מעדיף שלא לגעת בהם
כי לדעתי הם לא התרככו באופן טבעי, אלא מרוב ה-"מזמוזים" של העוברים ושבים.
לפעמים אני חושד שהסופר מזמינים אבוקדו'ס (מסין) עשויים מפלסטיק קשה ומניחים ככה סתם על המדפים.
חלף שבוע והם אצלי עדיין קשים.
איך אני יודע?
אני "ממזמז" אותם..
הקטע הוא שאני חייב לעשות את טקס ה"מזמוז" כמה פעמים מדי יום
כי יש לפרי הזה תכונה מוזרה, כשהוא מבשיל יש לך פרק זמן מאד קצר
להשתמש בו כי אחרי 4 שעות הוא הופך להיות שחור ובלתי אכיל.
אז עכשיו תשאלו אותי, אז מה הטעם לקנות אותם בכלל?
"המזמוז", זה כנראה מה שגורם לי לקנות את הדבר המטומטם הזה.
עצם העובדה שיש לי משהו בבית שאני יכול "למזמז" אותו כל פעם שמתחשמק לי...
זה עושה את ההבדל.
אבל שלא תתבלבלו, מגדלי האבוקדו'ס יודעים את זה ועל זה הם בדיוק בונים.
לכן הם מוכרים אותם כאלה קשים. ;-)
 

קבצים מצורפים

  • אבוקדו.jpg
    אבוקדו.jpg
    KB 391.3 · צפיות: 1
למעלה